Leverkusen – Augsburg 3:1 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
3:1 (1:0)
FC Augsburg
Pondělí 26.10.2020, 20:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Ne vždy se risk s vysunutým gólmanem vyplácí. Lukáš Hrádecký velmi takticky vyboxoval míč někam ke středu hrací plochy a Leon Bailey už věděl, jak s ním naložit. Jeho střela od půlící čáry by sice nedoputovala do sítě, ovšem MOUSSA DIABY předvedl závěrečný sprint a volný balon kopl do místa určení. Ihned poté sudí píská konec. Asistence: Leon Bailey.
     
    74
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    A to je velké selhání hostující obrany. Poté, co Augsburg střídal tak, aby se snažil ubránit bod, nedokázal odvrátit standardní situaci a nyní bude útočit s pěti obránci na hřišti. LUCAS ALARIO se po luxusním centru Amiriho zavěsil do vzduchu a konečně se mu povedlo rozvlnit síť, a ne pouze napálit brankovou konstrukci. Bayer znovu vede. Asistence: Nadiem Amiri.
     
    52
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. Po zaváhání Diabyho se na druhé straně povedla Augsburgu zdlouhavá kombinace. Z levé strany si pak míč navedl ke středu Ruben Vargas a svou přihrávkou našel DANIELA CALIGIURIHO. Ten přidává svou druhou branku v tomto ročníku, když si balon navedl na silnější nohu a mezi končetinami obránce chladnokrevně zakončil. Asistence: Ruben Vargas.
     
    16
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    K penaltě se postavil LUCAS ALARIO, a i když s problémy, nakonec dokázal míč poslat podél levé ruky brankáře Rafała Gikiewicze. Hosté si ale nejvíce mohou vyčítat předchozí, neobratný zákrok Frambergera, který byl hodně zbytečný. Skóre utkání se poprvé změnilo, domácí vedou 1:0.

    Patrik Czepiec

    Branky: 16. Alario (pen.), 74. Alario (Amiri), 90+4. Diaby (Bailey) – 52. D. Caligiuri (Vargas)

    Karty:   78. Alario (LEV) – 15. Framberger (AUG), 77. Vargas (AUG)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 14:8.
    Bayer Leverkusen: Hrádecký – L. Bender (36. Dragović), S. Bender, Tapsoba, Sinkgraven – Palacios (63. Wirtz), Baumgartlinger, Amiri – Bailey, Alario (81. Bellarabi), Diaby.
    Náhradníci: Lomb – Wirtz, Weiser, Tah, Wendell, Bellarabi, Demirbay, Jedvaj, Dragović.

    FC Augsburg: Gikiewicz – Iago, Uduokhai, Gouweleeuw, Framberger (81. Gumny) – D. Caligiuri, Gruezo, R. Khedira (81. Richter), Hahn (46. Vargas) – Niederlechner (73. Strobl), Gregoritsch (46. Jensen).
    Náhradníci: Koubek – Vargas, Gumny, Oxford, Richter, Pedersen, Suchý, Strobl, Jensen.

    Rozhodčí: Storks – Siewer, Hüwe
    bahis siteleri