Sparta – Olomouc 0:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 1:2 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 2:3 (kon.)
K. Vary – Plzeň 4:2 (kon.) | Motor ČB – Liberec 2:5 (kon.) | Pardubice – Třinec 2:6 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 9:3 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:3 (0:2, 1:1, 1:0)
Mountfield HK
Pátek 19.02.2021, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:29 Jan ŠČOTKA - 2:3
     
    46:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Také Verva svou přesilovou hru využívá a oba celky jsou tak v této herní činnosti zatím stoprocentní. Viktor Hübl střílel z pravé strany, kotouč se odrazil před JANA ŠČOTKU, jenž ho nadvakrát dostal do částečně odkryté sítě hostů – 2:3. Kontaktní branka je tedy na světě a Litvínovští jsou zpět ve hře. Asistence: Viktor Hübl a Uvis Janis Balinskis.
    38:09 Aaron IRVING - 1:3
     
    38:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V závěru druhé třetiny se domácím povedlo překonat poprvé Štěpána Lukeše, kterému čisté konto bere AARON IRVING. Ten dostal přihrávku na pravý kruh a z mírného úhlu pak svižnou ranou překonal hostujícího brankáře – 1:3. Asistence: Patrik Zdráhal a Šimon Zajíček.
    20:40 Petr KOUKAL - 0:3
     
    20:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    I druhou přesilovou hru hráči Mountfieldu využívají a jdou do tříbrankového trháku. Od modré čáry tvrdě pálil Filip Pavlík. Kotouč se odrazil od Zajíčkova betonu k Jakubu Sklenářovi, jehož pokus pak těsně před Zajíčkem tečoval PETR KOUKAL a dává tak hostům pojistku – 0:3. Asistence: Jakub Sklenář a Filip Pavlík.
    14:42 Filip PAVLÍK - 0:2
     
    14:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pouhých šest vteřin stačilo hradeckému Mountfieldu na to, aby využili přesilovou hru a jdou do dvoubrankového náskoku. Vladimír Růžička posunul na modré čáře puk pro FILIPA PAVLÍKA a ten poté z nápřahu svou prudkou střelou propálil doslova vše, co mu stálo v cestě – 0:2. Obránce hostů tak má velmi brzy zaděláno na hattrick. Asistence: Vladimír Růžička a Petr Koukal.
    12:49 Filip PAVLÍK - 0:1
     
    12:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se ve třinácté minutě hry ujímají vedení. FILIP PAVLÍK na pravé straně spíše přihrával puk před branku Litvínova, ovšem na zemi se ocitl Patrick Kudla, od jehož hole se odrazil puk, změnil směr a nakonec skončil za zády Šimona Zajíčka – 0:1. Asistence: Jordann Perret a Vladimír Růžička.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 39. Irving (P. Zdráhal, Zajíček), 47. Ščotka (V. Hübl, Balinskis) – 13. F. Pavlík (Perret, V. Růžička), 15. F. Pavlík (V. Růžička, Koukal), 21. Koukal (J. Sklenář, F. Pavlík)


    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Godla) – Balinskis, Cibulskis, Demel, Kudla, Irving, Ščotka – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – L. Stehlík, Gerhát, Látal – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – M. Havelka, Helt, Zygmunt – Slavík.
    Mountfield HK: Š. Lukeš (Mazanec) – Graňák, Nedomlel (A), F. Pavlík (A), Šalda, Gaspar, Čáp, Váchal – Perret, Koukal, Jergl – J. Sklenář, V. Růžička, M. Zachar – Lev, Cingel, Smoleňák (C) – R. Pilař, Kevin Klíma, Kelly Klíma.

    Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Lederer, Rožánek
    bahis siteleri