Minnesota – Vegas 4:3 (kon.) | Edmonton – Ottawa 7:1 (kon.) | Colorado – Arizona 2:1 (po pr.)
Anaheim – Los Angeles 1:5 (kon.) | Vancouver – Montreal 1:5 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:5 (0:1, 1:2, 0:2)
Los Angeles Kings
Čtvrtek 11.03.2021, 03:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:57 Dustin BROWN - 1:5
     
    53:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Naděje Kačerů na dobrý výsledek jsou definitivně pryč! ALEX IAFALLO na útočné modré čáře obral o kotouč rozehrávajícího Granta. Díky dobrému krytí ho pak poslal k brankovišti a tam si JANI HAKANPÄÄ dal parádní vlastenec střelou ke Gibsonově pravé tyči. Bez asistence.
    41:27 Andreas ATHANASIOU - 1:4
     
    41:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Plány Ducks na vyrovnání berou rychle za své! Jeff Carter doplnil ANDREASE ATHANASIOUA v rychlém brejku dvou hráčů. Gibson zkušeného útočníka z bezprostřední blízkosti vychytal, ale proti bezprostřední dorážce bývalého hráče Detroitu nebo Edmontonu už to měl hodně složité. Asistence: Jeff Carter, Gabriel Vilardi.
    37:55 Adrian KEMPE - 1:3
     
    37:55
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové opět odskakují do dvoubrankového vedení! Lizotte opět dobře zabojoval na útočné modré. Moore díky jeho práci mohl vyrazit vpřed. Trpělivě si počkal s přihrávkou přes Joshe Mahuru a ADRIAN KEMPE mazácky uklidil puk nad pravé rameno gólmana. Asistence: Trevor Moore, Blake Lizotte.
    25:39 Sam STEEL - 1:2
     
    25:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácím stačilo jen devatenáct vteřin na gólovou odpověď! Shattenkirk z obranného pásma nastartoval Deslaurierse, jehož střelu z levého kruhu Grosenick betonem odrazil směrem k SAMU STEELOVI. Ten si chtěl kotouč bruslí zpracovat, ale krkolomně ho tím dostal až za brankovou čáru. Asistence: Nicolas Deslauriers, Kevin Shattenkirk.
    25:20 Anže KOPITAR - 0:2
     
    25:20
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Další přesilovkový zásah pro hosty! ANŽE KOPITAR nejprve přihrával na modrou Royovi, jehož sražená rána skončila na levé straně. Z té Doughty skvěle našel slovinského útočníka ještě jednou a Gibson byl proti ráně k horní tyči bez šance. Asistence: Drew Doughty, Matt Roy.
    03:46 Adrian KEMPE - 0:1
     
    03:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovku a ujímají se vedení! Hakanpää sice srazil Doughtyho ránu, ale Gibson byl hned vzápětí překonán dorážkou ADRIANA KEMPEHO z pravého kruhu. Pro tohoto útočníka je to už desátý zásah v sezóně. Asistence: Drew Doughty, Anže Kopitar.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 26. Steel (Deslauriers, Shattenkirk) – 4. A. Kempe (Doughty, Kopitar), 26. Kopitar (Doughty, Roy), 38. A. Kempe (T. Moore, Lizotte), 42. Athanasiou (J. Carter, Vilardi), 54. D. Brown (Iafallo)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Hakanpää, Fowler (A), Shattenkirk, B. Hutton, Mahura, Ja. Larsson – Rakell, Getzlaf (C), Comtois – Silfverberg (A), Henrique, Zegras – Lettieri, Lundeström, Jones – D. Grant, Steel, Deslauriers.
    Los Angeles Kings: Grosenick (Villalta) – Doughty (A), M. Anderson, Roy, MacDermid, S. Walker, Määttä – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – J. Carter (A), Vilardi, Athanasiou – T. Moore, Lizotte, A. Kempe – Wagner, Amadio, Grundström.

    Rozhodčí: Rehman, Hebert – Knorr, Marquis
    bahis siteleri