Motor ČB – Sparta 2:5 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:4 (1:2 po s.n.) | K. Vary – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
Vítkovice – Zlín 5:3 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:5 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 5:1 (kon.)
Mountfield HK – Olomouc 3:4 (kon.) | Přerov – Třinec 3:2 (po pr.)
konec
Rytíři Kladno
2:5 (1:2, 0:0, 1:3)
HC Škoda Plzeň
Úterý 18.08.2020, 18:00 • ČEZ Stadion, Kladno • Generali Česká Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní zápas je tedy za námi, Rytíři sice dokázali ve třetí třetině srovnat stav zápasu díky nahození Martina Kehara na 2:2, následně si ale vybral slabší chvilku gólman Košarišťan a Plzeň si vzala vedení po střele Vráblíka zpět. Rozložený kladenský tým následně položil v přečíslení Eberle a do prázdné klece osud zápasu pečetil přes celý led Suchý. Kladno tak končí ve skupině Generali Česká Cupu a Plzeň zvýšila své šance na postup dál.

    Ode mě je to pro dnešek vše, loučím se s Vámi a přeji příjemný zbytek úterního večera. (20:17:28)
     
    Konec zápasu.
    59:18 Filip SUCHÝ - 2:5
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    59:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A Indiáni udeřili i do prázdné branky, pečetí tak asi definitivně skóre dnešního zápasu! Račuk s Kubíkem se snažili najít prostor na střelu, puk ale ztratili, Musil ho přiklepl FILIPOVI SUCHÉMU a ten dokázal bombou přes celé kluziště napnout síť. Asistence: Pavel Musil.
     
    58:41
    Rytíři odvolávají gólmana a zkouší hru v šesti hráčích!
     
    58:22
    Na konci zápasu budou ještě Rytíři mít přesilovku, sednout si jde David Jiříček za krosček.
     
    57:49
    Tak to mohlo být o tři branky, na zadní tyči se k puku dostal Milan Gulaš, jeho bomba z první ale orazítkovala pouze protilehlou tyč a vyletěla ven z brány!
     
    56:45
    Stále se hraje v obranném pásmu Kladna, nahození si ze vzduchu opět stáhl Košarišťan a hra je tak přerušena.
     
    55:48
    Domácí gólman se snažil rozehrávat, to se mu ale hrubě nepovedlo a puk z jeho čepele tak skončil až na zakázaném uvolnění.
     
    55:03
    Vhazovalo se opět před Košarišťanem, kladenští už nemají moc sil na to, aby se zápasem něco udělali a vypadá to, že jejich cesta Generali Česká Cupem tak skončí ve skupině.
     
    53:41
    Pour dostal puk v útočném pásmu a dostával se do nebezpečné pozice, zvolil přímý pokus o zakončení, kotouč mu ale sjel z čepele a zamířil tak až do ochranné sítě.
     
    52:35
    Plzeň už dohrává zápas s větším klidem na hokejkách, je vidět že dvě branky v rychlém sledu jí dodaly potřebné sebevědomí a hraje tak o hodně lehčeji.
    51:10 Jan EBERLE - 2:4
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    51:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A vypadá to, že je hotovo! Po levé straně ujel Petr Kodýtek, který postupoval s JANEM EBERLEM v přečíslení dva na jednoho – to vyřešil dokonale, dal svému kolegovi puk jako na zlatém podnose a ten ho dokázal uklidit do sítě! Asistence: Petr Kodýtek.
     
    50:55
    Guman dokázal vybojovat puk v nebezpečné pozici, obránci se ale zavčasu vrátili a zvládli mu ho odebrat na poslední chvíli z hokejky.
    49:40 Roman VRÁBLÍK - 2:3
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    49:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na obrovské hrubky gólmanů je to tedy 1:1, protože Košarišťan si také vybral slabší chvilku. Po dobré kombinaci Indiánů od modré napřáhl ROMAN VRÁBLÍK, jehož rána nebyla nijak povedená, ale přesto gólmana Rytířů dokonale zaskočila a propadla mu mezi rukou a tělem až za čáru. Asistence: David Stach.
     
    48:39
    Velká mela byla k vidění před Košarišťanem, ten se ale roztáhl napříč brankovištěm a nenechal tak žádný prostor, kudy by puk mohl projít.
     
    48:08
    Další gól Rytířů se snažil vsítit velice agilní Račuk, ten ale z velkého úhlu už bekhendem zakončit nedokázal a branku o kousek minul.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 13. Račuk (Melka, Kehar), 48. Kehar – 5. Gulaš (Frodl), 5. Musil, 50. Vráblík (Stach), 52. Eberle (Kodýtek), 60. Suchý (Musil)


    Rytíři Kladno: Košarišťan (Jiroušek) – Zelingr, Kehar (A), Ticháček, Sorokin, Mikliš, Štochl – Guman, Kubík, Bílek – Melka (A), Račuk (C), Hlava – Jelínek, Šapovaliv, Urban – Bernat, Filip, Š. Bláha
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – Budík, Čerešňák (A), Lang, Kaňák, Vráblík, Jiřiček, Houdek – Rob, Mertl (A), Gulaš (C) – Stach, Musil, Přikryl – Kantner, Kracík, Suchý – Pour, Kodýtek, Eberle

    Rozhodčí: Jeřábek, Vrba – Ondráček, Špůr
    bahis siteleri