Chomutov – Mostečtí Lvi 0:0 (zruš.) | Třebíč – Žďár n/S 7:4 (kon.) | Tábor – Kolín 0:0 (18:00)
Kadaň – Klatovy 0:0 (zruš.) | Sokolov – Litoměřice 0:0 (zruš.) | Benátky n/J – Vrchlabí 0:3 (kon.)
Havířov – Znojmo 3:4 (kon.) | Kopřivnice – Frýdek-M. 2:3 (kon.) | Příbram – Kobra 2:4 (kon.)
Kadaň – Cheb 5:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
7:4 (3:0, 1:1, 3:3)
SKLH Žďár nad Sázavou
Úterý 11.08.2020, 17:30 • KHNP Aréna, Třebíč • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:25
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hotovo, vymalováno! Třebíč přidává sedmý gól zápasu a rozhoduje o druhé výhře v přípravném období. Václav Krliš na středovém kruhu získal puk a přistrčil jej ONDŘEJI MALCOVI, který trefil pohodlně opuštěnou klec – 7:4! Asistence: Václav Krliš.
     
    49:44
    Žďár právě vstřelil branku!
    Zábavný zápas pokračuje, tentokrát je to v třetině už pátý gól! David Čermák zajel za Jekelovu branku a našel v předbrankovém prostoru volného JAKUBA KMOŠKA. Hráč, který je u Plamenů na zkoušce, propálil z první Jekela a snižuje na dvougólový rozdíl – 6:4! Asistence: David Čermák.
     
    48:28
    Žďár právě vstřelil branku!
    Gólová divočina pokračuje, tentokrát přibývá třetí zásah na žďárském kontě! LUKÁŠ BUREŠ si na modré čáře zpracoval dlouhou přihrávku od Plevy a vydal se do samostatného úniku, který zakončil bekhendovým blafákem a protlačil kotouč těsně za brankovou čáru, i přes Jekelův zásah – 6:3! Asistence: Martin Pleva.
     
    44:48
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Během chvilky je to už 6:2 a Třebíč pravděpodobně potvrzuje dnešní výhru! Kořénkovu nahrávku zpracoval ideálně VÁCLAV KRLIŠ a střelou bekhendem propálil Slámu mezi betony – 6:2! Asistence: Matěj Kořének, Michal Vodný.
     
    43:48
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč ale skáče zpátky do tříbrankového náskoku a nechce dopustit drama. ROBERT HAVLÁT využil práce Podlahy s Michálkem, z nichž druhý jmenovaný si na pravém křídle otevřel prostor a skoro zpoza branky našel před brankou právě Havláta, který bez potíží zametl puk do branky – 5:2! Asistence: David Michálek, Josef Podlaha.
     
    43:34
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek a budou chtít ještě zabojovat o lepší výsledek v zápase! MARTIN PLEVA v závaru u Jekelovy branky doklepl kotouč za brankovou čáru a i přes drobné protesty třebíčských hráčů jeho zásah platí – 4:2! Asistence: Lukáš Bureš.
     
    29:06
    Žďár právě vstřelil branku!
    Pár sekund před koncem početní výhody však již Žďárští slaví a s nulou vepředu tak domů neodjedou! Beneš zachytil ještě puk v útočném pásmu a lehounce přistrčil touš pro JAKUBA KMOŠKA, který si vybruslil do lepší střelecké pozice a švihem prostřelil Jekela – 4:1! Asistence: Petr Beneš.
     
    20:10
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Rychlý start do druhé třetiny a výsledek začíná narůstat do nepěkných rozměrů, z pozice Žďáru! Karel Nedbal vypálil po přechodu modré čáry na branku, Sláma sice vyrazil, ale jenom před sebe, kde se ukázal ONDŘEJ VACULÍK a pohodově doklepl puk do prázdné branky – 4:0! Asistence: Karel Nedbal.
     
    13:18
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    JOSEF PODLAHA se vrátil z trestné a hned skóruje! Obránce Čermák totiž neměl přehled, kde se kotouč na modré čáře nachází, zatímco Psota ano a jemným přistrčením vysunul Bittnera do úniku po levé straně. K němu se po chvíli přidal právě Podlaha, nabruslil si na osu a přesnou střelou do vinglu dává Třebíči už tříbrankový náskok – 3:0! Asistence: Ladislav Bittner, Matěj Psota.
     
    08:13
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč odskakuje na dvě branky a na ledě zatím dominuje! Bittner získal nahrávku podél mantinelu od Psoty a zajel až do oblouku, odkud hledal přihrávkou hráče před brankou. Vaculík z jedničky promáchl, z druhé vlny najíždějící VÁCLAV KRLIŠ ale s mírným štěstím dostal kotouč do klece – 2:0! Asistence: Ladislav Bittner, Matěj Psota.
     
    02:05
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hned v úvodu utkání se dostávají domácí hráči do vedení! Ždárští se snažili vyhodit puk ze svého pásma, nahození však na modré zachytil ONDŘEJ MALEC a udržel pro domácí pásmo. Následně jenom vyměnil puk s Podlahou a propálil Slámu na bližší tyči – 1:0! Asistence: Josef Podlaha.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 3. Malec (Podlaha), 9. Krliš (Bittner, Psota), 14. Podlaha (Bittner, Psota), 21. Vaculík (Nedbal), 44. Havlát (Michálek, Podlaha), 45. Krliš (Kořének, Vodný), 59. Malec (Krliš) – 30. Kmošek (Beneš), 44. Pleva (Bureš), 49. Bureš (Pleva), 50. Kmošek (Čermák D.)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičan) – Chalupa (A), Nedbal, Szathmáry (A), Doktor, Furch, Zukal, Kříž – Malec, Nedvídek, Vedral, Krliš, Michálek, Mojdl, Vodný (C), Podlaha, Ferda, Havlát, Psota, Bittner, Kořének, Šťovíček, Vaculík
    trenér: Roman Mejzlík

    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Čáp) – Pleva (C), Bazala, Půža, J. Čermák, Beneš, Vašíček – Bureš, Heinrich, Gregar, Chlubna, Prokš, Kmošek, Jícha, Kadleček, D. Čermák
    trenér: Radek Haman

    Rozhodčí: Pokorný, Marek -

    Diváci: 171
    bahis siteleri