Třinec – Vítkovice 7:1 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 5:2 (kon.) | Sparta – K. Vary 5:2 (kon.)
Litvínov – Liberec 1:6 (kon.) | Motor ČB – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 3:2 (kon.)
Pardubice – Olomouc 5:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (0:0, 3:0, 2:2)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 02.02.2021, 17:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    SPARTA VS. KARLOVY VARY

    Svěřenci Miloslava Hořavy a Josefa Jandače prožívají velice vydařené období, když vyhráli už pětkrát v řadě. Naposledy si sparťané poradili se Zlínem na jeho ledě, když vyhráli 4:2. O vítěznou branku se postaral David Tomášek a výhru Sparty pojistil zkušený Lukáš Pech.

    Energetici mají za sebou poměrně nepříliš povedené období, z posledních pěti utkání uspěli jen jednou. Na ledě Mladé Boleslavi vedla karlovarská družina o jednu branku a v závěrečných minutách skóroval do prázdné klece brankář Filip Novotný. Naposledy však Karlovarští zaváhali na ledě třineckých Ocelářů, když prohráli 3:6.
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY 2020/2021

    3. kolo: Karlovy Vary – Sparta 2:3
    29. kolo: Karlovy Vary – Sparta 5:4p

    Sparťané sehráli s Energií v aktuálním ročníku zatím dvě vzájemné bitvy. V prvním případě zvítězili Pražané, kteří před vynucenou přestávkou vyhráli 3:2. O několik týdnů později v odvetném utkání Západočeši zabrali a na své půdě zdolali sparťanský celek 5:4 v prodloužení. Kdo uspěje tentokrát? Budou se doma radovat Pražané?
     
    Příjemné úterní odpoledne z hlavního města. Tipsport extraliga má dnes na programu své 42. kolo, v němž své síly mimo jiné změří i Sparta s Karlovými Vary. Zajímavostí je, že Západočeši cestují do Prahy vůbec poprvé v aktuální sezoně. Utkání startuje v 17 hodin.
    Představí se zkušený gólman dnes v brankovišti Sparty?
     
    Ještě jednou přeji všem hokejovým fandům krásné úterní odpoledne z Prahy. Napínavé utkání mezi Spartou a Karlovými Vary startuje už za necelých dvacet minut a vy si mezitím můžete přečíst sestavy obou týmů.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Machovský (Salák) – Tomáš Dvořák, Jurčina (A), Košťálek, Němeček, O. Němec, Kalina, M. Jandus – Forman, Horák, Řepík (C) – Rousek, Sukeľ, Tomášek – Buchtele, Pech (A), Říčka – Zikmund, Vitouch, Kudrna.

    HC Energie Karlovy Vary: Habal (F. Novotný) – D. Mikyska, Plutnar (A), Kowalczyk, Weinhold, Pulpán, Zábranský, Klejna – Hladonik, T. Mikúš, O. Beránek – Redlich, Skuhravý (C), Vondráček – Koblasa, Černoch, Kohout – M. Zabloudil, Vildumetz, Osmík.

    Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Pešek, Malý.
     
    Hráči jsou připraveni na úvodní vhazování, utkání startuje!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Jako první se do útoku vrhli hosté z Karlových Varů, kteří se okamžitě pokusili ohrozit domácího brankáře Machovského. Sparťanský gólman zasáhl.
     
    00:34
    Sparťané se nyní příliš ukvapili se svojí rozehrávkou a vyhodili kotouč až na zakázané uvolnění. Hra se za malou chvíli vrátí zpět před domácího brankáře.
     
    01:07
    Hosté byli znovu usazeni v útočném pásmu a Machovský si připsal na své konto úspěšný zákrok proti střele jednoho z Energetiků. Hra je přerušena.
     
    01:37
    Martin Kohout udržel kotouč za brankou soupeře a vzápětí posunul puk na svého spoluhráče. Střela hostujícího obránce ovšem Machovského nezaskočila.
     
    01:51
    Habal je zatím bez práce. Nyní musel sparťanský gólman zlikvidovat nebezpečnou ránu Petra Koblasy. Bude se vhazovat po levici Machovského.
     
    02:19
    První vážnější akce domácích! Zikmund ve spolupráci s Němečkem chtěli vyzkoušet pozornost brankáře Habala, ale hostující muž s maskou nemusel zasahovat.
     
    03:02
    Velká šance Energie! Jan Hladonik zakončil rychlé přečíslení hostí, ale karlovarský útočník zřejmě netrefil puk podle představ.
     
    03:23
    Pozor také na druhé straně! Lukáš Rousek byl sám před Habalem, kterého ale nepřekonal, nýbrž nastřelil pouze jeho betony.
     
    04:18
    Jiří Černoch zavezl puk po levé straně kluziště a hosté chtěli znovu kombinovat. Sparťané ale záhy dostávají kotouč ven z obranného pásma.
     
    04:45
    Matěj Zabloudil se chtěl probojovat s kotoučem na hokejce středem kluziště, ale proti třem bránícím protihráčům neměl šanci na úspěch. Hra pokračuje dál.
     
    05:28
    Hraje se téměř bez přerušení. Ladislav Zikmund spěchal za kotoučem do útočného pásma, ale poslední obránce Energie měl k puku podstatně blíže.
     
    06:08
    Milan Jurčina hledal ve středním pásmu najetého Michala Řepíka, jemuž ale chyběla větší rychlost. K puku se tak dostávají znovu hráči Karlových Varů.
     
    06:38
    Ovšem jen na chvíli. Do útoku se hnal útočník David Tomášek, jenž se protlačil kolem obránce Energie a následně ohrozil Habala. Hra je přerušena.
     
    06:54
    Sparťané byli v útočném pásmu na vhazování úspěšnější a zaměstnali Habala. Vzápětí hosté posílají kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    07:10
    Jan Buchtele posunul puk na připraveného Lukáše Pecha, který ještě vylepšil pozici pro Davida Němečka. Sparťanský obránce ovšem nemířil přesně.
     
    07:55
    Martin Kohout zasekl hru v útočném pásmu a počkal na svého spoluhráče z druhé vlny. Do karlovarské souhry se ale posléze vložil útočník Robert Říčka.
     
    08:25
    Machovský nyní posunul kotouč na své obránce, ale vzápětí byl k vidění urputný souboj v rohu kluziště. Sparťané rozehrávají další akci z vlastního pásma.
     
    08:57
    Petr Kalina udržel puk na modré čáře a nahodil touš na brankáře Vladislava Habala. Karlovarský gólman byl včas připraven a poslal puk do rohu kluziště.
     
    09:37
    Velká možnost pro domácí! Řepík po vydařené kličce předložil kotouč Miroslavu Formanovi, jenž v dobré pozici minul branku.
     
    10:18
    Domácí opět kombinovali v útočném pásmu. Tomášek obkroužil branku a hledal svého spoluhráče na modré čáře. Energetici byli ovšem připravení.
     
    10:50
    Martin Jandus bohužel pro Spartu nezpracoval puk na pravém kruhu a z domácí akce nic nebylo. Hosté uklidňují hru a posílají na led čerstvé síly.
     
    11:25
    Nyní byli Karlovarští moc netrpěliví při své rozehrávce, jelikož kotouč skončil až na zakázaném uvolnění. Bude se vhazovat opět po pravici Vladislava Habala.
     
    12:18
    Lukáš Pulpán rozehrál útočnou akci středem kluziště, ale sparťané byli na obranné modré čáře úspěšnější. Hraje se převážně ve středním pásmu.
     
    13:03
    Michal Řepík v útočném pásmu nahrál na modrou čáru Němečkovi, jenž prověřil pozornost brankáře Habala. Karlovarský gólman nyní podržel svůj tým.
     
    13:25
    Roman Horák napadal rozehrávku hostí, ale i přesto se Energetici dokázali vymanit z tlaku a vyvést puk do středního pásma. Machovský nemusel zasahovat.
     
    14:12
    Až nyní musel sparťanský brankář zlikvidovat bekhendový pokus Tomáše Redlicha z pravé strany. Machovský našel puk v lapačce, hra je přerušena.
     
    14:25
    Lukáš Rousek si dobře povyjel na pravou stranu a chtěl nahrávat Tomáškovi na střed kluziště. Přihrávka na druhého jmenovaného neprošla. Hra plyne dál.
     
    14:58
    Robert Říčka udržel puk v rohu kluziště a vzápětí předal černou pryž Lukáši Pechovi. Domácí se ještě udrželi před Habalem, kterého ale ohrozit nedokázali.
     
    15:39
    František Klejna nahodil kotouč ze středního pásma na útočnou modrou čáru, kde byl ovšem připravený obránce Němeček, jenž odvrátil útok Energie.
     
    16:20
    Martin Kohout poslal kotouč do jízdy svému spoluhráči, kterého na poslední chvíli odzbrojili sparťanští obránci. Hra se nyní obrací na druhou stranu.
     
    17:04
    Košťálek se prodral do útoku po pravé straně, ale poté se dostávali do náznaku přečíslení hosté. Dobrou práci v obranném pásmu odvedl Forman.
     
    17:54
    Rousek v nadějné pozici hledal ještě lépe postaveného Tomáška, kterému ale zřejmě zablokoval hokejku jeden z obránců Energie.
     
    18:29
    David Tomášek posunul puk na Rouska, přes kterého se dostal kotouč až na modrou k Jurčinovi. Sparťanský obr ovšem mířil nepřesně. Bude se vylučovat.
     
    19:00
    Sparťané budou hrát první přesilovou hru v utkání, jelikož Tomáš Vondráček (KVA) se provinil vysokou holí a dostává od sudích hned čtyřminutový trest.
     
    19:28
    Sparťané se zabydleli v útočném pásmu a hned zahrozili. Střela Buchteleho z pravého kruhu zaplula do náruče karlovarského brankáře. Hra je přerušena.
     
    19:55
    Poslední akce sparťanů v první třetině. Lukáš Pech ještě udržel puk pro svého spoluhráče, který se ke střele nedostal. Vzápětí se hosté osvobozují.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní třetina branku nenabídla. Oba týmy si vypracovaly řadu šancí, ale brankáři zatím drží čistá konta v tomto utkání. Dočkáme se gólu ve druhé části?
     
    Další třetina začne přibližně v 17:49 hodin.
     
    Hráči jsou zpět na ledové ploše, utkání může pokračovat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Košťálek rozehrává sparťanskou akci z vlastního pásma. Nutno dodat, že domácí hokejisté ještě dohrávají svoji dlouhou přesilovou hru z konce první třetiny.
     
    20:50
    Roman Horák nahrával na teč do brankoviště a Habal se musel mít na pozoru. Karlovarský brankář zasáhl a poslal kotouč do rohu kluziště.
     
    21:31
    Pech chtěl zrychlit sparťanskou kombinaci přihrávkou na Buchteleho, který ovšem na kotouč nedosáhl. Vzápětí hosté vyhazují puk až k Machovskému.
     
    22:29
    Domácí hráči jsou znovu usazeni v útočném pásmu před karlovarským brankářem. Nyní zkoušel vystřelit od modré čáry Košťálek, střela byla zablokovaná.
     
    23:19
    Útočník Tomáš Vondráček je zpátky na ledové ploše, Pražané svoji přesilovou hru nevyužili. Mezitím Kudrna neúspěšně bojoval o kotouč v rohu kluziště.
     
    23:59
    Lukáš Pech kličkoval s kotoučem na hokejce na modré čáře, ale sparťané vzápětí museli útočné pásmo vyklidit. Kotouč si berou na svoje hokejky hosté.
     
    24:40
    Machovský musel dávat velký pozor. Sparťanský brankář nejprve zneškodnil Koblasův pokus a vzápětí si vedl rady také se střelou Michala Plutnara.
     
    25:24
    Dobrá akce také na opačné straně kluziště! Dvořák udělal pár kroků na modré čáře a vystřelil. Habal viděl kotouč na poslední chvíli.
     
    26:18
    Sparťanští hráči udělali v obranném pásmu chybu, kterou chtěl využít Tomáš Mikúš. Tvrdou ránu karlovarského útočníka lapil brankář Machovský.
     
    26:39
    Martin Jandus se snažil vystřelit od modré čáry, ale rána sparťanského obránce byla zablokovaná. Bude se vhazovat po levici karlovarského brankáře.
     
    26:54
    Machovský nahrál na hokejku Kalinovi, jenž našel pouze jen hráče Karlových Varů. Vzápětí chtěl střílet Koblasa, ale domácí brankář mohl zůstat v klidu.
     
    27:48
    Znovu útočí Karlovy Vary. Martin Kohout si proklestil cestu po pravé straně kluziště, ale poslední obránce Sparty ho dokázal zastavit na poslední chvíli.
     
    28:19
    Obrovská možnost pro domácí celek! Horák byl osamocen před brankou a za Habalem zazvonila tyčka. Velká škoda pro Spartu.
     
    28:50
    Sparťané si nyní neporozuměli ve své rozehrávce a posílají kotouč až na zakázané uvolnění. Hra se tak vrátí zpět před gólmana Matěje Machovského.
     
    29:05
    Oba týmy si v krátkém sledu vystřídaly role, zakázané uvolnění se pro změnu píská na druhé straně. Domácí posílají na ledovou plochu druhou formaci.
     
    29:25
    Miroslav Forman bojoval s Romanem Horákem o kotouč v rohu kluziště a sparťané se dostali do další šance. Energetici jsou nyní pod menším tlakem.
     
    30:02
    Další sympatická akce Sparty. David Vitouch se protlačil až před Habala, kterého ale následně svou kličkou nepřekonal.
     
    30:23
    Po dalším zakázaném uvolnění Energie se vhazovalo po levici brankáře Vladislava Habala. Buly vyhráli domácí, ale karlovarský brankář nemusel zasahovat.
     
    30:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gólová akce po vhazování jako z učebnice! Pech vyhrál čistě buly na hokejku ROBERTA ŘÍČKY, jehož prudká rána zaplula až do sítě! Asistence: Lukáš Pech.
    30:37 Robert ŘÍČKA - 1:0
     
    30:58
    Karlovarští se ovšem nevzdávají a hned útočí. Vzápětí se sparťané příliš unáhlili a poslali kotouč až na zakázané uvolnění. Hra je tak znovu přerušena.
     
    31:35
    Sparťané dosáhli branky, když se po skrumáži v brankovišti Habala prosadil Tomášek. Trenéři Karlových Varů si berou trenérskou výzvu!
     
    31:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rozhodčí mají jasno, gól platí. Po velkém zmatku v karlovarském brankovišti se k puku nejrychleji dostal DAVID TOMÁŠEK, který posílá domácí do dvoubrankového vedení! Asistence: Jan Košťálek, Lukáš Rousek.
    31:35 David TOMÁŠEK - 2:0
     
    32:44
    Miroslav Forman se prohnal po pravé straně kluziště a ihned zkusil zakončit. Pokus domácího útočníka byl ovšem sražený mimo branku hostí.
     
    33:37
    Jan Košťálek se rozhlédl, komu přihrát. Nakonec si vybral Roberta Říčku, který zkusil vypálit, ale Habal byl znovu na svém místě. Sparťané jsou na koni.
     
    34:22
    Rozhodčí nyní přerušují hru, jelikož Habal si musí upravit svoji výstroj. Následuje komerční přestávka, po které budeme moct pokračovat.
     
    34:35
    David Tomášek napadal karlovarskou rozehrávku za brankou Habala, nicméně i přesto se hosté dokázali dostat alespoň do středního pásma.
     
    35:13
    Václav Skuhravý nahrával Vondráčkovi, který byl v rychlé jízdě, ale než se stačil karlovarský útočník vzpamatovat, byli u něj hned dva sparťanští obránci.
     
    35:47
    Machovský musel ze svého repertoáru vytáhnout další úspěšný zákrok, když na něj mířila nebezpečná rána v podání Lukáše Pulpána. Hra je přerušena.
     
    35:54
    Andrej Kudrna obkroužil branku a posléze hledal před brankou Ladislava Zikmunda. Druhý jmenovaný kotouč nezasáhl, naopak Habal byl připravený.
     
    36:18
    Petr Koblasa zpracoval obtížnou přihrávku od svého spoluhráče na levém kruhu a ihned vystřelil. Kotouč se otřel o boční síť.
     
    36:56
    Pechovi se zamotal kotouč mezi bruslemi a hrát mohli hosté. Útočník Martin Osmík hledal svého spoluhráče v prostoru před brankou, leč neúspěšně.
     
    37:39
    Pech za brankou Sparty rozjel další domácí atak na karlovarskou branku, ale hosté vystavili svému soupeři stopku už ve středním pásmu. Hra plyne dál.
     
    38:28
    Před brankou hostí byl nyní aktivní David Tomášek, jenž ale v těžké pozici kotouč netrefil ideálně. Sparťané si v těchto chvílích pečlivě hlídají svůj náskok.
     
    39:18
    Poslední minuta druhé třetiny. Tomáš Dvořák přihrál Davidu Němečkovi, jenž dostal kotouč do středního pásma. Sparťané ještě podniknou útočnou akci.
     
    39:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácím se to vyplatilo! Forman hledal svého spoluhráče před brankou, kde pravděpodobně tečoval letící kotouč svou bruslí ROMAN HORÁK. Asistence: Miroslav Forman, David Němeček.
    39:37 Roman HORÁK - 3:0
     
    39:49
    Michal Řepík střílel okamžitě po vhazování v útočném pásmu, ale obránci Energie další ohrožení své branky už nedovolili. Druhá třetina pomalu končí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední třetina nabídla hned tři branky do sítě Karlových Varů. Skóre otevřel Robert Říčka, vzápětí se prosadil David Tomášek a v poslední minutě druhé třetiny mířil do černého také Roman Horák. Podaří se hostům ještě zdramatizovat vývoj utkání?
     
    Další třetina začne přibližně v 18:39 hodin.
     
    Oba týmy se vrátily ze svých kabin, třetí třetina začíná!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:42
    Obránce Martin Jandus musel spěchat za kotoučem do obranného pásma, ale sparťanský zadák celou situaci zvládl a odpálil puk pro svůj tým do bezpečí.
     
    41:26
    Němeček obkroužil branku Karlových Varů, ale sparťané se k dalšímu ohrožení branky nedostali. Na opačné straně byl neúspěšný se svou ranou Pulpán.
     
    41:42
    Lukáš Pech (SPA) si jede odpočinout na trestnou lavici, jelikož sparťanský tahoun se provinil podrážením. Sparťané se tak budou muset bránit.
     
    42:19
    Petr Koblasa posunul puk na svého spoluhráče a hosté se usadili před Machovským. Mikúš ovšem u mantinelu neudržel kotouč na své hokejce.
     
    43:13
    Košťálek ve spolupráci s Kudrnou ještě šetřili cenné vteřiny z Pechova trestu. Následně netrefil kotouč v dobré pozici útočník Ondřej Beránek.
     
    43:32
    Přesilová hra Karlových Varů je u konce. Hosté totiž špatně střídali a trest za hráčskou lavici jede odpykat Martin Kohout (KVA). Bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    43:39
    Velká šance Sparty! Miroslav Forman obkroužil branku, ale kotouč se mu zasunout do branky Habala nepodařilo.
     
    44:01
    Pozor! Obránce David Němeček svedl pěstní souboj s Ondřejem Beránkem, oba kohouti už sedí na trestné lavici za hrubost. Sparťané pokračují v přesilovce.
     
    44:24
    David Tomášek si sebral kotouč ve středním pásmu a domácí hokejisté podnikli další útočný výpad. Hokejisté Karlových Varů byli ovšem připravení.
     
    45:03
    David Tomášek obdržel skvostnou přihrávku na levý kruh a poté se rozhodl vystřelit! Brankář Habal se ovšem dobře přesunul.
     
    45:17
    Přesilovka Sparty rovněž netrvala příliš dlouho. Také domácí hokejisté jsou potrestáni za špatné střídání. Trest za hráčskou lavici odpyká Lukáš Pech (SPA).
     
    45:50
    Hosté už hrají v plném počtu hráčů a k dispozici mají zkrácenou početní výhodu. Ještě předtím nebezpečně střílel z hranice levého kruhu obránce Zábranský.
     
    46:46
    Sparťané oslabení zvládají zatím bravurně, jelikož nepouštějí svého soupeře do vyložených šancí. Nyní úspěšně napadal karlovarskou rozehrávku Rousek.
     
    47:29
    Karlovarští se v této přesilovce neprosadili a také sparťané už hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše. Mezitím Košťálek nahodil za branku Habala.
     
    48:19
    Roman Horák číhal před brankou Vladislava Habala, ale sparťanský útočník se k další dobré střele nedostal. Sparťané i nadále drží svůj tříbrankový náskok.
     
    48:53
    Lukáš Pech byl úspěšný na vhazování, ale přihrávka byla příliš prudká. Sparťané tak museli vyklidit útočné pásmo a založit další akci z vlastního pásma.
     
    49:36
    Pechovi přeskočil kotouč hokejku a do útoku se pro změnu vydali hosté. Jejich snažení ovšem přerušil Machovský, jenž odpaluje kotouč do rohu kluziště.
     
    49:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Máme sníženo! Kohout poslal puk Černochovi, jehož ránu zlikvidoval Machovský, ale na dorážku PETRA KOBLASY byl už krátký. Karlovarští jsou zpátky v zápase. Asistence: Jiří Černoch, Martin Kohout.
    49:55 Petr KOBLASA - 3:1
     
    50:28
    Kudrna nahrál v útočném pásmu Formanovi, jenž chtěl ještě hledat svého spoluhráče na modré čáře, ale sparťané se k ohrožení Habalovy branky nedostali.
     
    51:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané ovšem záhy přispěchali s odpovědí! MATÚŠ SUKEĽ byl sám před brankou Habala, kterého posléze překonal svou střelou mezi betony. Asistence: David Tomášek.
    51:22 Matúš SUKEĽ - 4:1
     
    52:18
    Michal Řepík udělal oblouk do vlastního obranného pásma a Ondřej Němec uklidnil hru za brankou Machovského. Sparťané v následném útoku neuspěli.
     
    52:35
    Velká příležitost pro Spartu! Robert Říčka ujel do samostatného úniku, ve kterém však Habala svou kličkou nepřekonal.
     
    53:09
    Na druhé straně pro změnu útočil forvard Petr Koblasa, proti jehož ráně si brankář Machovský povyjel a zneškodnil ji. Následně komerční přestávka.
     
    53:59
    Matúš Sukeľ se vrátil zpět do svého obranného pásma, aby pomohl svým obráncům s rozehrávkou. Sparťané zatím kontrolují průběžný stav tohoto utkání.
     
    54:48
    Tomáš Dvořák počkal na dostřídání sparťanských hokejistů a domácí opět zahrozili. Košťálkova střela od modré čáry byla ovšem zablokovaná.
     
    55:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    V hale zní "Pátá"! Buchtele ukázal svůj přehled ve hře, když naservíroval kotouč přesně na hokejku ROBERTA ŘÍČKY, jenž dává svůj druhý gól v tomto utkání. Asistence: Jan Buchtele, Jan Košťálek.
    55:40 Robert ŘÍČKA - 5:1
     
    56:03
    Další nebezpečná akce Sparty! Andrej Kudrna útočil po pravé straně kluziště, ale mezeru mezi Habalovými betony nenašel.
     
    56:58
    Na opačné straně kluziště musel dávat pozor brankář Matěj Machovský. Sparťanský gólman si pohlídal střelu jednoho z hostí, následně vyvezl puk Rousek.
     
    57:31
    Energetici se snaží útočit a zaznamenat druhý gól v tomto utkání. Brankář Matěj Machovský proti další karlovarské střele se rozhodl raději přerušit hru.
     
    58:10
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A přeci jenom se hosté ještě prosazují! Skuhravý v dobré střelecké pozici vyšperkoval celou situaci na TOMÁŠE VONDRÁČKA, který už uklízel touš do prázdné branky. Asistence: Václav Skuhravý.
    58:10 Tomáš VONDRÁČEK - 5:2
     
    58:30
    Obránce Libor Zábranský nyní zahrál vysokou holí a rozhodčí znovu přerušují hru. Za malou chvíli se bude vhazovat po levici gólmana Vladislava Habala.
     
    59:09
    Utkání se pomalu chýlí ke svému konci. Pech bojoval o kotouč v rohu kluziště, ale sparťané se do další dobré střelecké pozice už nedostali.
     
    59:35
    Velká šance na závěr utkání! Kudrna inkasoval dobrou přihrávku na střed hřiště, ale slovenský forvard svou ranou přestřelil.
     
    Konec zápasu.
     
    Máme dobojováno! Sparťané ve třetí třetině skórovali dvakrát, když se prosadil Matúš Sukeľ a podruhé v tomto utkání Robert Říčka. Za hosty mířil do černého Petr Koblasa a Tomáš Vondráček, jenž svou trefou uzavřel gólový účet tohoto zápasu. Sparťané si připisují do tabulky další tři cenné body, Karlovarští pojedou domů s prázdnou.
     
    To byla již ode mě poslední informace z tohoto utkání, děkuji za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit, na počtenou! (19:15:04)
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 31. Říčka (Pech), 32. Tomášek (Košťálek, Rousek), 40. Horák (Forman, Němeček), 52. Sukeľ (Tomášek), 56. Říčka (Buchtele, Košťálek) – 50. Koblasa (Černoch, Kohout), 59. Vondráček (Skuhravý)


    HC Sparta Praha: Machovský (Salák) – Tomáš Dvořák, Jurčina (A), Košťálek, Němeček, O. Němec, Kalina, M. Jandus – Forman, Horák, Řepík (C) – Rousek, Sukeľ, Tomášek – Buchtele, Pech (A), Říčka – Zikmund, Vitouch, Kudrna.
    HC Energie Karlovy Vary: Habal (F. Novotný) – D. Mikyska, Plutnar (A), Kowalczyk, Weinhold, Pulpán, Zábranský, Klejna – Hladonik, T. Mikúš, O. Beránek – Redlich, Skuhravý (C), Vondráček – Koblasa, Černoch, Kohout – M. Zabloudil, Vildumetz, Osmík.

    Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Pešek, Malý
    bahis siteleri