Ústí n/L – Prostějov 4:1 (kon.) | Sokolov – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Kadaň – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
Šumperk – Jihlava 2:3 (kon.) | Vsetín – Havířov 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Poruba 2011 3:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:4 (0:0, 0:2, 2:2)
HC Slavia Praha
Pondělí 28.09.2020, 12:00 • ROCKNET ARÉNA • Juniorská liga akademií • 29. kolo
Partner:
     
    59:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    ŠIMON SLAVÍČEK však hattricku přece jen dočkal po dobré práci Křenka, který zpoza branky našel svého parťáka z útoku před odkrytou domácí klecí a Slavíček neměl problém skórovat. Asistence: Lukáš Křenek a Maxim Havrda.
     
    57:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí velká rána. Po faulu v závěru normální hrací doby využil přesilovku ŠIMON SLAVÍČEK, který dostal puk mezi kruhy a z otočky se trefil přesně k tyči. Asistence: Adam Klatt a Mikuláš Hovorka.
     
    48:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Zbytečný faul v útočném pásmu stál Slavii vedení. TOMÁŠ VYROUBAL totiž podruhé v krátkém sledu střílel z pravého kruhu a našel skulinu v Pittrově postoji u bližší tyče. Asistence: Filip Döring
     
    41:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využívají vůbec první přesilovku v sezóně poté, co Slavia zazmatkovala při rozehrávce před vlastní brankou. Jurakovu střelu ještě Pittr zneškodnil, ale důrazný TOMÁŠ VYROUBAL už hostujícího gólmana překonal. Asistence: Alen Jurak a Jakub Ludvík.
     
    26:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Josef Němeček si sice v situaci dva na jednoho poradil s Havrdovou střelou z pravé strany, jenže hostující útočník o chvíli později našel mezi kruhy úplně volného ŠIMONA SLAVÍČKA, který měl čas zamířit a procedil puk do branky. Asistence: Maxim Havrda.
     
    23:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražanům sice úvodní přesilovková kombinace nevyšla, jenže Piráti volný puk nevyhodili, čehož o pár vteřin později hořce litovali. ADAM KLATT dostal od pravého mantinelu křižnou přihrávku na vrchol levého kruhu a propálil Josefa Němečka. Asistence: Tomáš Labuzík a Filip Štrombach.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 42. Vyroubal (Jurak, Ludvík), 49. Vyroubal (F. Döring) – 24. Klatt (Labuzík, Štrombach), 27. Slavíček (Havrda), 58. Slavíček (Klatt, Hovorka), 60. Slavíček (Křenek, Havrda)


    Piráti Chomutov: J. Němeček (Bajgar) – Petrásek, Houdek, M. Pöschl, Ludvík, Matějka, Machyňa – P. Šugár, Jiří Kulich, Jurak, T. Svoboda, Černý, Lambert, Vyroubal, Pavlák, F. Döring, Ekrt.
    HC Slavia Praha: Pittr (Ondrík) – Hovorka, D. Němeček, Štíbr, Palát, Hrdlička, Cichoň, Klatt – Štrombach, Havrda, Kižlin, Brummel, Slavíček, Křenek, Malínek, Hofmann, Labuzík, Tichý, Puczek.

    Rozhodčí: Jaroš – Hynek, Hnát
    bahis siteleri