Saint-Étienne – Montpellier 0:1 (kon.) | Angers – Nice 0:3 (kon.) | Dijon – Lorient 0:0 (kon.)
Nîmes – Méty 0:1 (kon.) | Remeš – Štrasburk 2:1 (kon.) | Monaco – Bordeaux 4:0 (kon.)
Lille – Lyon 1:1 (kon.)
konec
AS Monaco
4:0 (3:0)
Girondins Bordeaux
Neděle 01.11.2020, 17:00 • Stade Louis-II, Monako • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (19:04:16)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 5:1. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:12.
     
    Bordeaux znovu nedokázalo navázat na týden staré vítězství a s bilancí 3-3-3 půjde do desátého kola z dvanáctého místa. Monako po třech nezdarech zabralo a posunulo se na sedmé místo, z něhož ztrácí na pátou Marseille jediný bod.
     
    Bez jakéhokoliv nastavení je duel mezi Monakem a Bordeaux u konce. Vše důležité se smrsklo do jedné pětiminutovky, kdy Pablovu ruku z penalty potrestal Ben Yedder a Martins s Vollandem z následných dvou akcí bleskově zvýšili na 3:0. Hosté za celý zápas nevystřelili na branku a po změně stran navíc ještě jednou inkasovali od Kevina Vollanda, jenž konečně ukončil střelecký půst v Ligue 1.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Hatem Ben Arfa se i za rozhodnutého stavu snaží něco vymyslet. Cesc Fàbregas jej napravo od pokutového území zfauloval za žlutou kartu, ale následná standardka vydařená rozhodně nebyla.
     
    89
    Toma Bašić centroval od praporku k přední tyči, kde z prvního doteku pálil veterán Briand, ale přes Henriqueho balon k brance nedoletěl.
     
    88
    Po drobném faulu Fofany se ozval jen nesmělý hvizd hlavního arbitra. Nařízenou standardní situace rozehrál Ben Arfa, ale Bašić na zadní tyči šanci vystřelit nedostal. Postaral se o to skluzující Henrique.
     
    87
    První dotek s míčem se Fàbregasovi moc nepovedl. Oblouček do přelidněného pokutového území proletěl nad hlavami všech až do autu.
     
    86
    Po jednoduchém zisku míče Monačané tři na dva. Brejkovou situaci vyřešil ranou z dálky Fofana, ovšem od Koscielného letěl míč mimo hrací plochu.
     
    85
    Byl to vůbec první roh Bordeaux v celém zápase. Rozehrán byl na krátko, ale domácí defenzivu to v žádném případě nepřekvapilo.
     
    84
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Sofiane Diop, přichází Cesc Fàbregas.
     
    83
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Gelson Martins, přichází Stevan Jovetić.
     
    82
    Ben Arfa natáhl zpoza pokutového území a nebýt hlavy Disasiho, tak možná pořádně vyprášil Lecomteho rukavice. Takto je na programu rohový kop.
     
    81
    Henrique ještě zabojoval o Ben Yedderovu neadresnou přihrávku do druhé vlny, ale domácí se už do další koncovky nepropracovali.
     
    80
    Toma Bašić byl chycen v ofsajdu, takže z Benitova centru resultuje jen Lecomteho nákop k domácím útočníkům.
     
    79
    Domácí stoper Axel Disasi se během nepřesné hlavičky srazil s Pablem, takže se před rozehrávkou Benoïta Costila bude zase chvíli ošetřovat.
     
    78
    Necelou čtvrthodinu před koncem je Bordeaux nadále bez jediné střely na branku. Domácí jsou na šesti a o sedmý pokus se budou moci pokusit z Diopem vybojovaného rohu.
     
    77
    Poměrně často je teď hra přerušovaná kvůli zdravotním trablům. Ze vzdušného souboje s Pellegrim si menší zranění v obličeji odnesl Koscielny.

    Michal Břuchanský

    Branky: 28. Ben Yedder (pen.), 30. G. Martins (Aguilar), 31. Volland (Ben Yedder), 58. Volland (G. Martins)

    Karty:   41. Aguilar (ASM), 90. Fàbregas (ASM) – 27. Pablo (BOR), 73. Benito (BOR)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 5:1. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:12.
    AS Monaco: Lecomte – Aguilar (46. Sidibé), Badiashile (72. Maripán), Disasi, Caio Henrique – Fofana, Tchouaméni, Diop (84. Fàbregas) – Volland (67. Pellegri), Ben Yedder (C), G. Martins (83. Jovetić).
    Náhradníci: Majecki – Fàbregas, F. Luís, Jovetić, Maripán, Matsima, Onyekuru, Pellegri, Sidibé.

    Girondins Bordeaux: Costil – Sabaly (62. Kwateng), Koscielny (C), Pablo, Benito – Adli (46. Zerkane), Otávio, Bašić – Hwang Ui-jo (46. de Préville), Ben Arfa, Oudin (46. Briand).
    Náhradníci: Poussin – Bakwa, Baysse, Briand, de Préville, Kwateng, Maja, Poundjé, Zerkane.

    Rozhodčí: Buquet – Debart, Finjean
    bahis siteleri