Karviná – Sparta 2:5 (kon.) | Zlín – Brno 3:1 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
konec
FC Zlín
3:1 (1:1)
FC Zbrojovka Brno
Neděle 13.09.2020, 16:30 • Stadion Letná, Zlín • FORTUNA:LIGA • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zlín skvěle navazuje na svůj skvělý výkon v Mladé Boleslavi a dnes docela bez problémů poráží nováčka z Brna. Proti tomu se rychle dostal do vedení, avšak to moc dlouho neudržel, takže se dlouho hrálo za vyrovnaného stavu. Peter Štepanovský pak poté viděl dost zbytečnou červenou kartu, což byl zlomový okamžik zápasu. Fastav totiž od té doby jednoznačně dominoval, na začátku druhé půle si pak připsal dvě přesné trefy a rozhodl o plném bodovém zisku. Ševci si však vytvořili mnohem více šancí a mohli zvítězit i vyšším rozdílem, ale trestuhodně své příležitosti nedokázali využít. V konečném součtu je to však nakonec nemusí mrzet. (18:25:47)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V poslední minutě se hosté ještě pokouší o napadání, které by jim mohlo přinést ještě jednu branku, ale domácí svědomitě kombinují a míč rozhodně nechtějí ztratit.
    90+3. Janetzkého přízemní rána prosvištěla vedle
     
    90+3
    Ještě k jedné střele se dostal Jakub Janetzký, ale jeho přízemní rána skončila jen hodně vedle. Jiří Floder tak ještě jednou rozehraje.
     
    90+2
    Pedro Martínez García dostal výborný pas za obranu, ale tuto dobrou příležitost zahodil nepřesnou zadovkou.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Jan Hlavica (FC Zbrojovka Brno).
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    90
    Ševci se přece jen ještě při bránění rohového kopu trochu zapotili, míč zvládli uklidit z vápna až napodruhé. Pořád ho však nemají pod kontrolou.
     
    89
    Jiří Floder si v klidu vyběhne pro nepřesnou přihrávku soupeře. Rychlou rozehrávkou ještě posílá spoluhráče do útoku, ti následně vybojovali alespoň roh.
     
    88
    Tomáš Poznar měl ještě jednu šanci na skórování, ale nedokázal si zpracovat přihrávku. Míč sice ještě udržel, ale při postupu z pravé strany upadl, avšak nebylo to kvůli nedovolenému zákroku soupeře.
     
    87
    Jakub Janetzký zkusil projít skrz tři soupeřící obránce, ale ukousl si moc velké sousto, takže se mu to nemohlo povést. Zastavil ho hned první z nich.
     
    86
    Domácí už vyloženě čekají na závěrečný hvizd a nyní si jen tak přihrávají na své polovině. Dopředu už se vůbec neženou.
    85. Vybíhající Dostál nepustil k míči dotírajícího Sedláka
     
    85
    Ondřej Vaněk si při hlavičkovém souboji nejspíš přivodil nějaké zranění, i když to bylo z obou stran čisté. Nakonec mu ale postačí krátké vydýchání.
     
    84
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Cheick Oumar Conde, přichází Marek Hlinka.
     
    83
    Další dobré přečíslení zakončoval po přihrávce Jakuba Janetzkého Vachtang Čanturišvili, ale volej se mu moc nepovedla, jelikož skončil jen v ochranné síti, i když spíše směřoval do nedaleké řeky Dřevnice.
     
    82
    Vachtang Čanturišvili si zase hledal prostor na levé straně, což se mu i povedlo, ale míč dostal moc před sebe, takže nakonec doskákal až za brankovou čáru.
     
    81
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Antonín Fantiš, přichází Martin Cedidla.

    Lukáš Mihal

    Branky: 23. Fantiš (Conde), 49. Jiráček (Conde), 54. Jawo (Procházka) – 27. Štepanovský (Černín)

    Karty:   40. Drame (ZLN), 57. P. Buchta (ZLN), 77. Conde (ZLN) – 14. Štepanovský (BNO), 90+1. Hlavica (BNO)   41. Štepanovský (BNO)


    Rohy: 4:4.
    FC Zlín: S. Dostál – Simerský, P. Buchta, Procházka – Fantiš (81. Cedidla), Conde (84. Hlinka), Jiráček (C), Čanturišvili – Jawo (73. Martínez García), Poznar, Drame (73. Janetzký).
    Náhradníci: Rakovan – Cedidla, J. Kolář, Martínez García, Hlinka, Janetzký.

    FC Zbrojovka Brno: Floder – Černín (70. Koudelka), Hlavica, Ad. Čermák – Štepanovský (C), Vaněk, Růsek (65. M. Vintr), J. Sedlák, Šumbera (46. Endl) – Přichystal (65. Pachlopník), A. Fousek (74. Jambor).
    Náhradníci: Marek – Koudelka, Pachlopník, Endl, Jambor, Ševčík, M. Vintr.

    Rozhodčí: Pechanec – Pečenka, Bureš

    Diváci: 2809
    bahis siteleri