Manchester City – Wolverhampton 4:1 (kon.)
konec
Manchester City
4:1 (1:0)
Wolverhampton Wanderers
Úterý 02.03.2021, 21:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:58:00)
     
    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 4:2. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 8:5.
     
    Je konec! Manchester City poráží Wolverhampton 4:1 a natahuje svou sérii vítězných zápasů! Domácí Manchester City vlétl do utkání jako velká voda, ale hned v úvodu vychytal Sterlinga Patrício. Domácí se ujali vedení v 15. minutě vlastní brankou Dendonckera. Poté tempo hry lehce opadlo. Až v závěru poločasu přidal další branku hlavou Laporte, ale VAR zásah odvolal pro ofsajd. Hosté dokázali vyrovnat po hodině hry hned z první velké šance. Hlavou se prosadil Conor Coady. Domácí poté zvýšili aktivitu v ofenzivě a ukázali, že jsou v současné formě nezastavitelní. Deset minut před koncem se domácím podařilo udeřit, když se prosadil Gabriel Jesus. V samotném závěru pak přidal další branku Mahríz a z úplně poslední akce utkání udeřil Jesus.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+5. Gabriel JESUS - 4:1
     
    90+5
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna branka pro domácí celek! Ilkay Gündoğan natáhl ke střele zpoza velkého vápna. Rui Patrício jeho projektil vyrazil jen před sebe a dotírající GABRIEL JESUS doklepl míč do sítě! Celou akci ještě zkoumal VAR, ale Jesus si ofsajd pohlídal.
     
    90+2
    Kyle Walker potáhl míč vpřed po pravém křídle, jenže na polovině Wolverhamptonu míč zapomněl za sebou a už se pro něj nestačil vrátit.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
    90. Rijád MAHRÍZ - 3:1
     
    90
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Manchester City natáhne svou sérii vítězných zápasů! Celou akci zahájil De Bruyne, který ustál souboj u rohového praporku. Po chybě Otasowieho se domácí dostali do šestnáctky, kde se míč odrazil k RIJÁDU MAHRÍZOVI a ten korunoval svůj výborný výkon přízemní střelou k tyči!
     
    90
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Rúben Neves, přichází Owen Otasowie.
     
    89
    Dendoncker se vrátil do pokutového území a výborným skluzem odehrál míč mimo šestnáctku před dotírajícím Sterlingem.
     
    88
    Joao Moutinho zahrával rohový kop Wolverhamptonu. Jeho centr směřoval na malé vápno, ale dobře postavený Aymeric Laporte balón odehrál do bezpečí.
     
    87
    Sterling našel přihrávkou do pokutového území Mahríze, jenže ten se tlačil mezi dva hráče ve vínových dresech, kteří mu zamezili v zakončení.
     
    86
    Fabio Silva sprintoval za nákopem na polovinu soupeře, nicméně Laporte se s ním výborně vrátil a zastavil útok Wolverhamptonu.
     
    85
    Mahríz dostal moře volného prostoru na pravém křídle a prošel až do pokutového území. Ve vápně však zbytečně kouzlil a Coady jej nepustil ke střele.
     
    84
    Semedo se stáhl na vlastní polovinu a před napadajícím Sterlingem si musel pomoci zpětnou přihrávkou na Dendonckera. Wolves už musí riskovat.
     
    83
    Kyle Walker spěchal za dalším nákopem na pravé křídlo, ale Conor Coady jej tentokrát dokázal předskočit a odehrál míč do bezpečí.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 15. Dendoncker (vla.), 80. Jesus, 90. Mahríz, 90+5. Jesus – 61. Coady (Moutinho)

    Karty:   72. Neto (WOS)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 4:2. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 8:5.
    Manchester City: Ederson – Walker, Rúben Dias, Laporte, Cancelo – De Bruyne (C), Rodri, B. Silva (81. Gündoğan) – Mahríz, Jesus, Sterling.
    Náhradníci: Steffen – Foden, Agüero, F. Torres, Stones, Gündoğan, Fernandinho, Zinčenko, García.

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Dendoncker, Coady (C), Saïss – Hoever, Neves (90. Otasowie), Moutinho, J. Castro (56. F. Silva) – N. Semedo, Traoré, Neto.
    Náhradníci: Ruddy – Kilman, F. Silva, Otasowie, Aït-Nouri, Vitinha, Boly, Gibbs-White, José.

    Rozhodčí: Kavanagh – Nunn, Masseyová-Ellisová
    bahis siteleri