Olomouc – Vítkovice 5:5 (kon.) | Písek – SHK Hodonín 6:3 (kon.) | Žďár n/S – Lev Benešov 6:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:5 (1:1, 2:3, 2:1)
HC Vítkovice Ridera
Středa 02.09.2020, 17:00 • Zimní stadion Olomouc • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Prodloužení se hrát nebude. Závěr dnešního utkání byl trochu více emočně vypjatý, takže oba celky zamířily rovnou do šaten. Klání tak končí výsledkem 5:5.
     
    59:59
    Sedm vteřin před koncem třetiny ujel hostující Lukáš Krenželok sám na bránu. Lukáše chtěl překonat střelou do bekhendu, ale klička mu nevyšla.
     
    59:25
    Tomáš Gřeš jen těsně nedosáhl na přihrávku z hole spoluhráče. O deset sekund později se objevil v obrovské šanci Navrátil, jenž ale Svobodu nepropálil. Vítkovický gólman se nyní činil.
     
    58:13
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Rostislav Marosz – 2 min., hákování).
     
    57:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Při hře čtyři proti čtyřem Vítkovice srovnávají! PETER TRŠKA si nabruslil až před bránu, aby dokonale umístil velmi pěknou přihrávku Jana Schleisse. Vítkovický zadák zakončil nad beton ležícího Lukáše. 5:5. Asistence: Jan Schleiss a Lukáš Krenželok.
     
    56:46
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Jan Štencel – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Roman Polák – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Jiří Ondrušek – 2 min., hrubost).
     
    56:15
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Rostislav Olesz – 2 min., sekání).
     
    54:56
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Patrik Demel – 2 min., sekání).
     
    51:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se podruhé v zápase dostávají do vedení. Lukáš Nahodil projel mezi obránci Vítkovic jako nůž máslem a poté předložil puk TOMÁŠI GŘEŠOVI před poloprázdnou bránu. Gřeš branku vsítil a Svoboda rozhodně reagovat nemohl. 5:4. Asistence: Lukáš Nahodil a David Škůrek.
     
    50:38
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Peter Trška – 2 min., nedovolené bránění).
     
    46:35
    Lukáš Nahodil si už položil Svobodu, který se levým betonem snažil puk vykopnout. Vítkovičtí měli velké štěstí, že Nahodil nakonec trefil jen boční síť.
     
    45:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc znovu srovnává skóre. Rychlou akci domácích zakončil VILÉM BURIAN pohotovou střelou z prvního doteku. Nutno vyznamenat také asistenci Jana Knotka, která rozhodně měla oči. 4:4. Asistence: Jan Knotek a Martin Vyrůbalík.
     
    43:49
    Ale teď už v plecharéně mohlo být veseleji! Lukáš Nahodil zůstal mezi kruhy nikým nepokrytý a Miroslav Svoboda jen se štěstím stačil zakročit. Kotouč poté poskakoval na brankovišti, ale až za brankovou čáru se nedostal.
     
    39:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté opět překlápějí stav utkání na svou stranu. ALEXANDRE MALLET necelé čtyři sekundy před koncem třetiny využil svého důrazu a přihrávku Dominika Lakatoše za bezmocného Jana Lukáše doklepnout dokázal. 3:4. Asistence: Dominik Lakatoš a Rastislav Dej.
     
    38:36
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Adam Rutar – 2 min., hákování).
     
    38:21
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (David Škůrek – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Rostislav Marosz – 2 min., podrážení).
     
    36:27
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Petr Kolouch – 2 min., naražení zezadu).
     
    34:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Během pár minut je znovu vyrovnáno! ROSTISLAV MAROSZ předvedl před olomouckou bránou dostatečný důraz a dokázal do sítě domácích doklepnout vyraženou střelu Lukáše Krenželoka. 3:3. Asistence: Lukáš Krenželok.
     
    30:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc se usadila před Svobodovou bránou a hned jde poprvé v zápase do vedení. Vojtěch Tomeček procedil PETRU KOLOUCHOVI pěknou přihrávku. Druhý jmenovaný už měl před sebou poloprázdnou bránu, kterou dokázal trefit. 3:2. Asistence: Vojtěch Tomeček.
     
    29:43
    Po Škůrkově střele se ke kotouči dostal Kubalík, jenž ale puk vyhodil mimo hrací plochu. Hanáci tak budou mít k dispozici dlouhou přesilovku 5 na 3.
     
    29:29
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Rostislav Marosz – 2 min., držení).
     
    27:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci naprosto zaslouženě vyrovnávají, jelikož přesilovku sehráli velmi dobře. Gřeš předložil Navrátilovi, který se ještě rozhodl přihrávat k modré čáře DAVIDU ŠKŮRKOVI. Vytáhlý zadák domácích poté propálil vše, co mu stálo v cestě. 2:2. Asistence: Jakub Navrátil a Tomáš Gřeš.
     
    26:29
    Parádní souhru domácích zastavil Miroslav Svoboda. Ostřížek šikovně vybídl na pravém kruhu úplně volného Koloucha, jehož rychlá střela se ale neujala.
     
    26:17
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Dominik Lakatoš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovicím se první početní výhoda povedla a během pár vteřin byla využita. Slovenský zadák PETER TRŠKA si najel na vrchol kruhu, odkud také zápěstím vystřelil těsně nad Lukášovu vyrážečku. 1:2. Bez asistence.
     
    23:53
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Tomáš Valenta – 2 min., držení).
     
    17:30
    Svoboda už byl téměř překonán, ale kotouč za brankovou čárou neskončil. David Ostřížek chtěl zastrčit touš k přední tyči, ale nepovedlo se mu to dle představ. Po nepřehledné situaci ale hosté stačili odvrátit do pro ně bezpečnějších pozic.
     
    15:54
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Patrik Koch – 2 min., hákování).
     
    13:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí ale ve velké rychlosti přejeli přes útočnou modrou a zásluhou LUKÁŠE NAHODILA vyrovnávají na 1:1. Miroslav Svoboda na rychlou střelu domácího centra reagovat nestačil. 1:1. Bez asistence.
     
    11:56
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Rostislav Marosz – 2 min., podrážení).
     
    05:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se po delší době dostaly do útočné třetiny a hned dávají první gól. JAN SCHLEISS si našel přihrávku Rostislava Marosze, krásně objel bránu a poté už zastrčil puk za ležícího Lukáše do prázdné klece. 0:1. Asistence: Rostislav Marosz.
     
    03:05
    Vojtěch Tomeček se dostal do dvou velkých šancí. Ani jednou ale Svobodu nepropálil, při druhém pokusu jen těsně minul bránu.
     
    02:07
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Roman Polák – 2 min., podrážení).

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 14. Nahodil, 28. Škůrek (Navrátil, Gřeš), 31. Kolouch (Tomeček), 46. Burian (Knotek, Vyrůbalík), 52. Gřeš (Nahodil, Škůrek) – 6. Schleiss (Marosz), 25. Trška, 35. Marosz (Krenželok), 40. Mallet (Lakatoš, Dej), 58. Trška (Schleiss, Krenželok)


    HC Olomouc: Lukáš (Konrád) – Valenta, Škůrek, Ondrušek (A), Rutar, Vyrůbalík (C), Dujsík – Ostřížek, Knotek (A), Mácha – Olesz, Kolouch, Tomeček – Handl, Nahodil, Navrátil – Burian, Gřeš, Bambula
    HC Vítkovice Ridera: Svoboda (Dolejš) – Štencel, Polák (C), Barinka, Trška, Kovář, Koch, Demel – Krenželok (A), Hruška (A), Lakatoš – Šišovský, Marosz, Schleiss – Dej, Mikyska, Mallet – Dočekal, Werbik, Kubalík

    Rozhodčí: Čunočka, Kašík – Měkýš, Otáhal

    Diváci: 783
    bahis siteleri