AC Milán – AS Řím 3:3 (kon.)
konec
AC Milán
3:3 (1:1)
AS Řím
Pondělí 26.10.2020, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza, Milán • Italská Serie A • 5. kolo
Předzápasové kurzy
    84. Maraš KUMBULLA - 3:3
     
    84
    AS Řím právě vstřelil branku!
    A je zase srovnáno! Rohový kop ve vápně nechtěně prodloužil Ibrahimović, míč skončil u zadní tyče, kde byl volný MARAŠ KUMBULLA a ten zblízka hravě sklepl do odkryté branky – 3:3.
    79. Zlatan IBRAHIMOVIĆ - 3:2
     
    79
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Penaltu si vzal na starost ZLATAN IBRAHIMOVIĆ, počkal si na gólmanův pohyb a jistou střelou do jeho protipohybu vrátil domácím vedení. Stav je 3:2.
    71. Jordan VERETOUT - 2:2
     
    71
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Míč si na penaltu postavil JORDAN VERETOUT, dal si krátký rozběh a i když Tătăruşanu vystihl směr, skončila prudká střela v síti – 2:2.
    47. Alexis SAELEMAEKERS - 2:1
     
    47
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Domácím vyšel i vstup do druhé půle a dnes podruhé vedou. Po levé straně potáhl akci Leao, zbavil se Karsdorpa, po zemi přihrál do vápna, kde si naběhl ALEXIS SAELEMAEKERS a tvrdou ranou z první překonal Miranteho – 2:1.
    14. Edin DŽEKO - 1:1
     
    14
    AS Řím právě vstřelil branku!
    A je srovnáno. Centr od rohového praporku gólman Tătăruşanu trestuhodně podběhl, na míč nedosáhl a EDIN DŽEKO dostal skvělou příležitost hlavičkovat do odkryté branky. Tu využil a je to 1:1.
    2. Zlatan IBRAHIMOVIĆ - 1:0
     
    2
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Opravdu skvostný vstup domácích do utkání! Leao z levé strany našel ZLATANA IBRAHIMOVIĆE, který se bleskově dostal přes Kumbullu a lehkým sklepnutím do protipohybu vyběhnutého Miranteho otevřel skóre!

    Aleš Pur

    Branky: 2. Ibrahimović (Leao), 47. Saelemaekers (Leao), 79. Ibrahimović (pen.) – 14. Džeko (Lorenzo Pellegrini), 71. Veretout (pen.), 84. Kumbulla

    Karty:   70. Leao (ACM), 75. Ibrahimović (ACM), 82. Hernández (ACM) – 77. Pedro (ASR), 81. Cristante (ASR)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 11:9. Střely mimo: 2:2. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 15:15.
    AC Milán: Tătăruşanu – Calabria, Kjaer, A. Romagnoli (C), Hernández – Binnásir, Kessié – Saelemaekers (72. Krunić), Çalhanoğlu, Leao (73. Castillejo) – Ibrahimović.
    Náhradníci: Antonio Donnarumma, Jungdal – Krunić, Conti, B. Díaz, Tonali, L. Colombo, Duarte, Kalulu, Maldini, Dalot, Castillejo.

    AS Řím: Mirante – Mancini, Ibañez, Kumbulla – Karsdorp (66. Peres), Lorenzo Pellegrini (76. Cristante), Veretout (86. Villar), Spinazzola – Mchitarjan, Pedro – Džeko (C).
    Náhradníci: Pau López, Farelli – Peres, Villar, B. Mayoral, Santon, Juan Jesus, Cristante, Fazio, Providence.

    Rozhodčí: Giacomelli – Ranghetti, Mondin
    bahis siteleri