Osasuna – Sevilla 0:2 (kon.)
konec
CA Osasuna
0:2 (0:1)
Sevilla FC
Pondělí 22.02.2021, 21:00 • Estadio El Sadar (Pamplona) • Španělská LaLiga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:59:05)
     
    Sevilla v pondělní dohrávce 24. kola španělské La Ligy potvrdila roli favorita a na stadiónu Osasuny zvítězila 2:0. Hosté udělili soupeři pořádnou lekci z efektivity. Za celý zápas byly k vidění tři pořádné šance, přičemž dvě na straně hostů a obě skončily gólem. Nejprve v 19. minutě, kdy povedený centr Jordána poslal do sítě Diego Carlos. Pojistka na vedení přišla v úvodu druhé půle, střílený centr Munira lehkým dotekem usměrnil na zadní tyč Luuk de Jong. Osasuna měla gólovku v úvodu zápasu, jenže Oierova hlavička lízla tyčku z vnější strany.

    Svěřenci kouče Lopeteguiho se po zisku tří bodů posunuli na třetí příčku o bod před Barcelonu. Osasuna zůstává třináctá.
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 14:15.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Zápas se dohrává na obranné polovině Sevilly. Fotbalisté hostujícího celku v klidu kombinují kolem soupeřova vápna a čekají na závěrečný hvizd.
     
    90+2
    Vědět o sobě dal další ze střídajících fotbalistů, a sice Júsuf Nasjrí. Jeho kličkovanou utnul až poslední hráč Manu Sánchez. Výborný obranný zákrok.
     
    90+1
    Čerstvý Alejandro Gómez využil velkého množství fyzických sil a hravě se protáhl kolem Garcíi. Jenže pak centroval pouze do rukavic gólmana.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Až moc agresivní byl při presinku Darko Brašanac. V jednom momentu Gudeljovi přišlápl kotník, Sevilla tak může vydechnout.
     
    88
    Žlutou kartu si zblízka prohlédl Lucas Torró. Arbitr Alberola nejprve nechal dohrát akci, až pak se vrátil k faulu, který záložník Osasuny udělal proti Koundému.
     
    87
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Joan Jordán, přichází Nemanja Gudelj.
     
    86
    Rohový kop pro domácí mužstvo vybojoval argentinský útočník Jonathan Calleri. Jeho střelu hlavičkou přizvedl Koundé nad horní tyč.
     
    85
    Jasín Bunú vylekal spoluhráče, když napoprvé nezvládl zachytit centr Torrese. Ale rychle zareagoval a na zemi kulatý nesmysl zalehl.
     
    84
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Ante Budimir, přichází Adrián López.
     
    83
    Joan Jordán moc dobře věděl co bude následovat poté, co na polovině hřiště stáhl k zemi Brašanace. Tato žlutá karta je naprosto neoddiskutovatelná.
     
    82
    Definitivní pojistku na vítězství hostujícího mužstva mohl dát Júsuf Nasjrí. Tvrdá střela vystrašila Herreru, jenž pravou rukou vytěsnil balón nad břevno.
     
    81
    Před námi je poslední desetiminutovka základní hrací doby. Sevilla si drží dvoubrankový náskok a má nakročeno k posunu tabulkou na třetí příčku.
     
    80
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Munir, přichází Alejandro Gómez.
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Luuk de Jong, přichází Júsuf Nasjrí.
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Nacho Vidal, přichází Iñigo Pérez.
     
    79
    Vysoký centr Moncayolly úspěšně přizvedl Jules Koundé mimo dosah adresáta Calleriho. Akce Osasuny pokračuje rohovým kopem.

    Milan Huppert

    Branky: 19. Diego Carlos (Jordán), 49. L. de Jong (Munir)

    Karty:   76. N. Vidal (OSS), 88. Torró (OSS) – 67. Munir (SEV), 83. Jordán (SEV)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 14:15.
    CA Osasuna: Herrera – N. Vidal (80. I. Pérez), Aridane, D. García, M. Sánchez – Oier (C) (65. Brašanac), Torró, Moncayola – Barja (64. R. Torres), Budimir (84. Adrián López), R. García (64. Calleri).
    Náhradníci: J. Pérez – Adrián López, Brašanac, Calleri, Cruz, Gallego, U. García, J. Martínez, I. Pérez, Ramalho, R. Torres.

    Sevilla FC: Bunú – Navas (C), Koundé, Diego Carlos, Rekik – Jordán (87. Gudelj), Fernando, Ó. Torres (66. Aleix Vidal) – Suso (66. Rakitić), L. de Jong (80. Nasjrí), Munir (80. A. Gómez).
    Náhradníci: Díaz, Vaclík – Nasjrí, Escudero, Gnagnon, A. Gómez, Sergi Gómez, Gudelj, Óscar Rodríguez, Rakitić, F. Vázquez, Aleix Vidal.

    Rozhodčí: Alberola – Hernández, Cerdán
    bahis siteleri