Ústí n/L – Prostějov 4:1 (kon.) | Sokolov – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Kadaň – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
Šumperk – Jihlava 2:3 (kon.) | Vsetín – Havířov 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Poruba 2011 3:2 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pondělí 28.09.2020, 18:00 • DD Elektromont Aréna • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    33:38 Petr KANKO - 3:2
     
    33:38
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky. Porubě se v přesilové hře nevedlo, ale to hosty z Ostravy nemusí mrzet. Korkiakoski ještě Soukupa nepřekonal, ale na dorážku byl připravený PETR KANKO a ten již poslal puk za záda domácího brankáře. Asistence: Markus Korkiakoski, Lukáš Kozák.
    26:19 Markus KORKIAKOSKI - 3:1
     
    26:19
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek. MARKUS KORKIAKOSKI převzal puk na modré čáře a přesnou ranou na zadní tyč nedal brankáři šanci. Asistence: Marek Špaček, Jakub Teper.
    23:20 Ondřej MATÝS - 3:0
     
    23:20
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí vedou již o tři branky. Kratochvil zavezl puk do útočného pásma po pravé straně, udělal kličku obránci a našel mezi kruhy najetého ONDŘEJE MATÝSE, který střelou nad vyrážečku prostřelil Muštukovse. Asistence: Matouš Kratochvil, Michal Pochobradský.
    16:58 Martin HEŘMAN - 2:0
     
    16:58
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení. Co se před chvilkou nepodařilo to nyní již MARTIN HEŘMAN napravil a v samostaném úniku si položil Muštukovs a poslal puk do sítě za ležícího brankáře. Asistence: Tomáš Nouza.
    02:51 Martin HEŘMAN - 1:0
     
    02:51
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení. David Kajínek našel na levé straně najetého Tomáše Nouzu, který ještě našel od levého mantinelu na pravé straně brankoviště najetého MARTINA HEŘMANA, který překonal přesnou ranou přesouvajícího se Muštukovse. Asistence: Tomáš Nouza, David Kajínek.
    Marken.cz

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 3. Heřman (Nouza, Kajínek), 17. Heřman (Nouza), 24. Matýs (M. Kratochvil, Pochobradský) – 27. Korkiakoski (Špaček, Teper), 34. Kanko (Korkiakoski, Kozák)


    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Štěpánek) – Kajínek, Niko, Linhart (A), Hrádek, Oliva, Jirků (C) – Heřman, Chrtek, Nouza (A) – M. Kratochvil, Pochobradský, Matýs – Hozák, Urban, Mrňa – Chalupa, Dubský, Moník.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Muštukovs (Foltán) – Teper, Žovinec, Kozák (C), T. Voráček, Urbanec, Pastor, Dundáček – Špaček, T. Jáchym, Pořízek – Stloukal, Korkiakoski, Endál (A) – Brodek, Kanko, Toman – J. Káňa (A), M. Hlinka, Hotěk.

    Rozhodčí: Pilný, Zavřel – Maštalíř, Pechánek

    Diváci: 762
    bahis siteleri