Rennes – Nice 1:2 (kon.)
konec
Stade Rennes
1:2 (1:1)
OGC Nice
Pátek 26.02.2021, 21:00 • Roazhon Park, Rennes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Po centru od rohového praporku se k hlavičce na první tyči dostal Sehrou Guirassy. Zakončení Francouze zamířilo do země a poté dopadlo z vrchní strany na břevno! Walter Benítez celou situaci jen jistil a bude kopat od branky.
     
    89
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Flavius Daniliuc, přichází Robson Bambu.
    83. Benjamin Bourigeaud (REN)
     
    83
    Zpoza vápna vystřelil z jedné Benjamin Bourigeaud, který mířil k levé tyči. Jenomže pokus zastavil jeho spoluhráč Sehrou Guirassy, obrovská smůla domácího celku, který byl blízko vyrovnání!
     
    78
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Clément Grenier, přichází Adrien Hunou.
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Stanley N'Soki, přichází Khéphren Thuram.
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Martin Terrier, přichází Romain Del Castillo.
     
    74
    Zpoza vápna se napřáhl Amine Gouiri, jehož pokus velmi rychle padal a lehounce se otřel o břevno. Francouz schoval obličej do dlaní, což bylo gesto zmaru. Nice bylo kousek o klíčové branky zápasu!
     
    67
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Hišám Búdawí, přichází Pierre Lees-Melou.
     
    65
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Adrien Truffert, přichází Dalbert.
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Eduardo Camavinga, přichází Benjamin Bourigeaud.
    58. Flavius DANILIUC - 1:2
     
    58
    Nice právě vstřelilo branku!
    Hostující mužstvo se vrací do vedení po standardní situaci! Amine Gouiri poslal centr do přední části šestnáctky, kde se pohyboval teprve devatenáctiletý Rakušan FLAVIUS DANILIUC, jehož hlavička se od vzdálenější tyče odrazila za brankovou čáru. Alfred Gomis se snažil míč vyškrábnout, ovšem nedosáhl na něj, a tak je stav zápasu 1:2! Asistence: Amine Gouiri.
     
    56
    Dalším potrestaným hráčem je Jean-Clair Todibo (Nice), kterého obešel Eduardo Camavinga, který by mířil do otevřené obrany, a tak musel skončil na zeleném pažitu.
    45. Žlutá karta pr domácího trenéra
     
    45
    Žlutou kartu viděl trenér Julien Stéphan (Stade Rennes), kterému se nelíbil zákrok v pokutovém území. Jean-Clair Todibo jednoznačně objal Jeremyho Dokua a zcela nepochopitelně se nepískala penalta. Domácí se vztekají právem, tohle je pochybení VARu.
    39. Martin TERRIER - 1:1
     
    39
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Gólem do kabiny je znovu vyrovnáno! William Saliba špatně rozehrál a jeho přihrávku zastavil MARTIN TERRIER, který udělal pár kroků blíže k šestnáctce a zpoza ní přesně zamířil pod břevno! Na pěkný pokus Walter Benítez nedosáhl a stav zápasu je 1:1.
     
    38
    Tentokrát přímý kop rozehrával Sehrou Guirassy, který poslal míč kolem zdi a umístil ho do pravého spodního rohu branky. Jenomže Walter Benítez vytáhl parádní zákrok, když míč vyrazil.
     
    37
    První potrestaným hráčem je Stanley N'Soki (Nice), který nedovoleně zastavil pronikajícího Jeremyho Dokua. Rennes bude rozehrávat velmi zajímavou standardní situaci, vyrovná?
    30. Myziane Maolida (NIC)
     
    30
    Balon proti noze dostal Myziane Maolida, který z hranice šestnáctky orazítkoval pravou tyčku. Stade Rennes musí přidat, protože se velmi často brání a OCG je hodně nebezpečné, druhá branka už je cítit ve vzduchu.
    25. Myziane Maolida (NIC)
     
    25
    Další velká šance pro Nice, které se ale dvoubrankového náskoku neujímá! William Saliba posunul míč do pravé části šestnáctky, odkud přišlo zakončení, které si pohlídal Alfred Gomis. Balon mu vypadl před sebe a o dorážku se pokusil Amine Gouiri, jenž přes nohu soupeře poslal míč nad břevno!
    19. Amine GOUIRI - 0:1
     
    19
    Nice právě vstřelilo branku!
    Skóre zápasu se poprvé mění a hostující celek se ujímá vedení! K pokutovému kopu se postavil AMINE GOUIRI, který penaltu kopl špatně, ale díky razanci míč doputoval za brankovou čáru! Alfred Gomis si vybral správnou stranu, avšak míč proletěl pod ním a ještě se odrazil od jeho kolene. Bohužel pro Rennes je z toho úvodní branka zápasu.
    18. Hišám Búdawí (NIC)
     
    18
    Jeremy Doku si znovu nabíhal na střed a přihrávka na něj neprošla! Na druhou stranu se vydal Hišám Búdawí, který vybojoval pokutový kop, když přepadl přes nohu Damiena Da Silvy!
    9. Steven N'Zonzi (REN)
     
    9
    První velkou šanci mělo na kopačkách domácí mužstvo! Přihrávka z levé strany mířila před branku, ve druhé vlně se nacházel Steven N'Zonzi, jenž balon směřoval do pravého spodního rohu branky. Avšak míč zastavil Walter Benítez, jehož následně nedovoleně atakoval Sehrou Guirassy.

    Michal Luxa

    Branky: 39. Terrier – 19. Gouiri (pen.), 58. Daniliuc (Gouiri)

    Karty:   45. Stéphan - trenér (REN) – 37. N'Soki (NIC), 56. Todibo (NIC)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 5:5. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:18.
    Stade Rennes: A. Gomis – H. Traoré, Da Silva (C), Aguerd, Truffert (65. Dalbert) – Grenier (78. Hunou), N'Zonzi, Camavinga (65. Bourigeaud) – Doku, Guirassy, Terrier (78. Del Castillo).
    Náhradníci: Bonet – Bourigeaud, Dalbert, Del Castillo, Gboho, Hunou, Martin, Nyamsi, Tait.

    OGC Nice: Benítez – Daniliuc (89. Bambu), Saliba, Todibo – N'Soki (78. Thuram), Schneiderlin (C), Búdawí (67. Lees-Melou), Kamara – Claude-Maurice, Gouiri – Maolida.
    Náhradníci: Cardinale – Bambu, Lees-Melou, Ndoye, Pelmard, Sellouki, Thuram, Trouillet.

    Rozhodčí: Johan Hamel – Frédéric Hebrard, Gilles Lang
    bahis siteleri