Chomutov – Mostečtí Lvi 0:0 (zruš.) | Třebíč – Žďár n/S 7:4 (kon.) | Tábor – Kolín 0:0 (18:00)
Kadaň – Klatovy 0:0 (zruš.) | Sokolov – Litoměřice 0:0 (zruš.) | Benátky n/J – Vrchlabí 0:3 (kon.)
Havířov – Znojmo 3:4 (kon.) | Kopřivnice – Frýdek-M. 2:3 (kon.) | Příbram – Kobra 2:4 (kon.)
Kadaň – Cheb 5:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
7:4 (3:0, 1:1, 3:3)
SKLH Žďár nad Sázavou
Úterý 11.08.2020, 17:30 • KHNP Aréna, Třebíč • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:25
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hotovo, vymalováno! Třebíč přidává sedmý gól zápasu a rozhoduje o druhé výhře v přípravném období. Václav Krliš na středovém kruhu získal puk a přistrčil jej ONDŘEJI MALCOVI, který trefil pohodlně opuštěnou klec – 7:4! Asistence: Václav Krliš.
     
    58:04
    Žďár hraje bez gólmana a ostřeluje třebíčskou branku, domácí se však zatím brání!
     
    55:56
    Střílené nahození od Nedvídka sice zastavil jeden ze žďárských obránců, ale puk poslal přímo na svoji branku. Naštěstí pro hosty to těsně minulo levou tyč, ale od vlastního gólu daleko nebylo!
     
    55:06
    Pavel Jekel nyní sebral fantastickým zákrokem Prokšovi jasný gól! Útočník Žďáru se totiž jako první dostal k odraženému kotouči a chystal se jej okamžitě zasunout do odkryté klece, Jekel tygřím skokem ale puk lapil ještě před brankovou čárou!
     
    52:29
    Mirek Bazala (ZNS) bude nejdéle dvě minuty trávit na trestné lavici. Při souboji s pronikajícím Vodným si pomohl nedovoleně a přidržel jej, tudíž ho čeká odpočinek.
     
    49:44
    Žďár právě vstřelil branku!
    Zábavný zápas pokračuje, tentokrát je to v třetině už pátý gól! David Čermák zajel za Jekelovu branku a našel v předbrankovém prostoru volného JAKUBA KMOŠKA. Hráč, který je u Plamenů na zkoušce, propálil z první Jekela a snižuje na dvougólový rozdíl – 6:4! Asistence: David Čermák.
     
    48:28
    Žďár právě vstřelil branku!
    Gólová divočina pokračuje, tentokrát přibývá třetí zásah na žďárském kontě! LUKÁŠ BUREŠ si na modré čáře zpracoval dlouhou přihrávku od Plevy a vydal se do samostatného úniku, který zakončil bekhendovým blafákem a protlačil kotouč těsně za brankovou čáru, i přes Jekelův zásah – 6:3! Asistence: Martin Pleva.
     
    45:38
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Čermák J. – 2 min., podrážení).
     
    44:48
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Během chvilky je to už 6:2 a Třebíč pravděpodobně potvrzuje dnešní výhru! Kořénkovu nahrávku zpracoval ideálně VÁCLAV KRLIŠ a střelou bekhendem propálil Slámu mezi betony – 6:2! Asistence: Matěj Kořének, Michal Vodný.
     
    43:48
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč ale skáče zpátky do tříbrankového náskoku a nechce dopustit drama. ROBERT HAVLÁT využil práce Podlahy s Michálkem, z nichž druhý jmenovaný si na pravém křídle otevřel prostor a skoro zpoza branky našel před brankou právě Havláta, který bez potíží zametl puk do branky – 5:2! Asistence: David Michálek, Josef Podlaha.
     
    43:34
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek a budou chtít ještě zabojovat o lepší výsledek v zápase! MARTIN PLEVA v závaru u Jekelovy branky doklepl kotouč za brankovou čáru a i přes drobné protesty třebíčských hráčů jeho zásah platí – 4:2! Asistence: Lukáš Bureš.
     
    36:39
    Blízko dalšímu zásahu byl nyní Kořének, který zůstal viset osamocen před brankou Plamenů, zblízka ale přihrávku nedokázal doklepnout do branky!
     
    35:37
    Jiří Sláma drží stále stav 4:1! Tentokrát čelil brejkové situaci, kde jeden z třebíčských hráčů šel sám na kasu, ale dlouhou kličkou si na zkušeného brankáře ve žďárské „kisně“ nepřišel!
     
    32:17
    Pavel Jekel předvedl skvělý obranný zákrok proti Lukáši Jíchovi, který doháněl dlouhou přihrávku a chtěl zakončit. Domácí generál brankoviště ale vyjel a na úrovni kruhů holí odpálil kotouč do bezpečí!
     
    30:47
    Nyní ale domácí gólman předvedl skvělý zákrok a efektně se vytáhl proti nepříjemné střele Tomáše Chlubny z mezikruží! Třebíč nicméně naprosto přestala hrát a ustoupila od hokeje, který praktikovala doposud.
     
    29:06
    Žďár právě vstřelil branku!
    Pár sekund před koncem početní výhody však již Žďárští slaví a s nulou vepředu tak domů neodjedou! Beneš zachytil ještě puk v útočném pásmu a lehounce přistrčil touš pro JAKUBA KMOŠKA, který si vybruslil do lepší střelecké pozice a švihem prostřelil Jekela – 4:1! Asistence: Petr Beneš.
     
    28:29
    Plameny se to snažily sehrát až do kuchyně a mohly snížit na 1:4! Přihrávka od Jíchy do předbrankového prostoru na volného Chlubnu byla přesná, Chlubnovo usměrnění puku do branky ale končí na tyči!
     
    27:04
    A v sérii vyloučení pokračujeme, tentokrát se vrátka trestné lavice otevírají na straně domácích. Lukáš Kříž (TRE) byl v osobním souboji u mantinelu až moc aktivní a dostává dvě minuty za napadení.
     
    24:49
    Jícha v oslabení poslal přesným pasem do brejku Chlubnu, který se vydal do úniku vstříc Jekelově brance. Zkoušel zakončení mezi betony, zkušený gólman si ale tohle dokázal pohlídat a právem sklízí ovace nakonec solidně zaplněného stadionu!
     
    24:34
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Heinrich – 2 min., hákování).
     
    21:59
    Martin Pleva (ZNS) při bránění nešikovně podrazil Bittnera a dostává menší trest. Třebíč si tak zahraje druhou přesilovou hru v zápase.
     
    20:10
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Rychlý start do druhé třetiny a výsledek začíná narůstat do nepěkných rozměrů, z pozice Žďáru! Karel Nedbal vypálil po přechodu modré čáry na branku, Sláma sice vyrazil, ale jenom před sebe, kde se ukázal ONDŘEJ VACULÍK a pohodově doklepl puk do prázdné branky – 4:0! Asistence: Karel Nedbal.
     
    17:47
    Sláma má na kontě další důležitý zákrok! V poslední chvíli se přesunul proti dorážce jednoho z Třebíčských u levé tyče a kousek před brankovou čárou betonem vyrazil puk.
     
    15:27
    Sláma nyní podržel žďárský tým! Obrana Plamenů si nepohlídala najetého Psotu mezi kruhy, střela domácího forvarda sice mířila do branky, Sláma se ale v poslední chvíli přesunul a tvrdý pokus vyrazil do ochranné sítě!
     
    13:18
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    JOSEF PODLAHA se vrátil z trestné a hned skóruje! Obránce Čermák totiž neměl přehled, kde se kotouč na modré čáře nachází, zatímco Psota ano a jemným přistrčením vysunul Bittnera do úniku po levé straně. K němu se po chvíli přidal právě Podlaha, nabruslil si na osu a přesnou střelou do vinglu dává Třebíči už tříbrankový náskok – 3:0! Asistence: Ladislav Bittner, Matěj Psota.
     
    11:11
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Podlaha – 2 min., sekání).
     
    08:13
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč odskakuje na dvě branky a na ledě zatím dominuje! Bittner získal nahrávku podél mantinelu od Psoty a zajel až do oblouku, odkud hledal přihrávkou hráče před brankou. Vaculík z jedničky promáchl, z druhé vlny najíždějící VÁCLAV KRLIŠ ale s mírným štěstím dostal kotouč do klece – 2:0! Asistence: Ladislav Bittner, Matěj Psota.
     
    03:43
    Po chvilce ale přešla do protiútoku a Krliš, který je v úvodních minutách hodně vidět, se opět připomněl! Tentokrát z pravého kruhu střílel opět na bližší tyč Slámovy branky, jeho pokus však těsně minul šibenici Slámovy klece!
     
    02:05
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hned v úvodu utkání se dostávají domácí hráči do vedení! Ždárští se snažili vyhodit puk ze svého pásma, nahození však na modré zachytil ONDŘEJ MALEC a udržel pro domácí pásmo. Následně jenom vyměnil puk s Podlahou a propálil Slámu na bližší tyči – 1:0! Asistence: Josef Podlaha.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 3. Malec (Podlaha), 9. Krliš (Bittner, Psota), 14. Podlaha (Bittner, Psota), 21. Vaculík (Nedbal), 44. Havlát (Michálek, Podlaha), 45. Krliš (Kořének, Vodný), 59. Malec (Krliš) – 30. Kmošek (Beneš), 44. Pleva (Bureš), 49. Bureš (Pleva), 50. Kmošek (Čermák D.)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičan) – Chalupa (A), Nedbal, Szathmáry (A), Doktor, Furch, Zukal, Kříž – Malec, Nedvídek, Vedral, Krliš, Michálek, Mojdl, Vodný (C), Podlaha, Ferda, Havlát, Psota, Bittner, Kořének, Šťovíček, Vaculík
    trenér: Roman Mejzlík

    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Čáp) – Pleva (C), Bazala, Půža, J. Čermák, Beneš, Vašíček – Bureš, Heinrich, Gregar, Chlubna, Prokš, Kmošek, Jícha, Kadleček, D. Čermák
    trenér: Radek Haman

    Rozhodčí: Pokorný, Marek -

    Diváci: 171
    bahis siteleri