Třinec – Plzeň 3:1 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 3:7 (kon.)
Vítkovice – Motor ČB 0:7 (kon.) | Liberec – Litvínov 1:2 (1:2 po s.n.) | Olomouc – Sparta 4:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 20.11.2020, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Milan DOUDERA - 3:1
     
    59:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    S největší pravděpodobností je pod Javorovým rozhodnuto, MILAN DOUDERA zpoza levého kruhu nasměřoval kotouč do prázdné branky hostů a rozhodl o triumfu domácích. Bez asistence.
    19:59 Lukáš JAŠEK - 2:1
     
    19:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se Oceláři v poslední sekundě úvodního dějství dostávají do vedení, LUKÁŠ JAŠEK si s pukem nabruslil do levého kruhu, odkud přízemní střelou našel prostor u pravé tyčky a gólem do šaten tak ukončuje první dvacetiminutovku. Asistence: Michal Kovařčík.
    06:49 Aron CHMIELEWSKI - 1:1
     
    06:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    A pod Javorovým máme srovnáno, po úniku Zadiny se jednomu z bránících hostů nepovedlo vyhodit puk a z voleje se do něj v mezikruží opřel ARON CHMIELEWSKI, kterému se povedlo rozvlnit síť za zády Pavláta. Asistence: Tomáš Marcinko.
    00:24 Filip SUCHÝ - 0:1
     
    00:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ledová sprcha na začátek, asi tak bychom mohli pojmenovat aktuální situaci ve WERK ARENĚ, kde se hned po čtyřiadvaceti sekundách hry ujímají hosté vedení 1:0. FILIP SUCHÝ se dostal až úplně před branku Třince, odkud poté kotouč dokázal dostat za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Mertl a Milan Gulaš.
    Marken.cz

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 7. Chmielewski (Marcinko), 20. Jašek (M. Kovařčík), 60. M. Doudera – 1. Suchý (Mertl, Gulaš)


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kořenář) – M. Doudera, Gernát, D. Musil, Galvinš, Kundrátek, Jaroměřský – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), M. Stránský – Chmielewski, Marcinko, Zadina – O. Kovařčík, Jašek, M. Kovařčík – Dravecký (A), Roman, Hrehorčák – Hrňa.
    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Frodl) – Lang, Stříteský, Vráblík, Čerešňák, Budík, Jiříček, L. Kaňák – Suchý, Mertl (A), Gulaš (C) – Pour, P. Musil, Kantner – Stach, Kracík, Rob – Straka (A), Kodýtek, Malát.

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Ondráček, Hanzlík
    thejrc.org