Novosibirsk – Barys 2:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Nižněkamsk 4:3 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 3:0 (kon.)
Čeljabinsk – Chabarovsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Kunlun – Jokerit 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 3:2 (2:1 po s.n.)
Čerepovec – Spartak Moskva 5:2 (kon.) | Viťaz – Minsk 3:1 (kon.) | Soči – CSKA Moskva 0:2 (kon.)
konec
HK Soči
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
CSKA Moskva
Pátek 05.02.2021, 17:30 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:41:19)
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nenastoupil žádný český nebo slovenský hokejový hráč.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 17 – 33
    Trestné minuty: 2 – 2
    Vhazování: 18 – 36
    Zblokované střely: 9 – 9
    Hity: 20 – 7
     
    Dnešní utkání sledovalo 2019 diváků.
     
    Je konec! Favorit dnešního duelu nakonec bere do tabulky dva body... Tento zápas však diváky moc bavit nemohl. Neviděli jsme nijak atraktivní podívanou, navíc padly jen dvě branky. Tu vítěznou si nakonec připsal Maxim Mamin, jenž jako první sebral odražený kotouč a nadvakrát dostal touš za záda domácího brankáře. Další branka padla jen o čtrnáct sekund později. John Gilmour dostal po vhazování nabito na modrou a jeho bomba se zastavila až v síti. Soči vůbec nic v ofenzivě dnes nepředvedlo a naprosto zaslouženě padlo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    58:23
    K té mu navíc chybí už jen minuta a půl! Soči je navíc daleko od branky svého soupeře... Přesto však nakonec vybojovali buly před Johanssonem.
     
    57:36
    Na tom se navíc nadále nic nemění. CSKA totiž dobře napadá rozehrávku svého soupeře a hodně pomáhá svému gólmanovi. Ten si dnes jde pro nulu.
     
    57:04
    David Rundblad udržel v hodně těžké pozici kotouč v útočném pásmu. Soči se proto může pokoušet o kombinaci, ale Moskvané se zatím v pohodě brání.
     
    56:30
    Maxim Mamin je dnes jedním ze dvou střelců, právě on má na kontě zatím rozhodující branku. Jeho bekhendové zakončení tentokrát gólman vyrazil.
     
    55:55
    O dvou bodech už je rozhodnuto, i když domácí se ještě rozhodně pokusí o vstřelení čestní branky. Na to však už mnoho času v dnešním duelu nemají.
     
    55:18
    Naopak se domácím hráčům nadále moc nedaří. Popravdě si ani nevzpomínám, že bychom dnes viděli gólovku Soči. To je skoro až tristní výkon.
     
    54:35
    Hokejisté v modrých dresech se snad poprvé v poslední periodě dostali do menšího tlaku v útočném pásmu. Jenže Lars Johansson nemusel ani zasahovat.
     
    53:47
    Až nyní se domácí hokejisté dostali ke kotouči ve svém obranném pásmu, ale jejich snaha skončila nepřesnou přihrávkou už v tom středním...
     
    53:11
    Hokejisté v bíločervených dresech naprosto drží otěže utkání ve svých rukách, Soči nepředvedlo v poslední třetině vůbec nic. Dnes si body ani nezaslouží.
     
    52:48
    Jenže ta neměla moc dlouhého trvání, naopak jsme viděli rychlou protiakci hostujícího celku. Maxim Šalunov se ale k zakončení na branku nakonec nedostal.
     
    52:04
    Nikita Sošnikov bojoval o kotouč v útočném pásmu a chtěl pro svůj tým přesilovou hru. Rozhodčí ho však nevyslyšel, a tak CSKA musí do defenzivy.
     
    51:26
    Komerční přestávka!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 42. Mamin, 42. Gilmour (Loktionov)


    HK Soči: Kulbakov (Treťjak) – Rundblad, Miščenko, J. Alexandrov, Miromanov, Valencov, Pogorišnyj, Sedov – Točickij, Peťkov, Šmeljov – Rubcov, J. Karjalainen, Ruděnkov – Kolgotin, Volodin, Glotov – A. Galimov, Garajev, Kurbatov – Feoktistov.
    CSKA Moskva: Lars Johansson (Šaryčenkov) – Ar. Sergejev, Kiselevič, Dahlbeck, Gilmour, Blažijevskij, M. Robinson, Rykov – P. Karnauchov, Andronov, Sošnikov – Šalunov, Okulov, Mamin – Alexandr Popov, Leipsic, Loktionov – Sorkin, Tělegin, Světlakov – Afanasjev.

    Rozhodčí: Bělov, Oskirko – Černyšov, Šišlo

    Diváci: 2019
    thejrc.org