Plzeň – Sparta 5:3 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 1:4 (kon.)
Liberec – Pardubice 7:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
HC Kometa Brno
Pátek 18.09.2020, 18:00 • Tipsport arena, Praha 7 (Bubeneč) • Juniorská liga akademií • 5. kolo
Partner:
     
    56:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ospalou atmosféru v hale prořízla krásná individuální akce MICHALA VÁGNERA, který přesným zakončením zvyšuje náskok Sparty na tři branky! Domácí útočník projel za modrou čáru, obehrál dva obránce, položil si Postavu a následně puk uklidil přesně do volného prostoru mezi gólmanovým betonem a levou tyčí – 5:2! Asistence: Jakub Konečný.
     
    39:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Holešovičtí pět sekund před sirénou zvyšují svůj náskok na dvě branky a to se hostům vůbec nelíbí, jelikož sparťané kotouč za položeného Postavu protlačili zuby nehty asi na čtvrtý pokus! I tyto zásahy ovšem platí, protesty brněnské lavičky nepomohly a PETR HAUSER si na své konto připisuje druhý zásah v dnešním zápase! Asistence: Tomáš Tomek.
     
    28:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle si Michal Postava za rámeček nedá, domácí naplno využívají jeho chyby a v polovině utkání znovu odskakují do jednobrankového vedení! MICHAL VÁGNER nachytal hostujícího gólmana mimo jeho svatyni a obratem poslal puk do prázdné klece – 3:2! Asistence: Jakub Konečný, Michal Klimo.
     
    24:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tentokrát už hosté přistoupili k početní výhodě zodpovědněji a aktivita rychle přináší ovoce, máme znovu vyrovnáno! Tentokrát se po rychlé akci na střeleckou listinu zapisuje IVO SEDLÁČEK – 2:2! Asistence: Jakub Malý, Eduard Šalé.
     
    23:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Bídný výkon v přesilovce končí inkasovaným gólem, domácí trestají laxní přístup Komety brankou! Druhý kotouč za Postavu poslal MICHAL KLIMO, a Sparta jde poprvé v zápase do vedení! Asistence: Jakub Konečný.
     
    17:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat, v Tipsport aréně začínáme po úniku PETRA HAUSERA zase od začátku! Velká letní posila sparťanské juniorky projela až před Postavu a následně zakončila přesně k pravé tyči – 1:1! Asistence: Patrik Prymula.
     
    16:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští nakonec početní výhodu přeci jen přeci jen využívají a tři minuty před koncem první části jdou do vedení! Z pozice těsně před domácím brankovištěm se prosadil ADAM STUDENÝ – 0:1! Asistence: Jakub Malý, Jan Holemý.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 18. Hauser (Prymula), 24. Klimo (Konečný), 29. Vágner (Konečný, Klimo), 40. Hauser (Tomek), 57. Vágner (Konečný) – 17. Studený (Malý, Holemý), 25. Sedláček I. (Malý, Šalé)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Sluka) – Adamec, Tůma, Ducháč, Chvátal, Tomek – Prymula, Kulhánek (C), Klimo (A), Krupička, Mácha, Zembol, Václavík, Hauser, Konečný (A), Vágner, Theimer.
    HC Kometa Brno: Postava (Schnattinger) – Řehák, Grauer, Fajmon, Holemý, Furch, Běhůnek, Sedláček J. (C), Studený (A) – Žák, Šalé, Hrnčíř, Dufek, Sever, Sedláček I., Malý (A), Pigl, Krška.

    Rozhodčí: Hucl – Šimán, Sedláček.
    bahis siteleri