Chabarovsk – Čeljabinsk 2:4 (kon.) | Barys – Kazaň 1:3 (kon.) | Čerepovec – Magnitogorsk 4:5 (kon.)
CSKA Moskva – Minsk 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 2:5 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
4:5 (0:0, 3:1, 1:4)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 23.10.2020, 18:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:16:51)
     
    Československá stopa v utkání

    Adam Liška (CER) – 0+2, 2 střely, čas na ledě 19:58
    Andrej Nestrašil (MET) – 0+1, 0 střel, čas na ledě 19:56
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 1516 diváků.
     
    Střely na branku: 32 – 23
     
    Je konec! Metallurg zvládl parádní obrat a vítězí 5:4. V úvodu třetí části dokázal snížit Mozjakin, ale domácím vrátil dvoubrankové vedení Čižikov. Hostující celek ale našel spasitele v Pesonenovi, který se prosadil dvakrát a dokázal vyrovnat. O rozhodující branku se tři minuty před koncem postaral v úniku Taylor Beck!
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Hosté dokázali vyhodit puk za modrou čáru. Severstal tak musí rozjet podle všeho poslední pokus o vyrovnání dnešního souboje.
     
    59:00
    Domácí brankář už je na střídačce a Severstal zkouší vyrovnat v šesti!
     
    58:25
    Magnitogorsk se skvěle brání a nepouští hokejisty domácího celku do zakončení. Severstalu už moc času na vyrovnání nezbývá.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
    57:14 Taylor BECK - 4:5
     
    57:14
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Neskutečný výkon Metallurgu! Hostující celek krátce před koncem základní hrací doby obrací vývoj duelu ve svůj prospěch! Do úniku se dostal TAYLOR BECK, který jej zakončil střelou nad lapačku! Asistence: Danila Jurov, Nikita Chlystov.
     
    56:35
    Arťom Zemčonok dostal přihrávku na pravou stranu a od mantinelu zakončil. Jeho ránu však schoval do lapačky gólman domácího Severstalu.
     
    56:10
    Ilja V. Nilolajev se dostal do zakončení z levé strany, nicméně jeho dělovka skončila na hrudi brankáře. Magnitogorsk ale nadále drží třetinu.
     
    55:06
    Metallurg nadále pokračuje v útočném snažení a tlačí se do zakončení. Další dělovku od modré čáry vyrazil domácí brankář ramenem do ochranné sítě.
    54:35 Harri PESONEN - 4:4
     
    54:35
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Metallurg pět minut před koncem dokázal stáhnout náskok domácího celku! V útočném pásmu si prostor udělal HARRI PESONEN, který si puk navedl do střelecké pozice a poslal puk do sítě! Asistence: Juril Platonov.
     
    54:02
    Andrej Nestrašil zavezl puk do útočného pásma a nahodil jej na branku. Nikdo v bílém dresu se však nedokázal probít k odraženému puku.
     
    53:35
    David Dumbadze spěchal za dlouhou přihrávkou do útočného pásma, jenže ve velké rychlosti už nedokázal přihrát před branku.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 26. Jo. Nättinen (Liška), 31. Geraskin (Kapustin, Kudako), 36. Čižikov, 48. Čižikov (Liška) – 21. N. Chlystov (A. Nestrašil, Beck), 45. Mozjakin (Košelev), 49. Pesonen (J. Jakovlev, Zemčonok), 55. Pesonen (J. Platonov), 58. Beck (Jurov, N. Chlystov)


    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Provolněv, Vittasmäki, Adamčuk, Kudako, Afanasjev, M. Tichonov, Rogov, Čižikov – Geraskin (A), Vicharev (C), Kapustin – Liška, Jo. Nättinen, Roberts Bukarts – Petunin, Kodola, Vovčenko (A) – Dumbadze, A. Alexejev, Kara.
    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (Nosov) – J. Jakovlev (A), Zemčonok, N. Chlystov, Dronov, Va. Antipin, Sjomin, Nilolajev, Krochaljov, Penzin – Košelev, S. Plotnikov (A), Mozjakin (C) – Pesonen, Čibisov, J. Platonov – Jurov, A. Nestrašil, Beck – Zacharov, Varjagan.

    Rozhodčí: Fatějev, Judakov – Ivanov, Šalagin

    Diváci: 1516
    thejrc.org