Chabarovsk – Čeljabinsk 2:4 (kon.) | Barys – Kazaň 1:3 (kon.) | Čerepovec – Magnitogorsk 4:5 (kon.)
CSKA Moskva – Minsk 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 2:5 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
2:5 (0:0, 2:2, 0:3)
HK Soči
Pátek 23.10.2020, 18:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Soči zastavilo sérii šesti porážek, se loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (20:55:20)
     
    Do střetnutí nezasáhl žádný český ani slovenský hráč, jelikož Jakub Jeřábek je na listině zraněných hráčů.
     
    Dnešní výsledek byl pro obě mužstva spravedlivý. Soči dnes podalo výborný výkon a kráčelo za vítězstvím, které dotáhlo do správného konce. Hostující celek tak zastavil sérii šesti porážek a může se po dlouhé době radovat. Naopak Moskevská oblast tahala za kratší konec provazu a dokázala se prosadit jen v početních výhodách.

    Střely na branku: 16:34.
    Střely na branku ve třetí třetině: 6:8.
     
    Konec zápasu.
    59:20 Sergej ŠMELJOV - 2:5
     
    59:20
    Soči právě vstřelilo branku!
    Moskevská oblast začala kombinovat v útočném pásmu, a tak z branky na střídačku vystartoval Ilja Ježov. Jeden z domácích hráčů dlouho váhal, a tak jej o puk připravil SERGEJ ŠMELJOV, který černou gumu dobruslil ve středním pásmu a dovezl ji až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    58:14
    Soči zavezlo kotouč do útočného pásma, kde jej zašláplo v rohu kluziště. Moskevské oblasti chvíli trvalo, než černou gumu získala.
     
    57:33
    Hostující mužstvo se už nikam nežene, znovu zastavilo přihrávku po mantinelu a následně posunulo černou gumu do bezpečné zóny.
     
    56:36
    Až kolem obránce se vedle branky proháčkoval Mattias Tedenby, který byl už moc z úhlu. Na zakončení si tak smlsnul Maxim Treťjak, který dnes podává výborný výkon.
     
    55:59
    Zakončením se nejprve prezentoval Ivan Laričev a následně také Svjatoslav Grebenščikov. Druhý jmenovaný jen těsně branku přestřelil, tohle Viťaz může hodně mrzet.
     
    55:19
    Pro domácí celek už čas ubývá hodně rychle a navíc se nemůže usadit před brankou soupeře. Uvidíme, jak dopadne další akce.
     
    54:44
    Soči se nacházelo v těžké pozici, a tak raději vyhodilo přes všechny čáry. Pro zakázané uvolnění se bude vhazovat před hostujícím gólmanem.
     
    53:36
    Hostující mužstvo mohlo přidat další gól, jenomže přesilová hra už se blíží ke svému konci. Viťaz čeká velmi těžký zbytek zápasu.
    52:08 David RUNDBLAD - 2:4
     
    52:08
    Soči právě vstřelilo branku!
    A je dost možná rozhodnuto, Soči proměnilo také dvojnásobnou početní výhodu a uniká do dvoubrankového vedení! Kotouč od zadního mantinelu mířil mezi kruhy, odkud DAVID RUNDBLAD zakončil nad brankářovu lapačku. Asistence: Nikita Točickij.
     
    51:52
    Možná sledujeme rozhodující moment zápasu, Soči totiž hraje ve dvojnásobné početní výhodě!
     
    51:48
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Alexandr Děrgačov – 2 min., nesportovní chování).
     
    51:29
    Z modré čáry letěla přihrávka na levou stranu, kde se volejem prezentoval Malte Strömwall. Ilja Ježov se znovu přesunul a kotouč zastavil hrudí.
     
    Střely na branku: 14:29.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 26. Danforth (I. Ježov), 34. Danforth (Hultström, Tedenby) – 24. Točickij (J. Alexandrov, Šmeljov), 31. Kolgotin (Rundblad, N. Kvartalnov), 46. Kolgotin (Šmeljov, Rundblad), 53. Rundblad (Točickij), 60. Šmeljov


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Hultström, Voronkov, Golovkov (A), Borodkin, Pautov, Katičev, Pylenkov – A. Sjomin (C), Danforth, Daugavinš – Mojsejev, Děrgačov, Tedenby – Laričev, V. Popov, Grebenščikov – Arťuchin (A), Malychin, Ivanjuženkov – Bardakov.
    HK Soči: Treťjak (Lassinantti) – Pogorišnyj, Miromanov, Soljannikov, J. Alexandrov (C), Rundblad, Batyršin, Sedov, Miščenko – Šmeljov, Točickij (A), Strömwall – Ruděnkov (A), Rubcov, Karjalainen – A. Galimov, Garajev, Ogirčuk – Kolgotin, N. Kvartalnov, Michajlov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Morozov – Stroganov, Černyšjov

    Diváci: bez diváků
    bahis siteleri