Mladá Boleslav – Liberec 8:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Plzeň – Sparta 1:5 (kon.)
Litvínov – K. Vary 6:0 (kon.) | Zlín – Třinec 4:0 (kon.) | Vítkovice – Přerov 1:0 (kon.)
Kladno – Motor ČB 3:8 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 6:5 (po pr.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:0 (3:0, 0:0, 3:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 13.08.2020, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Generali Česká Cup • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký čtvrteční večer přeji všem příznivcům hokeje. V rámci přípravy na novou sezónu budeme sledovat utkání dvou extraligových celků v Generali Česká Cupu. O body do tabulky ve skupině B si to rozdají HC VERVA Litvínov a HC Energie Karlovy Vary.
     
    HC VERVA Litvínov

    Pro litvínovskou Vervu to bude druhý duel v přípravě. Kvůli pozitivnímu nálezu koronaviru u jednoho z hráčů musel jít celý celek do karantény. Zápasy s Libercem a Mladou Boleslaví v Generali Česká Cupu tak byly odloženy. Verva tak naskočila do ostrého duelu až s karlovarskou Energií, se kterou na jejím ledě padla 0:5. Dramatický závěr v uplynulé sezóně už hráči Litvínova hodili za hlavu a letos by se rádi dostali minimálně do předkola play-off. Poslední ligový zápas sehráli Litvínovští na začátku března ve svém teritoriu, kde porazili Kladno 6:2 a definitivně tak zachránili nejvyšší tuzemskou soutěž a tento výsledek naopak odsoudil kladenské Rytíře k pádu do Chance ligy, kam se Středočeši po roce vrátili.
     
    HC Energie Karlovy Vary

    To hráči Energie v prvním kole Generali Česká Cupu sehráli duel s Mladou Boleslaví, kterou na jejím ledě porazili 7:5. Následoval duel s Libercem, který došel do prodloužení, a to rozhodli Bílí Tygři, takže Karlovy Vary prohrály 4:5 po nastavené hrací době. Se sedmi body tak Energie okupuje první příčku a v dnešnímu druhém duelu s Litvínovem bude chtít opět uspět. Naopak litvínovská Verva v domácím duelu bude chtít soupeři oplácet a získat tak první body v probíhajícím Generali Česká Cupu, aby se odlepila z posledního čtvrtého místa, kde je zatím bez zisku jediného bodu. K dobru má ještě duel s Mladou Boleslaví.
     
    Vzájemná utkání

    V rámci Generali Česká Cupu se oba celky, jak už bylo zmíněno, utkaly. V úterý zvítězila karlovarská Energie 5:0, Litvínovští tak mají svému soupeři dnes co oplácet. V předčasně ukončené loňské sezóně pak spolu hráči Litvínova a Karlových Varů bojovali v základní části čtyřikrát. Dvakrát vyhrál Litvínov, dvakrát pak Karlovy Vary.
     
    Vzhledem ke stále ještě probíhajícím opatřením kvůli koronaviru bude utkání odehráno jen s omezeným množstvím diváků.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Godla) – Štich, Ščotka (A), Březák, Balinskis, Kudla, L. Doudera – P. Zdráhal, Mahbod, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Petružálek, Lyszczarczyk, Stříbrný – Zygmunt, Jícha, M. Havelka.

    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Hamrla) – Kotvan, Tureček, Kowalczyk, Šenkeřík (A), Pulpán (A), Weinhold, Vodička – Redlich, Machač, Vondráček – T. Mikúš (C), Vildumetz, Š. Kratochvil – M. Zabloudil, Hladonik, M. Kadlec – Šik, Křehlík, Bačo.

    Rozhodčí: Horák, Sýkora – Frodl, Komárek.
     
    Oba týmy jsou na hrací ploše, zdraví se se svými brankáři a utkání mezi Litvínovem a Karlovými Vary bude moci za chvíli začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Mahbod s Machačem se utkali na buly, puk získala Verva a hned se dostala do útočného pásma, ale velmi rychle o kotouč přišla.
     
    00:30
    Karlovarští operovali před Šimonem Zajíčkem, ale žádnou nebezpečnou střelu na gólmana Litvínova nevyslali.
     
    01:13
    Jan Bednář musel zakročit a zapisuje první zákrok. Nebezpečnou střelu Josefa Stříbrného zastavil a hra je pozastavena. Vhazovat se bude po pravé ruce karlovarského brankáře.
     
    01:28
    Energie velmi rychle přesunula hru před Zajíčka a před ním to zkoušel Jan Hladonik, ale jeho pokus se mezi tři litvínovské tyče nevešel.
     
    02:15
    Petružálkova rána je sražena, nicméně Verva nadále kombinuje před brankou Jana Bednáře, který se musí mít opět na pozoru.
     
    02:38
    No a po chvilce si Jan Bednář připisuje další zákrok, zblízka si na něho troufl Pawel Zygmunt, ale jeho beton byl na místě. Hra je opět pozastavena.
     
    03:05
    Podél pravého mantinelu se před branku soupeře dostával Richard Jarůšek, ale nakonec se před Janem Bednářem neprosadil.
     
    03:40
    Za brankou Litvínova vybojovali puk domácí hráči a okamžitě se s ním natlačili před Bednáře. Jan Ščotka se pak u pravého kruhu šikovně otočil a pokračoval dále, nakonec pak chtěl protlačit puk u pravé tyče, ale Bednář ho přikryl lapačkou.
     
    04:37
    Slibně se rozvíjející akci Karlových Varů zastavilo postavení mimo hru a ta se přestěhovala do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    04:52
    Litvínovští jsou zatím aktivnějším týmem, ale i Vary už začínají vystrkovat růžky a nyní se dostali před Šimona Zajíčka. Leč jejich pokus byl nepřesný.
     
    05:26
    Alan Lyszczarczyk se dobře natlačil až na pravý kruh, odtud pak vyslal svižnou střelu, která znovu končí na pozorném Janu Bednářovi.
     
    05:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V šesté minutě se Verva Litvínov ujímá vedení. Šikovně to udělal Jan Ščotka, který zpoza hostující branky nabil PAWLU ZYGMUNTOVI, který se poté z levého kruhu nemýlil a propálil Bednáře k protější tyči – 1:0. Asistence: Jan Ščotka a Josef Jícha.
    05:34 Pawel ZYGMUNT - 1:0
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    06:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je to 2:0. Hned po vhazování se Litvínovští opět dostali před branku soupeře, kde se v mezikruží dostal ke střele RICHARD JARŮŠEK, napoprvé mu pokus vyrazil před sebe Bednář, ale záhy pak z hole stejného hráče inkasuje střelou z bekhendu, kterou Jarůšek kotouč zametl za jeho záda. Asistence: Jakub Březák a Patrik Zdráhal.
    06:10 Richard JARŮŠEK - 2:0
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    07:08
    Verva je při chuti, po nepřesné kombinaci Energie se dostala opět do útočného pásma. Z levé strany pak střílel Viktor Hübl, matador domácího celku pak nechal vyniknout Bednáře, jenž zapisuje další zákrok lapačkou.
     
    07:47
    Šimon Kratochvil se zjevil před svým jmenovcem Zajíčkem, domácí brankář pak zakročil a zapisuje také povedený zákrok. Hra je přerušena a vhazovat se bude po levé ruce mladého litvínovského brankáře.
     
    08:10
    Tomáš Mikúš dostal od Kadlece povedenou přihrávku do těsné blízkosti Šimona Zajíčka, ovšem kotouč za jeho záda procedit nedokázal.
     
    09:06
    Patrick Kudla propadl v útočném pásmu, ztratil puk a do akce se řítili hosté. Ovšem obránce Litvínova pak svou chybu napravil a před Zajíčkem soupeři kotouč sebral.
     
    10:01
    Po vhazování před Šimonem Zajíčkem získala puk domácí Verva a hned se přemístila před Jana Bednáře. Ale zakončující Březák hostujícího gólmana neprostřelil.
     
    10:47
    Zajíček napravil zaváhání Uvise Balinskise a hned raději podržel puk. Za chvíli se tak bude vhazovat opět před jeho svatyní.
     
    11:37
    Josef Jícha se vystavil ofsajdové pasti, u modré čáry bojoval o kotouč, ale ten se ocitl ve střední třetině. Hra je tedy vykázána ven a vhazovat se bude blíže hostující brance.
     
    12:02
    Martin Kadlec dorážel střelu svého spoluhráče na pravé straně, kde před ním chvíli zívala odkrytá klec, ale Zajíček se stihl přesunout a i za pomoci obránce situaci zvládl.
     
    12:38
    Patrik Zdráhal málem šel téměř sám na Jana Bednáře. Sice mu dobře sekundoval soupeř, ale nakonec zakročit nemusel, protože Zdráhalovi utekl puk a do své moci ho dostal Jan Bednář.
     
    12:58
    Tomáš Pospíšil si sjel na levou stranu, ale zakončit se mu nepovedlo.
     
    13:35
    Martin Weinhold zachytil rozehrávku Litvínova a vytěsnil puk do středního pásma. Hosté poté zahrozili před Zajíčkem, ale po zisku puku šli v přečíslení na Bednáře domácí hráči, ale Bednář byl pozorný.
     
    14:41
    Ščotka posunul na modré čáře puk doprava na Davida Šticha, ale ten poté z nápřahu dostal kotouč jen vedle Bednářovy branky.
     
    15:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští vedou rozdílem tří branek. SAMSON MAHBOD nejprve vyhrál vhazování na pravém kruhu a poté sám střelou z úhlu prostřelil Jana Bednáře, který musí v první třetině lovit puk ze své sítě už potřetí – 3.0. Bez asistence.
    15:33 Samson MAHBOD - 3:0
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    16:49
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Lukáš Pulpán – 2 min., podrážení).
     
    16:49
    Litvínov má šanci své vedení ještě navýšit, jako první si zahraje přesilovou hru při vyloučení Lukáš Pulpána za podrážení.
     
    17:16
    Energie se hned po vhazování před vlastní brankou dostala na kotouč a ten okamžitě odpálila až před domácí klec. Verva tak musí svou další akci začínat od Šimona Zajíčka.
     
    17:57
    Balinskis od modré čáry poslal puk na Mahboda. Ten akci ještě vyšperkoval přihrávkou na Jakuba Petružálka, ale tato souhra nevyšla. Hosté se znovu osvobozují.
     
    18:39
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Petr Šenkeřík – 2 min., vysoká hůl).
     
    18:39
    Deset vteřin bude hrát Verva pět na tři!
     
    18:49
    Karlovy Vary jsou ve čtyřech a hned dostávají puk až před litvínovskou svatyni. Šetří tak cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:41
    Richard Jarůšek se dostal tváří v tvář Janu Bednářovi, ale před jeho brankou neuspěl, a poté ani Patrik Zdráhal, jenž to zkusil z otočky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina zápasu mezi Litvínovem a Karlovými Vary je minulostí a rozhodně vyšla lépe domácímu celku. V šesté minutě se mezi tři tyče trefil Pawel Zygmunt, jenž z levého kruhu rozvlnil síť za Bednářem. Chviličku poté už to bylo 2:0. Richard Jarůšek na pravé straně dorazil svou vlastní střelu za záda hostujícího brankáře a poslal Vervu do vyššího náskoku. V šestnácté minutě pak vyhrál vhazování Samson Mahbod a sám poté zakončil za bezmocného Jana Bednáře. Litvínovští tak jsou na dobré cestě odčinit porážku 0:5 od Energie starou dva dny. Uvidíme, co nám nabídne druhé dějství, které začne přibližně v 18:23.
     
    Střely na branku: 17 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:39
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    20:51
    Lukáš Pulpán byl na modré čáře připraven získat puk, to se nakonec nestalo a do akce na druhé straně šla Verva. František Lukeš pak prověřil brankáře Energie, který neměl s jeho pokusem problém.
     
    21:58
    Energie se sama vykázala z pásma Litvínova, napodruhé se tam dostala znovu a Jan Hladonik se z prostoru mezi tři tyče nedokázal prosadit, dobře mu clonil jeden z beků Vervy.
     
    22:44
    Jarůšek se nedostal do zakončení před Bednářovou brankou a hráči Litvínova museli spěchat zase zpátky do obrany, neboť se do akce dostával soupeř.
     
    23:59
    Samson Mahbod si dojel puk na levé straně, ale hned o něj přišel. Petr Šenkeřík ho poté vyvezl z obranného pásma a Energie jde útočit.
     
    25:35
    Viktor Hübl poslal nabídku do předbrankového prostoru Energie, Tomáš Pospíšil se však před Janem Bednářem neprosadil.
     
    26:03
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (David Štich – 2 min., podrážení).
     
    26:15
    Hosté mají k dispozici první přesilovou hru a už se usadili v pásmu Litvínova. Hned zapsal zákrok Šimon Zajíček a poté raději nechal hru přerušit.
     
    26:24
    A další zákrok Šimona Zajíčka, jenž v pokleku chytil pokus od modré čáry a opět zastavuje hru. Bude se tak vhazovat po levé ruce litvínovského brankáře.
     
    27:03
    Po zisku puku ho Verva vyhazuje do bezpečí až před karlovarskou branku a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení, ze kterého ukrojila minutu.
     
    27:50
    Obránci Litvínova nepustili hosty k žádné další střele a poté vyhodili puk do středního pásma. Už to navíc vypadá, že své první oslabení domácí hráči zvládnou.
     
    28:03
    Verva je v plném počtu.
     
    29:30
    Šimon Zajíček zastavil další nebezpečnou střelu. Prudkou ránu z pravého kruhu z hole Petra Šenkeříka kryje devatenáctiletý brankář Vervy a zastavuje hru.
     
    29:30
    Střídání v týmu HC Energie Karlovy Vary: ze hřiště odchází Jan Bednář, přichází Patrik Hamrla.
     
    30:21
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Josef Stříbrný – 2 min., držení).
     
    30:40
    Po chybě Pulpána u modré čáry mohl jí dopředu ve vlastním oslabení Josef Jícha, ale neměl tolik sil, aby nabral větší rychlost. Hosté pak dostali puk zpět a už jsou znovu v útoku.
     
    32:12
    Verva se osvobozuje a i tohle oslabení nejspíše zvládne.
     
    32:21
    Litvínovští hokejisté jsou v plném počtu a druhou početní nevýhodu zvládli bez úhony.
     
    33:21
    Alan Lyszczarczyk dostal křížný pas na levou stranu, ale než stačil vystřelit, clonil mu obránce Energie, jenž mu puk sebral a poslal do rohu.
     
    33:58
    Hübl prostrčil puk Richardu Jarůškovi a ten z těsné blízkosti nepřekonal Patrika Hamrlu. Nicméně to byla další povedená akce litvínovského útočníka.
     
    34:38
    Z otočky zkoušel štěstí Jakub Březák, ale kotouč dojel jen k holi Hamrly a poté ho získala obrana Energie. Hosté tak pádí rychle útočit.
     
    35:19
    Z pravého kruhu pálil jeden z hostů a po jeho pokusu zazvonila tyčka Zajíčkovy branky.
     
    35:41
    Skrze Kotvana zakončil Jakub Petružálek, ale z této akce se znovu domácí neprosadili. Stále však mají velmi slibný náskok a pomáhají Zajíčkovi, aby nepřišel o svou nulu.
     
    36:13
    Šimon Zajíček byl znovu v pohotovosti, protože na něho šla další střela z pravého kruhu. Hladonik však byl dalším hráčem, který na jeho zákroku ztroskotal.
     
    36:36
    Alan Lyszczarczyk v rohu útočného pásma nevybojoval puk a Energie ho dostala do středního pásma. Avšak Litvínov se vrátil zpět a Josef Stříbrný pálil na betony Hamrly, který je sklapl.
     
    37:35
    Znovu byla Verva nebezpečná v pásmu soupeře, ale pokus Jakuba Březáka zastavil holí Martin Weinhold a Energie pak rychle otočila hru.
     
    38:38
    Josef Jícha pálil bez přípravy, Patrik Hamrla byl na místě a jeho svižnou ránu zastavil. Domácí ale stále obléhají jeho branku.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:29
    Viktor Hübl dostal od Josefa Stříbrného přihrávku zpoza hostující klece do mezikruží. Jeho okamžitá rána pak končí na Patriku Hamrlovi, jenž vytasil ukázkový semafor!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také prostřední část hry je za námi. V ní jsme se nedočkali ani jedné branky, Verva tak stále drží svůj tříbrankový náskok. Hosté se několikrát pokusili o branku, která by je mohla vrátit zpět do hry, zatím je to ale bez úspěchu. Čeká nás ještě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:12.
     
    Střely na branku: 26 – 19
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:08
    Patrik Zdráhal se natlačil před branku soupeře a hledal spoluhráče, kterému by přihrál. Nakonec ho dostal Richard Jarůšek a jeho pokus šel mimo.
     
    40:49
    Vildumetz zadovkou našel Tomáše Mikúše, ale ten vyslal střelu z těžkého úhlu. Puk tak skončil jen u branky Šimona Zajíčka.
     
    41:35
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (František Lukeš – 2 min., sekání).
     
    41:56
    V oslabení se ocitli v šanci litvínovští hokejisté a do akce musel Patrik Hamrla, který kotouč chytil do lapačky a raději hru zastavil. Vhazuje se po jeho levici.
     
    42:05
    Nyní už zakládají hosté další přesilovkovou akci, ovšem hráči Vervy rozehrávku soupeře ve středním pásmu šikovně napadají.
     
    42:55
    Své další oslabení domácí hráči zatím zvládají velmi dobře a opět se dokázali osvobodit. Hosté tak jdou do další akce od svého brankáře.
     
    43:23
    Patrik Machač pálil na Šimona Zajíčka a doslova sestřelil Uvise Balinskise. Hra je přerušena a vhazuje se po levé ruce litvínovského brankáře.
     
    43:35
    Litvínov je v plném počtu.
     
    Utkání sleduje 379 diváků.
     
    44:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva navyšuje své vedení. Po zaváhání hostujícího hráče vypíchl kotouč František Lukeš, který ho nechal Viktoru Hüblovi. Kapitán Litvínova celou akci ještě vyšperkoval nahrávkou těsně před hostující klec, kde poté z pravé strany zakončil přesně TOMÁŠ POSPÍŠIL – 4:0. Asistence: Viktor Hübl a František Lukeš.
    44:10 Tomáš POSPÍŠIL - 4:0
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    45:49
    Litvínovským tak k úplnému smazání úterního debaklu 0:5 od stejného soupeře chybí jeden přesný zásah.
     
    46:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    O chvilku později se to povedlo a je vše smazáno. Lukáš Doudera poslal do předbrankového prostoru puk MARTINU HAVELKOVI, jenž zblízka procedil kotouč mezi betony Patrika Hamrly a pátý gól Vervy je na světě – 5:0. Asistence: Lukáš Doudera a Josef Jícha.
    46:17 Martin HAVELKA - 5:0
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    47:38
    Hosté se ještě nevzdávají a pokusili se ohrozit Zajíčkovu klec, v tom jim ale zabránila pozorná obrana žlutočerných.
     
    48:45
    Alan Lyszczarczyk přidržel puk v rohu útočného pásma, poté se k němu dostal Patrik Dráhal, jeho pokus pak tečoval Ščotka, ale tato souhra byla hodně nepřesná.
     
    49:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a agilní domácí celek skóruje dnes už pošesté. RICHARD JARŮŠEK zachytil kotouč u tyče, následně rychle objel Hamrlovu klec a na pravé straně pak zasunul puk za jeho záda – 6:0. Asistence: Samson Mahbod.
    49:37 Richard JARŮŠEK - 6:0
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    51:12
    Josef Stříbrný si najížděl na levý kruh a už se napřahoval ke střele, nicméně přihrávka k jeho holi nedorazila. Jeden z hostů ji zablokoval.
     
    52:10
    Richard Jarůšek tečoval před Hamrlou pokus spoluhráče a hostující gólman kotouč chytil a hned na to pak nechal hru přerušit.
     
    52:35
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Lukáš Pulpán – 2 min., sekání).
     
    53:08
    Samson Mahbod napřáhl k pořádné ráně, kterou ještě chtěl dorážet Richard Jarůšek, ale vše uhasila obrana Energie, která pak poslala puk až před branku Zajíčka.
     
    54:10
    Hosté se opět osvobodili a pošetřili cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    54:35
    Lukáš Pulpán je na ledové ploše a karlovarská Energie je tedy v plném počtu.
     
    55:12
    Róbert Bačo si sjel do prostoru mezi kruhy, kde ale nebyl úspěšný se svou střelou. Na druhé straně pak Pawel Zigmunt orazítkoval tyč Hamrlovy branky!
     
    55:59
    Před domácí brankou bylo nyní rušno. Šimon Zajíček však dostal puk pod kontrolu a hra je pozastavena. Buly proběhne po pravé ruce mladého litvínovského brankáře.
     
    56:40
    Domácí hráči už nikam nespěchají a zápas se, troufám si napsat, už jen dohrává. Nyní to zkusil před Zajíčkem Otakar Šik, leč znovu neúspěšně.
     
    57:59
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Petr Šenkeřík – 2 min., podrážení).
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:53
    Patrick Kudla ze středního pásma nahodil puk před hostující branku, Verva před Hamrlou chvíli kombinovala, ale zatím se jí nedaří využít přesilovou hru.
     
    59:59
    Hosté jsou v plném počtu a končí i tento zápas. Do konce je jedna vteřina a už se nic nestane.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Litvínovští oplatili porážku z úterý, kdy na ledě Energie padli 0:5 a dnes vítězí 6:0. Verva zapisuje první tři body do tabulky ve skupině B. Velkou radost měl určitě brankář Litvínova Šimon Zajíček, jenž v devatenácti letech pochytal všechny střely soupeře a zapsal čisté konto. Od všech hráčů tak okamžitě po siréně přijímal gratulace.
     
    Střely na branku: 38 – 21
     
    Utkání sledovalo 379 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:46:42)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Zygmunt (Ščotka, Jícha), 7. Jarůšek (Březák, P. Zdráhal), 16. Mahbod, 45. Pospíšil (V. Hübl, F. Lukeš), 47. M. Havelka (L. Doudera, Jícha), 50. Jarůšek (Mahbod)


    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Godla) – Štich, Ščotka (A), Březák, Balinskis, Kudla, L. Doudera – P. Zdráhal, Mahbod, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Petružálek, Lyszczarczyk, Stříbrný – Zygmunt, Jícha, M. Havelka.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (30. Hamrla) – Kotvan, Tureček, Kowalczyk, Šenkeřík (A), Pulpán (A), Weinhold, Vodička – Redlich, Machač, Vondráček – T. Mikúš (C), Vildumetz, Š. Kratochvil – M. Zabloudil, Hladonik, M. Kadlec – Šik, Křehlík, Bačo.

    Rozhodčí: Horák, Sýkora – Frodl, Komárek
    bahis siteleri