České Budějovice – Interobal Plzeň 2:11 (kon.) | Slavia – Rapid Ústí n/L 5:5 (kon.) | Svarog Teplice – Chrudim 2:0 (kon.)
Olympik Mělník – Česká Lípa 5:0 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
5:5 (3:2)
FC Rapid Ústí nad Labem
Pátek 26.02.2021, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 19. kolo
     
    40
    Tomáš Votava mohl být hrdinou a mohl se stát druhým brankářem, který dnes skóruje. Votava snadno chytil nepovedený centr z levé strany, ale jeho rozehrávka z vápna skončila mimo tři tyče!
     
    40
    Jelínkovi se úplně nepovedl aut a při rychlém kontru skončil míč na levé straně u rozběhnutého Ševčíka, toho vychytal vybíhající Votava.
     
    40
    Už tak komplikovaná situace je pro domácí ještě horší. Sita (SLA) fauluje na levé straně Zajíčka a svěřenci kouče Fillingera mají pět faulů.
     
    39
    Protestující Plíšek (SLA) dostal kartu na lavičce, na střídačku Pražanů přiběhl David Lafek.
     
    37
    Záruba prošel přes Výborného na středu a centimetry scházely, aby vymetl pravou šibenici!
     
    35
    Homola málem v pádu u pravé tyče procedil míč za Votavu, ale ten ještě dokázal chytit balón do náruče před brankovou čárou.
     
    33
    Obrovská chyba Slavie v rozehrávce, Homolovu střelu do prázdné brány středem hrací plochy zastavil obránce.
    32. ZÁRUBA - 5:5
     
    32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sita přece jen propasíroval míč ze středu na levou stranu a RADIM ZÁRUBA sám proti Votavovi vyrovnal. Asistence: Zdeněk Sita.
    32. ŠEVČÍK - 4:5
     
    32
    Slavia právě vstřelila branku!
    MATÚŠ ŠEVČÍK využil na levé straně nahrávky z osy hřiště a střelou do bližší šibenice snížil. Asistence: Dominik Ostrák.
     
    31
    Tak co chybělo, aby Ústí (zase) skórovalo při powerplay, která je silnou stránkou Severočechů? Sehrávka až na pravou stranu, ale Macháček levačkou minul protější šiebnici.
     
    30
    Nejlepší střelec historie české reprezentace Martin Dlouhý sáhl k poewprlay a chce narušit ten tlak Slavie.
     
    29
    Votava nejprve vyrazil vyloženou šanci Homoly z pravé strany, Výborného oblouček už směřoval do prázdné brány, ale Záruba jej odhlavičkoval.
     
    26
    Matúš Ševčík si vzal dres brankáře a Slavia hraje powerplay!
     
    26
    Oddechový čas pro domácí.
     
    24
    Míč se odrážel jako při kulečníku ve vápně hostů a nakonec skončil na pravé straně, kde ve vyložené šanci selhal Igor Leovski.
     
    23
    Střelec poslední branky zápasu zasáhl z pravé strany Ševčíka a v souboji dvou bývalých hráčů Plzně tahá David Lafek kartu pro Rozbouda.
    23. ROZBOUD - 3:5
     
    23
    Rapid právě vstřelil branku!
    Tak to je šok pro sešívané! Nejprve byl Sláma při svém sólu středem bráněný hodně na hraně pravidel zezadu. Při protiútoku zakončil KAREL ROZBOUD přesně bodlem z pravé strany na zadní tyč! Bez asistence.
    22. JELÍNEK - 3:4
     
    22
    Rapid právě vstřelil branku!
    Tak vstupy do poločasů si dnes Slavia opravdu za rámeček nedá! V závěru rychlého kontru motal Tichý hlavy domácím futsalistům na středu a posléze přihrál do levé poloviny vápna, kde měl TOMÁŠ JELÍNEK před sebou prázdnou bránu. Asistence: Petr Tichý.
    21. JELÍNEK - 3:3
     
    21
    Rapid právě vstřelil branku!
    Hezké sólo Petra Tichého po levé straně. Bývalý hráč Litoměřic nakonec odcentroval zleva na zadní tyč na TOMÁŠE JELÍNKA a ten pálil pod břevno. Asistence: Petr Tichý.
    20. JOŠT - 3:2
     
    20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš a ještě k tomu gól přímo do šatny! Nejprve se Jelínek zjevil na pravé straně sám před Vondráčkem. Upadl a dožadoval se odpískání faulu na vlastní osobu. Píšťalka nezazněla. V pokračující hře poslal Záruba přihrávkou na pravou stranu DAVIDA JOŠTA do brejku a ten proti Votavovi obstřelil hostujícího brankáře na zadní tyč. Asistence: Radim Záruba.
     
    19
    V situaci tři na jednoho se snažil Jelínek z levé strany centrovat kolem brankáře na vzdálenější tyč před prázdnou branku. Nicméně vybíhající Vondráček mu to nedovolil.
     
    18
    Jelínek (FC Rapid Ústí nad Labem) podrazil protihráče z pravé strany a dostává svou osmou žlutou kartu v letošní sezoně. Další dva zápasy se jej tak netýkají.
    18. SITA - 2:2
     
    17
    Slavia právě vstřelila branku!
    ZDENĚK SITA si vyměnil míč s pivotem Joštem a z levé strany prostřelil Votavu mezi nohama. Asistence: David Jošt.
    15. VAKTOR - 1:2
     
    15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ústí udělalo chybu v rozehrávce. Sláma si postrčil míč ze středu na levou stranu a přehodil brankáře Votavu. Balón skončil na zadní tyči, ale odrazil se přímo na dorážejícího FILIPA VAKTORA. Asistence: Zdeněk Sláma.
     
    15
    Další loženka hostů a asi mnohem větší než před chvílí! Neobsazený Tichý ale neuspěl z hranice vápna, Vondráček podržel Slavii.
     
    15
    Dva hráči domácích nezastavili Jelínka na levé straně, po jeho střelu vyrážel Vondráček a o fous nedosáhl na balón Macháček ve vápně.
     
    14
    Radim Záruba si narazil míč s Joštem, ten mu ho vracel a ránu z pravé strany poslal Votava u zadní tyče rukama na roh.
     
    12
    Přesně na rychlý brejk čekalo hostující mužstvo. Tichý se dostal na levé straně před Homolu a proti Vondráčkovi zakončoval vedle přední tyče.
     
    10
    Žlutou kartu dostává Čapek (FC Rapid Ústí nad Labem).
     
    10
    Votava vychytal výběhem proti Joštovi zakončení z šesti metrů ze sálovky nejlepšího ligového střelce.
     
    9
    Největší šance domácích v zápase! Nechybělo mnoho, aby Ševčíkův centr zleva na druhou tyč dopravil Sláma do poloprázdné brány.
     
    5
    Rapid právě vstřelil branku!
    Čapek odcentroval z pravé strany na vzdálenější tyč a PETR ZAJÍČEK se natlačil před obránce, zakončil do prázdné brány a Ústí vede 2:0. Asistence: Matěj Čapek.
     
    6
    Jedno z dvojčat Zápotockých posunulo míč ze středu na levou stranu a Zajíček byl najednou sám před Vondráčkem, ten dobře vyběhl na šestku. Nicméně zatím to směrem dozadu domácím moc neklape.
     
    5
    Ševčík sklepl z pravé strany na střed a Vaktor ve vyložené šanci minul levou tyč.
    3. TICHÝ - 0:1
     
    2
    Rapid právě vstřelil branku!
    Takhle se hostům povedlo! Jelínek si v rychlosti vyměnil míč s Výborným a hezkým centrem na zadní tyč našel PETRA TICHÉHO před prázdnou bránou. Asistence: Tomáš Jelínek.

    Vít Muzikář

    Branky: 15. Vaktor (Sláma), 17. Sita (Jošt), 20. Jošt (Záruba), 32. Ševčík (Ostrák), 32. Záruba (Sita) – 2. Tichý (Jelínek), 5. Zajíček (Čapek), 21. Jelínek (Tichý), 22. Jelínek (Tichý), 23. Rozboud

    Karty:   39. Plíšek (SLA), 40. Sita (SLA) – 10. Čapek (RUL), 18. Jelínek (RUL), 23. Rozboud (RUL)


    SK Slavia Praha: Vondráček (Karpiak) – Záruba, Homola (C), Jošt, Sita – Vaktor, Sláma, Ševčík, Ostrák – Flachs, Leovski, Hruška.
    FC Rapid Ústí nad Labem: Votava (Džudža) – Jelínek (C), Macháček, Výborný, Tichý – Rozboud, Zajíček, Čapek, Ji. Zápotocký – Hajaš, Jar. Zápotocký, Gajdoš.

    Rozhodčí: Matyš – Lafek
    bahis siteleri