Ostrava – Blansko 4:1 (kon.) | Žižkov – Bohemians 1905 0:0 (kon.) | Liberec – Dukla Praha 3:0 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
0:0 (0:0)
Bohemians Praha 1905
Pátek 09.10.2020, 10:30 • Seifertova ulice, Praha-Žižkov • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní přátelské utkání nakonec branku nenabídlo! Ve druhém dějství měl více ze hry hostující celek, který se dostal do řady vyložených šancí, avšak ani jedna neskončila v brance soupeře. Viktoriáni se ve druhém dějství hodně hledali, jejich největší šance paradoxně skončila na břevně. (12:10:48)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Nakonec uvidíme ještě jeden rohový kop, rozehrají ho domácí hráči.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, na první branku stále čekáme. Klokani se snaží s výsledkem něco udělat, nyní trefili soupeře.
     
    87
    Po delší době jsme se dočkali zakončení z velké vzdálenosti, jeden z domácích ale mířil daleko vedle branky.
     
    86
    Hodně prostoru měl kolem sebe Květ, kterého napadala hned dvojice protihráčů. Proto jsme sledovali zpětnou nahrávku, po které centroval Puškáč.
     
    85
    Bačkovský to znovu zkoušel pasem na Vondru, kterému se zpracování neposedného míče povedlo. Kolmice od Pulkraba hrála ve prospěch Urbance.
     
    84
    Do konce tohoto zápasu nám zbývá posledních pět minut. V posledních minutách nesledujeme zrovna atraktivní podívanou, ba naopak hodně nepřesností.
     
    79
    Hned tři šance pro Bohemians! Hrubeš ve dvou případech dokázal zakročit, v tom posledním ho na brankové čáře zachránil spoluhráč.
     
    78
    Nakonec se jednalo o přímý střelecký pokus, se kterým si Bačkovský dokázal poradit. Míč vyrazil do strany, vhazovat tak bude znovu domácí celek.
     
    77
    Na pořadu dne bude standardní situace pro Žižkov. Bude to z nějakých pětatřiceti metrů od branky, zřejmě budeme sledovat vzdušnou nabídku.
     
    76
    Do protiútoku se dostával domácí Petrlák, který raději ještě počkal na své spoluhráče. To byla klíčová chyba, mezitím se vrátila také smečka protihráčů.
     
    75
    Už se opět pokračuje ve hře, s Řezáčem to nevypadá nikterak dramaticky vážně. Naopak Žižkov sportovně vrátil balón, ke kterému se dostal Bačkovský.
     
    74
    Krchova vzdušná nabídka směřovala do míst, kde se nacházel Vondra, který neuspěl. Zároveň na zemi skončil jeden z domácích, hra je proto přerušena.
     
    73
    Hned dva auty v krátkém časovém sledu pro hosty. Po tom druhém jsme sledovali kombinaci ve středu hrací plochy, Jindřišek nakonec ještě hledal Krcha.
     
    72
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Klokani jsou v posledních minutách výrazně nebezpečnější, naopak domácí se spíše hledají.
     
    71
    Bačkovskému se tentokráte odkop k postranní lajně moc nepovedl, míč totiž poslal mimo dosah Vondry. Autového vhazování se tak ujme domácí Řezáč.
     
    70
    Na pořadu dne byl rohový kop, který byl po zemi rozehrán na Květa. Ten svým následným centrem trefil pouze protihráče, hosté přesto zůstávají u míče.
    69. Vacek si na brankáře nepřišel.

    David Suchý

    Branky:


    FK Viktoria Žižkov: Švenger (46. Hrubeš) – Urbanec, Březina, Žežulka, Tusjak – Řezáč, Skopec (76. Nabiyev), Sixta (46. Súkenník) – Diviš (46. Batioja), Mashike (59. Petrlák), Bezdička
    Bohemians Praha 1905: Bačkovský – Hůlka (59. Vacek), Bederka (59. Jindřišek), Vondra – Osmančík (46. Dostál), Levin (59. Hašek), Hronek (46. Puškáč), Schumacher (46. Krch) – Květ – Keita (70. Pulkrab), Nečas (59. Novák)
    Náhradníci: Le Giang – Jindřišek, Pulkrab, Novák, Hašek, Krch, Dostál, Puškáč, Vacek
    bahis siteleri