Chabarovsk – Čeljabinsk 2:4 (kon.) | Barys – Kazaň 1:3 (kon.) | Čerepovec – Magnitogorsk 4:5 (kon.)
CSKA Moskva – Minsk 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 2:5 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Ak Bars Kazaň
Pátek 23.10.2020, 15:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:53:50)
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nezasáhl žádný český nebo slovenský hokejový hráč.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 24 – 42
    Trestné minuty: 4 – 2
    Vhazování: 30 – 34
    Zblokované střely: 11 – 16
    Hity: 12 – 17
     
    Je za námi utkání mezi Baryse a Kazaní, po kterém si berou dva body do tabulky hostující hokejisté, a to zaslouženě. Hosté se prosadili už po necelých třech minutách poslední periody. Dmitrij Judin si s pukem sjel z modré do lepší pozice a svou ranou rozvlnil síť za gólmanem domácích. O definitivní tečku se postaral v přesilové hře Viktor Tichonov, jenž dorazil puk za záda Ortia. Nur-Sultan to ještě zkusil bez gólmana, ale snižující branky se už nedočkal.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Curtis Valk se spoluhráčem dobře clonili před gólmanem, ale k teči se ani jeden z nich nedostal. Poté jejich spoluhráč musel hasit protiakci hostujícího týmu.
     
    59:17
    Barys se konečně dostal alespoň k nějakému zakončení. Matt Frattin to zkoušel z pravého kruhu, ovšem jeho rána byla sražena do ochranné sítě.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:27
    Joni Ortio zůstává na střídačce, domácí to zkoušejí ještě v šesti hráčích v poli!
     
    58:27
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:12
    Přesto ještě poté vznikl závar před brankou Amira Miftachova. ten si vyjel hodně z branky a dostal se do souboje. Domácí toho ale nedokázali využít.
     
    57:34
    Alichan Asetov byl nejspíše ten, kdo číhal u tyčky na dorážku, ale k ní se nakonec nedostal. Hostující obránce totiž stihl na poslední chvíli zasáhnout.
     
    57:03
    Kazaň navíc nechce žádné problémy, a tak drží kotouč na svých hokejkách. Ilja Safonov ho ještě vyšťoural u mantinelu, a tak pálil Dmitrij Judin. Ten však minul.
    56:14 Viktor TICHONOV - 1:3
     
    56:14
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté poprvé v utkání využili přesilovou hru a nejspíše rozhodli o svém vítězství. Justin Azevedo posunul puk do strany, kde se ke střele dostal Alexandr Burmistrov. Jeho ránu sice brankář vyrazil, ale nejaktivnější byl na brankovišti VIKTOR TICHONOV, který puk doklepl do sítě. Asistence: Alexandr Burmistrov a Justin Azevedo.
     
    55:28
    Hosté ale mohou v klidu kombinovat, i když nyní museli podstoupit několik soubojů u mantinelu. Kamil Fazylzjanov ale zastavil puk ještě na útočné modré.
     
    54:55
    To je pro Nue-Sultan rána, jelikož by spíše potřeboval útočit. Stanislav Galijev vyslal v přesilovce pěknou střelu, ale Joni Ortio ji s vypětím všech sil zastavil.
     
    54:34
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Matt Frattin – 2 min., sevření puku rukou).

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 22. Michajlis (Lilja) – 29. K. Petrov, 43. Judin (Safonov, Bogatov), 57. V. Tichonov (Burmistrov, Azevedo)


    Barys Nur-Sultan: Ortio (Karatajev) – Dietz (C), Metalnikov (A), Blacker, Svedberg, Šalapov, Kleščenko, Gajtamirov – Frattin, R. Starčenko (A), Videll – Michajlis, Valk, Lilja – Akolzin, Šestakov, Ševčenko – Petuchov, Gurkov, Musorov – Asetov.
    Ak Bars Kazaň: Miftachov (Achťamov) – Ljamkin, Judin, Jarullin (A), Pedan, Fazylzjanov, Žuravljov, Bogatov – K. Petrov, Jemec, Azevedo (C) – Galijev, V. Tichonov, S. Da Costa – Dyňak, Voronkov, A. Galimov – Safonov, M. Gluchov, Burmistrov (A) – Marušev.

    Rozhodčí: Beljajev, Kulakov – Lazarev, Parikov
    bahis siteleri