FK Krasnodar – Sevilla 1:2 (kon.) | Rennes – Chelsea 1:2 (kon.) | Lazio – Zenit 3:1 (kon.)
Dortmund – Club Brugge 3:0 (kon.) | Dynamo Kyjev – Barcelona 0:4 (kon.) | Juventus – Ferencváros 2:1 (kon.)
Manchester Utd. – Başakşehir 4:1 (kon.) | PSG – RB Lipsko 1:0 (kon.)
konec
FK Krasnodar
1:2 (0:1)
Sevilla FC
Úterý 24.11.2020, 18:55 • Stadion Kubaň, Krasnodar • Liga mistrů • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Sevilly poměrem 2:1. Úvod druhého poločasu vyšel lépe Krasnodaru, který sice při své první šanci trefil pouze tyč, ta druhá už skončila v hostující svatyni. Od vyrovnávací branky byl směrem dopředu nebezpečnější španělský celek, kterému se dlouhou dobu nedařilo kvalitně vypálit. Utkání navíc spělo do nerozhodného konce, jenomže v páté minutě nastaveného času vrátil Sevillu do vedení Munir El Haddadi. Krasnodar se ještě poté pokoušel o vyrovnání, které ovšem nepřišlo. Sevilla se tedy znovu bodově dotáhla na vedoucí Chelsea, oba celky si navíc zajistily postup do vyřazovacích bojů. (20:52:43)
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 1:6. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:10.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Vyrovnání měl na kopačce Ari, který ovšem trefil pouze protihráče. K dorážce se navíc dostal obránce Martynović, který díky zablokované střele vybojoval rohový kop.
    90+5. MUNIR - 1:2
     
    90+5
    Sevilla právě vstřelila branku!
    V páté minutě nastaveného času se španělský celek dostává podruhé v tomto duelu do vedení! Středem hrací plochy si to totiž namířil Najsrí, který poté v tandemu hledal MUNIRA EL HADDADIHO. Ten poprvé pálil pouze do protihráče, jenomže vzápětí se dostal zpět k míči, načež zamířil mimo dosah domácího brankáře Gorodova.
     
    90+4
    Sledovali jsme dalekonosný odkop z kopačky brankář Gorodova. Krasnodar to navíc zkoušel průnikovou nahrávkou na Wandersona, který nepřesně hledal Ariho.
     
    90+3
    Při odkopu od branky dostal slušně naloženo Najsrí, kterého ve vzduchu loktem atakoval Ari. Sevilla bude volný kop rozehrávat z vlastní obranné poloviny.
     
    90+2
    Hodně daleko k míči to měl domácí El Haddaid, naopak se k němu jako první dostal brankář Gorodov, který nebude s následnou rozehrávkou nikam spěchat.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, stav je stále nerozhodný. Zcela určitě přijde na řadu nastavený čas, mohly by to být čtyři minuty.
     
    88
    Následný rohový kop se snášel na hlavu urostlého Carlose, který se do zakončení nedostal. Při střele z kopačky Rekika se právě Carlose nacházel v ofsajdu.
     
    87
    Koundé se opět dostal k opačnému pokutovému území, kde jeho pokus o centr srazil na rohový kop obránce Ramírez. Tlak španělského celku začíná sílit.
     
    86
    U rohového praporku si obranou povinnost splnil Gazinskij, který odehrál míč za cenu autu. Krátce po něm se v pokutovém území nedokázal zorientovat Nasjrí.
     
    85
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Rémy Cabella, přichází Daniil Utkin.
     
    84
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Viktor Claesson, přichází Jevgenij Černov.
     
    83
    Idrissi málem poslal Sevillu do vedení! Před Smolnikovem se nakonec dostal k zakončení levou nohou, to ovšem poslal pouze do ramene brankáře Gorodova.
     
    82
    Uvnitř pokutového území si nakonec střeleckou pozici našel Koundé, který z úhlu mířil pouze do rukavic připraveného Gorodova, jenž rozehrál výhozem do křídla.
     
    81
    Čeká nás už jen závěrečná desetiminutovka. Krasnodar se v posledních minutách rovněž začíná projevovat, nicméně stále mnohem nebezpečnější je soupeř.

    David Suchý

    Branky: 56. Wanderson (K. Olsson) – 4. Rakitić, 90+5. Munir

    Karty:   19. Sulejmanov (KRS) – 58. Jordán (SEV)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 1:6. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:10.
    FK Krasnodar: Gorodov – Smolnikov, Martynovič (C), Kaio, Ramírez – Gazinskij, Cabella (85. Utkin), K. Olsson (67. Vilhena) – Sulejmanov (46. Wanderson), Claesson (84. J. Černov) – M. Berg (67. Ari).
    Náhradníci: Sinicyn – Ari, J. Černov, Wanderson, Vilhena, Utkin, Sorokin, J. Markov, Kambolov.

    Sevilla FC: Vaclík – Koundé, Gudelj, Diego Carlos, Escudero (C) (61. Rekik) – Óscar Rodríguez (53. Jordán), Fernando, Rakitić (61. Ó. Torres) – Ocampos (72. Idrissi), Munir – L. de Jong (72. Nasjrí).
    Náhradníci: Pastor, González – Zarzana, F. Vázquez, Sergi Gómez, Nasjrí, Rekik, Jordán, Juanlu, Ó. Torres, Alvarez, Idrissi.

    Rozhodčí: Guida – Carbone, Peretti (všichni Itálie)
    bahis siteleri