Nitra – Trenčín 2:3 (kon.) | Litoměřice – Sokolov 6:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
6:2 (2:2, 3:0, 1:0)
HC Baník Sokolov
Pondělí 31.08.2020, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:21
    Nad Adamem Beranem stálí všichni svatí. Nejprve na něj vyslal křižnou střelu Tomáš Vracovský, což sice ještě zvládl Beran vyrazit, nicméně přímo k Tomáši Rohanovi. Ten předvedl krásnou otočku v pádu, během které ještě zvládl vystřelit. Ke štěstí domácího gólmana ale o kousek vedle.
     
    51:10
    Chyby Martina Kadlece při zpracování kotouče se snažil využít Filip Koffer. Ten následně vystartoval na branku s pukem na holi. Samotné zakončení mu ale již dle představ nevyšlo, kotouč mu vyskočil příliš vysoko a odrazil se o plexisklo.
     
    50:54
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., držení).
     
    48:22
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Další povedená trefa ŠIMONA KUBÍČKA. Nováček v kališnickém dresu vypálil přesně od modré z rohu u mantinelu. Jeho dělovka pak přesně zaplula do prostoru za zády překvapeného Hamrly. Asistence: Petr Hašek a Erik Čermák.
     
    39:29
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Netrvalo to dlouho a kališníci navyšují své vedení! Od mantinelu se napřáhnul ŠIMON KUBÍČEK a tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Dokázal tak vstřelit již pátý gól Stadionu. Asistence: Pavel Novák.
     
    39:10
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Zdá se, že dorážky činí sokolovskému gólmanovi velký problém! Odražený puk v pravém kruhu převzal PATRIK MIŠKÁŘ. Ten jej bez váhání poslal do branky. Asistence: Matěj Beran a Martin Procházka.
     
    38:51
    Vojtěch Kropáček nedokázal přesně zpracovat přihrávku. Toho si všiml Marek Berka a s odskočeným kotoučem se vydal na vlastní útočnou výpravu. Hamrla ale jeho střelu přidržel u ledu lapačkou.
     
    35:29
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Adam Rulík – 2 min., sekání).
     
    34:27
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci se opět dostávají do vedení. Nejprve od modré tvrdě vyslal puk na branku Jan Mlčák, jehož střelu ještě Hamrla vyrazil. Nepohlídal si ale LUKÁŠE VÁLKA, který tečoval kotouč do zcela odkrytého prostoru brankoviště. Asistence: Jan Mlčák.
     
    30:18
    Střídání v týmu HC Baník Sokolov: ze hřiště odchází Adam Horák, přichází Patrik Hamrla.
     
    27:57
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jiří Jebavý – 2 min., hákování).
     
    23:08
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Jan Klodner – 2 min., držení).
     
    17:59
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Filip Koffer – 2 min., držení).
     
    16:29
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Povedená trefa ERIKA ČERMÁKA a kališníci srovnávají! Doslova centimetry volného prostoru našel litoměřický útočník mezi tyčí a gólmanem, kam zcela přesně uklidil puk. Asistence: David Jindra a Marek Berka.
     
    14:12
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Adam Horák – 2 min., podrážení). Trest odpyká Jakub Vrána.
     
    12:15
    Ovšem zahrozil i Sokolov. Na samostatný výlet se vydali Tomáš Vracovský a Martin Kadlec. Druhý zmiňovaný také kousek od brankoviště vypálil. Adam Beran ale na jeho střelu vyzrál.
     
    10:26
    Velkou šanci měl z dorážky po křižné nahrávce Jan Holý. Jeho dělovku z první ale dokázal Adam Horák pokrýt.
     
    10:22
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Vojtěch Kropáček.
     
    07:57
    Baník právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a hosté se ujímají vedení. Po krátkém tlaku na Beranovu branku se chopil příležitosti VOJTĚCH KROPÁČEK, který zcela přesně dorazil kotouč do branky svého bývalého týmu. Asistence: Martin Osmík a Otakar Šik.
     
    07:27
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a je srovnáno! Přihrávku od Tomáše Vracovského nekompromisně napálil do odkrytého prostoru u Beranovy levé tyče JAKUB VRÁNA a vrací tak svůj tým do hry. Asistence: Tomáš Vracovský a Jan Pohl.
     
    06:24
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Marek Berka – 2 min., sekání).
     
    04:17
    Krásná střela Martina Kadlece a ještě hezčí reakce Adama Berana. Gólman Litoměřic doslova nohama vykopl kotouč, který na něj vyslal samostatně se řítící forvard Sokolova na branku.
     
    01:55
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Do vedení jdou ale Litoměřičtí! Bezprostředně po akci Sokolova se domácí vydali do rychlého brejku, od modré následně vypálil PAVEL NOVÁK a otevírá tak skóre dnešního utkání. Asistence: Filip Koffer a Šimon Kubíček.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. Novák (Koffer, Kubíček), 17. Čermák (Jindra, Berka), 35. Válek (Mlčák), 40. Miškář (M.Beran, Procházka), 40. Kubíček (Novák), 49. Kubíček (Hašek, Čermák) – 8. Vrána (Vracovský, Pohl), 8. Kropáček (Osmík, Šik)


    HC Stadion Litoměřice: Beran A. (Škorpík) – Marcel, Holý, Výtisk (C), Poizl, Mlčák, Kubíček, Jebavý (A), Krutil – Beran M. (A), Miškář, Procházka – Koffer, Válek, Novák – Jindra, Hašek, Jánský – Damašek, Berka, Čermák.
    HC Baník Sokolov: Horák (31. Hamrla) – Tureček, Klejna, Kadeřávek, Přindiš, Klodner, Pohl – Vracovský, Rohan, Kadlec, Kropáček, Vrána, Petrov, Rulík, Osmík, Šik.

    Rozhodčí: Luczków, Folk – Beneš, Povová
    bahis siteleri