Engineers Prague – UK Kings Prague 7:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:2 (0:1, 0:1, 2:0) Stav série: 0:1
Bílí Tygři Liberec
Středa 26.08.2020, 19:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Play-off Generali Česká Cup • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Liberecký obránce Ronald Knot (LIB) vyfasoval od rozhodčích dvě minuty za hrubost a už sedí na trestné lavici. Sparťané mají poslední šanci!
     
    58:26
    Další příležitost Pražanů! Tomášek zkoušel prostrčit kotouč u levé tyčky do branky, ale Kváča byl znovu na svém místě.
     
    57:46
    Po dalším zákroku hostujícího gólmana si sparťanští trenéři berou oddechový čas a Machovský zůstává na střídačce!
     
    55:29
    Další dobrý pokus domácích! Prudká střela doletěla až ke Kváčovi, před nímž chtěl tečovat Řepík, ale neúspěšně. Škoda pro domácí.
     
    52:12
    Dvořák vybojoval kotouč pro Janduse, který si všiml Řepíka. Tomu se otevřel prostor, ale Kváča si na jeho střelu počkal!
     
    48:59
    A další tutovka domácích! Robert Říčka dostal krásný pas do mezikruží, ale svou střelou nedokázal překonat Petra Kváču!
    46:19 Michal ŘEPÍK - 2:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    46:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    To byla dělovka! Po vyhraném vhazování v útočné pásmu Horák našel na levém kruhu MICHALA ŘEPÍKA, který bezkonkurenční ranou nedal Kváčovi žádnou šanci! Asistence: Roman Horák, David Tomášek.
     
    46:16
    Marek Kvapil měl dobrou šanci na vyrovnání u levé tyčky, kterou neproměnil. Nicméně je tu další faul ze strany hostí, když se provinil Mislav Rosandič (LIB).
     
    45:59
    Na opačné straně kluziště pro změnu zahrozili Liberečtí, konkrétně Marek Zachar! Liberecký forvard Machovského nepřekonal.
    41:16 David TOMÁŠEK - 1:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    41:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme sníženo! Sukeĺovu střelu lapil Petr Kváča, který si myslel, že má puk v lapačce, ten však vyplaval před DAVIDA TOMÁŠKA, jenž dorazil touš do branky! Asistence: Matúš Sukeĺ.
     
    40:01
    Rozhodčí vylučuje Jana Buchteleho (SPA) a Radana Lence (LIB), kteří dostali shodně čtyři minuty za hrubost. Dvouminutový trest poté dostal také Lukáš Rousek (SPA).
     
    39:59
    Rozhodčí se nyní společně radí o udělení trestů, o všem se pravděpodobně dozvíme až na začátku třetí třetiny. Jdeme na šaten.
     
    39:59
    A pozor! Společně se zazněním sirény tu máme hromadnou bitku, do které se zapojilo hned několik hráčů. Rozhodčí budou vylučovat.
     
    39:43
    Nadějná souhra domácích ke vstřelené brance nevedla! Říčka posouval kotouč na Sukeĺa, který ale Kváču nepřekonal.
     
    39:03
    Tomáš Hanousek (LIB) je dalším hráčem, kdo putuje na trestnou lavici. Liberecký obránce se pro změnu provinil podrážením a oslabuje svůj tým.
     
    34:50
    Domácí mají další ojedinělou možnost, jak vyrovnat. Tomáš Hanousek (LIB) si jde sednout na dvě minuty na trestnou lavici za hrubost. Domácí hrají přesilovku.
     
    34:24
    Sparťané mohli rázem snížit zpět na rozdíl jedné branky! Řepík ujel do samostatného úniku, sparťanský kapitán nastřelil Kváčovy betony.
    33:31 Radan LENC - 0:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    33:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí odskakují na rozdíl dvou branek a k postupu mají zase o krok blíže! Birner vyslal prudkou ránu na Machovského, který vyrazil touš jen před sebe a tam už byl připravený RADAN LENC, jenž doklepl puk do sítě! Asistence: Michal Birner, Dávid Gríger.
     
    28:46
    Velká šance Tygrů! Rychlý expres Marek Zachar se řítil už sám na Machovského, kterého však svou střelou nepřekonal.
     
    27:15
    Velká rodící se šance Michala Bulíře! Před libereckým útočníkem ale dobře zakročil obránce Pavelka a odpálil kotouč do bezpečí.
     
    24:39
    Střela jednoho z domácích borců byla hodně ostrá, ale Kváča i v tomto případě odolal. Dvořáček se k dorážce už nedostal.
     
    22:58
    Velká šance domácích! Matúš Sukeĺ se prohnal kolem posledního obránce Liberce, ale sám z pravé strany nepřekonal Kváču.
     
    19:12
    A právě bouřlivák Milan Jurčina (SPA) míří o pár okamžiků později na trestnou lavici. Sparťanský obr dostává dvě minuty za hrubost.
     
    18:24
    To byla rána. Jurčina se ve středním pásmu opřel do Tomáše Rachůnka, kterému nasadil parádní hit, liberecký útočník vše ustál.
     
    15:24
    Liberec zahrozil ve vlastním oslabení! Tomáš Filippi se tlačil před posledního obránce Sparty, Machovský si kotouč pohlídal.
     
    14:16
    Velká šance Pražanů! Po sérii přihrávek se kotouč dostal k Tomáškovi, který dorážel puk z mezikruží, ale brankář Petr Kváča zakročil.
     
    13:35
    A bude se znovu vylučovat. Obránce Ladislav Šmíd (LIB) dostává dvě minuty za krosček. Sparťané budou po komerční přestávce hrát další přesilovku.
     
    10:39
    Obrovská možnost pro domácí tým! Rousek byl sám před brankářem Kváčou, ale v rozhodujícím momentu mu ujel kotouč z čepele.
     
    09:45
    Za chvíli budeme svědky hry čtyři na čtyři. Tomáš Filippi (LIB) inkasoval od rozhodčích dvouminutový trest za podrážení a jde usednout na trestnou lavici.
     
    09:28
    A níže zmíněným hříšníkem je kapitán Michal Řepík (SPA), který dostává trest za krosček. Sparťané se budou muset v následujících minutách bránit.
     
    07:24
    Velká šance domácích! Sukeĺ se obtočil kolem branky a chtěl zasunout kotouč u levé tyčky, ale Kváča si celou situaci pohlídal.
     
    06:49
    A máme tu první větší šarvátku. Na dvě minuty si jdou odpočinout Radek Jeřábek (SPA) a Ladislav Šmíd (LIB), kteří vyfasovali trest za hrubost.
     
    04:54
    Další velká šance Liberce! Petr Jelínek se prokličkoval až před Machovského, který ale zakročil včas svým betonem!
    02:30 Jakub RYCHLOVSKÝ - 0:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    02:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    To bylo rychlé! Neuplynuly ani tři minuty a Liberečtí se dostávají do vedení. Dobrá práce čtvrté liberecké formace přináší úvodní branku. Najman posunul kotouč zpoza branky na JAKUBA RYCHLOVSKÉHO a ten se nemýlil! Asistence: Adam Najman, Jaroslav Vlach.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 42. Tomášek (Sukeĺ), 47. Řepík (Horák, Tomášek) – 3. Rychlovský (Najman, Vlach), 34. Lenc (Birner, Gríger)


    HC Sparta Praha: Machovský (Neužil) – Piskáček (A), Košťálek, Jurčina, Pavelka, Jeřábek, Dvořák, M. Jandus – Kvapil, Horák, Řepík (C) – Rousek (A), Sukeĺ, Tomášek – Buchtele, Říčka, Forman – Zikmund, D. Vitouch, Dvořáček.
    Bílí Tygři Liberec: Kváča (Pavelka) – Šmíd (A), Knot, Rosandič, Hanousek, Derner, Štibingr, Kunst – Birner (A), Filippi, Bulíř – Rachůnek, Gríger, Lenc – Šír, Jelínek (C), Zachar, Vlach, A. Najman, Rychlovský.

    Rozhodčí: Jeřábek, Vrba – Ondráček, Špůr

    Diváci: 1 423
    24.08.2020
    Liberec - Sparta 4:2

    Branky a nahrávky: 7. Vlach (Knot, Šír), 14. Lenc (Derner, Gríger), 21. Filippi (Lenc), 59. Vlach (Rosandič) – 42. Buchtele, 45. Kvapil (Košťálek)

    Sparta 0 1 Liberec
    #1 Pondělí 24.08.2020 • 18:00
    Liberec - Sparta 4:2
    #2 Středa 26.08.2020 • 19:00
    Sparta - Liberec 2:2
    bahis siteleri