Příbram – Klatovy 0:0 (zruš.) | Levice – SR 18 0:2 (kon.) | Litvínov – Jihlava 1:3 (kon.)
Trnava – Vlci Žilina 5:3 (kon.) | Slavia – Vrchlabí 0:1 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 1:5 (kon.)
Chrudim – Dvůr Králové n. L. 7:8 (0:1 po s.n.) | Detva – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Zvolen – Košice 3:0 (kon.)
Topoľčany – Nové Zámky 6:4 (kon.) | Vsetín – Prostějov 4:3 (kon.) | Přerov – Šumperk 2:6 (kon.)
Vienna Capitals – Bratislava Capitals 2:3 (kon.) | Sokolov – K. Vary 5:4 (2:1 po s.n.) | Havířov – Jastrzębie 3:2 (2:1 po s.n.)
Jablonec n/N – Děčín 8:2 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 2:5 (kon.) | Příbram – Tábor 0:0 (zruš.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:6 (0:2, 0:2, 2:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Čtvrtek 03.09.2020, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    První útok Zubrů ve spolupráci s obránci pořádně zavařil hostující defenzívě. Puk se potuloval na brankovišti, Peksa se přemisťoval chvíli tam a chvíli zase jinam. Nakonec si puk ve skrumáži těl dokázal najít a zabránil domácím ve skórování.
     
    58:08
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny a podle všeho i zápasu.
     
    54:59
    Draci právě vstřelili branku!
    Povedený průnik, povedená střela a přesný zásah. Draci skórují pošesté v zápase. Do útočného pásma se po nahrávce od Kratochvíla rozjel JAN BERNOVSKÝ, prošel po pravém křídle a nakonec překonal Klimeše střelou pod břevno na první tyč. Asistence: Petr Kratochvíl, Stanislav Dosek.
     
    52:27
    Do střelecké pozice se na hranici pravého kruhu probil Gréč, Peksa kotouč vyrazil betonem před sebe. Domácí publikum se pak dožadovalo faulu, místo toho ale málem přišel gól, první přerovský útok k němu nebyl daleko. Celá akce ještě pokračovala střelou Zbořila od levého mantinelu, po níž úspěšně máchl lapačkou Peksa.
     
    48:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že se s góly v MEO Aréně roztrhl pytel. Zubři předvedli rychlou akci, po níž se podruhé v zápase prosazují. Dostálek připravil palebnou pozici pro ROMANA PŠURNÉHO, na jehož svižnou střelu Peksa nestačil. Asistence: Vlastimil Dostálek.
     
    47:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperští vcelku rychle odpovídají. Hosté zavezli kotouč k přerovské kleci, kde si po přihrávce Spratka v zakončení úspěšně počínal DANIEL HROCH. Klimeš tak popáté inkasuje. Asistence: Daniel Spratek.
     
    46:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři v přesilovce snižují. FILIP KRÁL se kousek od modré čáry opřel do puku a ten skončil v síti mimo dosah Peksova betonu. Šumperský brankář přece jen kapituluje, nyní se betonem natahoval skutečně marně. Asistence: Josef Hrabal, Jan Štefka.
     
    46:20
    Tři dobré šance Přerova. Štefkovu střelu Peksa vyrazil, dorážka Filipa Krále šla vedle. Peksa následně zneškodnil ještě jeden pokus domácích.
     
    45:02
    Číp to vzal v přesilovce na sebe a vypálil z pravého kruhu. Rozvlnil však jen boční sít Peksovy branky.
     
    44:46
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Milfait – 2 min., podrážení).
     
    42:51
    Draci rozjeli rychlou protiakci, na jejímž konci byl Hroch. Branku však svou střelou těsně minul.
     
    41:03
    Zubři se dokázali vymanit z ofsajdové pasti a Dvořák mohl z pravé strany snížit, branku ale přestřelil.
     
    39:15
    Klimeš srazil puk betony do rohu před Kratochvílem. Následně nebyl daleko od páté branky Draků Nepokoj, jeho křížný pokus šel kousek vedle levé tyče přerovské branky.
     
    38:22
    Obrovská šance Zubrů. Indrák se objevil nekrytý před Peksou, kterého dokázal překonat. Kotouč ovšem o chloupek minul pravou šibenici hostující branky. Následně pálil z první na pravé straně Štefka, Peksa se zaskvěl dobrým zákrokem lapačkou.
     
    37:46
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Ryšavý – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Viktorin – 2 min., hrubost).
     
    37:08
    Hrabal nejprve zastavil šumperský kontr dvou na jednoho a následně založil přerovský brejk čtyř na jednoho. Sám pronikl až mezi kruhy, kde nahrál doprava na Štefku. Ten místo střely volil ještě přihrávku a jeho spoluhráč kotouč těsně před Peksou do sítě neusměrnil. Velká škoda pro Přerov.
     
    35:52
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Kučera – 2 min., hákování).
     
    33:54
    Draci právě vstřelili branku!
    Zubři dlouhé oslabení ubránili a Klimeš dokázal vytěsnit i skrytou střelu Kabelky. Následně ale na pravém kruhu vystřelil JAN MILFAIT a puk dokázal schovat tak šikovně, že domácí brankář opět nic neviděl. Přerovu se to tentokrát stalo osudným. Útočník Draků vymetl pravý horní růžek domácí klece. Asistence: Daniel Kabelka, Petr Gewiese.
     
    33:23
    Draci se dostali až do těsné blízkosti zubří klece. Klimeše pořádně prověřil Tadeáš Král, opět dobrá práce domácího brankáře.
     
    32:18
    Klimeš nyní podržel domácí! Vleže u pravé tyče odolal dorážkám Jaroše i Baláže, následně ještě kotouč odpálil svou širokou holí. Na druhé straně se Zubři dostali do brejku. Číp vzal zakončení na sebe, proti jeho pokusu k tyči se ale Peksa stihl včas přesunout.
     
    31:37
    Gewiese vypálil od modré čáry. Klimeš nic moc neviděl, kotouč ale v pokleku vyrazil před sebe. Dorážka Baláže šla naštěstí pro Přerov mimo.
     
    28:51
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Doležal – trest ve hře, úder hlavou).
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Gewiese – 2 min., hrubost).
     
    25:00
    Šumperk se usadil v útočném pásmu a po kombinaci pálil příklepem z levého kruhu Bernovský. Klimeš nyní Přerov podržel, když se stačil přesunout a betony kotouč zastavit. Posunul při tom bránu, ta se tak musí vrátit do svého obvyklého postavení.
     
    24:29
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Indrák.
     
    24:02
    Kučera při napadání sekl Filipa Krále, ale rozhodčí faul nepískají. Následně střílel z dobré pozice Milfait, ovšem branku Klimeše naštěstí pro domácí minul.
     
    20:38
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk vyrazil do útoku a nese mu to ovoce v podobě třetí branky. Baláž předal puk mezi kruhy Jarošovi, který měl sice potíže se zpracováním, ale dokázal černou gumu posunout doleva na najetého PETRA GEWIESEHO. Ten se nerozpakoval a zamířil přesně pod břevno, Klimeš se natahoval marně. Asistence: Tadeáš Jaroš, Jozef Baláž.
     
    18:54
    Filip Král vyslal ostré nahození od modré čáry, Peksa nic neviděl a mohl být rád, že kotouč proletěl těsně vedle šumperské klece.
     
    18:16
    Domácí to v přesilovce sehráli parádně. Doležal zakončoval zblízka do poloodkryté branky, špatně si ale seřídil mířidla a minul. To je velká škoda pro Přerov.
     
    17:56
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Krejčiřík – 2 min., hákování).
     
    17:35
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci jdou na Hané do vedení o dvě branky. Před přerovskou klecí vznikla skrumáž, v níž se kotouč dostal přes Spratka a Hrocha na levou stranu, kde se nacházel JIŘÍ UHLÍK. Ten vystřelil po ledě a našel volné místo mezi betony Klimeše. Asistence: Daniel Hroch, Daniel Spratek.
     
    17:00
    Doležal zkoušel překvapit Peksu z ostrého úhlu, hostující gólman puk vyrazil betonem přilepeným k tyči. Následně střílel z dobré pozice na pravém kruhu Dostálek, ovšem prostor mezi třemi tyčemi minul.
     
    13:35
    Velká šance Zubrů. Hrabal s Filipem Králem trochu s problémy dostali kotouč na pravý kruh na Pšurného. Jeho nabídku tečoval před brankou hlídkující Doležal, kotouč ale skončil těsně vedle branky Draků.
     
    12:31
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Scheuter – 2 min., držení).
     
    05:57
    Domácí jsou po inkasované brance aktivní. První pokus Dostálka byl sražen mimo, podruhé už útočník Zubrů střílel z větší blízkosti a Peksa si připsal velmi dobrý zákrok betonem, kterým se natáhl k levé tyči. Na druhé straně vystřelil Jaroš, Přerovští kotouč ztečovali do ochranné sítě.
     
    05:16
    Draci právě vstřelili branku!
    První branka utkání a na svědomí ji má Šumperk. U zadního mantinelu se kotouče zmocnil LUKÁŠ KUČERA, vyjel si před Klimeše a zakončil mimo dosah jeho betonů. Asistence: Vojtěch Krejčiřík.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 47. F. Král (Hrabal, Štefka), 49. Pšurný (Dostálek) – 6. Kučera (Krejčiřík), 18. Uhlík (Hroch, Spratek), 21. Gewiese (Jaroš, Baláž), 34. Milfait (Kabelka, Gewiese), 48. Hroch (Spratek), 55. Bernovský (Kratochvíl, Dosek)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Holík) – F. Král, Hrabal, Buchta, Zbořil (A), Kučeřík, Dřímal, Gréč – Dostálek, Pšurný (A), Doležal – Číp, Indrák, J. Svoboda (C) – Štefka, Dvořák, Süss – Ryšavý, M. Svoboda, Goiš
    DRACI PARS ŠUMPERK: Peksa (Altrichter) – Kabelka, Gewiese (C), Nepokoj, Řezáč, Dosek, Věntus, Viktorin – Baláž, Milfait (A), Jaroš (A) – Kratochvíl, T. Král, Bernovský – Hroch, Spratek, Uhlík – Krejčiřík, Scheuter, Kučera – Horký

    Rozhodčí: Novotný, Sedlák – Bezděk, Šimčík

    Diváci: 639
    bahis siteleri