Zlín – K. Vary 4:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (kon.) | Sparta – Litvínov 2:3 (1:2 po s.n.)
Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.) | Motor ČB – Olomouc 2:4 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:5 (2:1, 0:1, 2:3)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 29.11.2020, 15:30 • Zimní stadion Luďka Čajky • Tipsport extraliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Libor ZÁBRANSKÝ - 4:5
     
    59:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Zlín nedokázal vyhodit puk po akci Kašeho. Ten se dostal na čepel Skuhravého, který oslovil osamoceného LIBORA ZÁBRANSKÉHO, který byl připraven mezi kruhy a rozhoduje tento zápas. Asistence: Václav Skuhravý a David Kaše.
    51:31 Petr ŠENKEŘÍK - 4:4
     
    51:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vary dokázaly i podruhé smazat dvou brankové manko! Flek vyslal zpoza branky přihrávku před branku, kde byl připraven k zakončení, bývalý odchovanec Zlína, PETR ŠENKEŘÍK. Asistence: Jakub Flek a David Kaše.
    49:51 Jakub LAUKO - 4:3
     
    49:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    JAKUB LAUKO se dokázal dostat po pravé straně až před Kašíka, který zabránil puku do své branky. Následně střílel Kaše a Lauko po jeho střele stačil dorazit puk do branky. Lauko tedy započal i ukončil tuto útočnou gólovou akci. Asistence: Jakub Flek.
    46:16 Zdeněk OKÁL - 4:2
     
    46:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto byla velmi laciná branka! ZDENĚK OKÁL to zkusil od pravého mantinelu, kdy nahodil puk na Novotného, jemuž puk propadl mezi tyčkou a lapačkou. Asistence: Jakub Šlahař a Antonín Honejsek.
    42:17 Bedřich KÖHLER - 3:2
     
    42:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín se opět ujímá vedení a to při vlastním oslabení. Vary nezvládly situaci na své modré čáře, kde Herman hezky našel rozjetého BEDŘICHA KÖHLERA, který potrestal tuto chybu soupeře. Asistence: Jakub Herman.
    22:49 Tomáš VONDRÁČEK - 2:2
     
    22:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vary vyrovnávají! Skuhravý poslal pěkný pas přes celé brankoviště a TOMÁŠ VONDRÁČEK byl zaparkovaný u pravé tyčky a překonal ležícího Kašíka. Asistence: Václav Skuhravý a Tomáš Redlich.
    17:56 Petr ŠENKEŘÍK - 2:1
     
    17:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    I Karlovy Vary využívají přesilovku během krátké chvíle. Hosté vyhráli buly, Flek posunul puk na modrou čáru, kde vyslal takové nahození PETR ŠENKEŘÍK a to zaplulo za záda Kašíka. Asistence: Jakub Flek a Jiří Černoch.
    15:54 Zdeněk OKÁL - 2:0
     
    15:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín využívá hned první přesilovku! Tvrdou ránu Noska od modré čáry tečoval ZDENĚK OKÁL a ten nasměřoval puk za záda Novotného. Rozhodčí nakonec uznali branku a neviděli žádné provinění, které by bránilo zákroku brankáři. Asistence: David Nosek a Antonín Honejsek.
    01:04 Antonín HONEJSEK - 1:0
     
    01:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    PSG se velmi rychle dostává do vedení. Rychlý útok, kdy ANTONÍN HONEJSEK obdržel puk na levou stranu a prostřelil brankáře Energie. Asistence: Jakub Šlahař.
    Marken.cz

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 2. Honejsek (Šlahař), 16. Okál (Nosek, Honejsek), 43. Köhler (Herman), 47. Okál (Šlahař, Honejsek) – 18. Šenkeřík (Flek, Černoch), 23. Vondráček (Skuhravý, Redlich), 50. Lauko (Flek), 52. Šenkeřík (Flek, D. Kaše), 60. Zábranský (Skuhravý, D. Kaše)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – M. Novotný, Nosek (C), Suhrada, Ferenc, Řezníček, Gazda, Dluhoš – Köhler, Herman, Karafiát – Okál (A), Honejsek, Šlahař – Kubiš (A), P. Sedláček, Václavek – Poletín, Hejcman, J. Ondráček.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – M. Rohan (A), Šenkeřík, Graňák, Plutnar, Pulpán (A), Zábranský, Weinhold – Hladonik, D. Kaše, Flek – O. Beránek, T. Mikúš, Lauko – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Skuhravý (C), Vondráček.

    Rozhodčí: Daniel Pražák, Roman Svoboda – Tomáš Gerát, Tomáš Pešek
    bahis siteleri