Prostějov – Jihlava 2:4 (kon.)
konec
1. SK Prostějov
2:4 (1:1)
FC Vysočina Jihlava
Čtvrtek 15.04.2021, 14:30 • Stadion Za Místním nádražím • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Střídající JAKUB SELNAR ukořistil míč a spolu s Klobásou uháněl vstříc prázdné brance. Měl dost času aby poslal míč do odkryté sítě z dálky a je rozhodnuto.
     
    78
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Prostějov to ale přeci jen zkusí! Z nenápadně vyhlížející situace se prosazuje DAVID JURÁSEK, který tečoval pas od Omaleho zakroutil mimo dosah brankáře Lancmana. Znovu mu k tomu ale dopomohla nedostatečně zformovaná a neaktivní obrana soupeře.
     
    71
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Tohle se už domácím bude těžko obracet! STANISLAV KLOBÁSA se totiž prosazuje ve druhém zápase po sobě, když si zpracoval míč na prsa a parádně se do míče opřel a napálil ho přímo k tyči. Využil také nedostatečně zformované prostějovské obrany. Krásná rána a vedení o dva góly pro Jihlavu.
     
    51
    Jihlava právě vstřelila branku!
    A Vysočina tuto možnost beze zbytku využívá. Krásný centr z přímého kopu se snesl za zeď přímo na nohu Červa. Ten na chvíli míč podržel na tyči a prostřelil Muchu, míč pak za jeho záda definitivně doklepl FILIP VEDRAL a Jihlava znovu vede!
     
    25
    Prostějov právě vstřelil branku!
    A tato situace se stala Jihlavě osudnou! Na Koudelkův přímý kop sice defenzíva Vysočiny dokázala perfektně zareagovat a na dvakrát míč odvrátila, ten se ale nakonec odrazil k JAKUBU KOPŘIVOVI a ten ho nekompromisně z dálky napálil do sítě a potvrdil statut elitního kanonýra při absenci Jakuba Matouška.
     
    18
    Jihlava právě vstřelila branku!
    A tato varianta se ukázala jako nejlepší možná! Jihlavští si několikrát vyměnili míč na krátké vzdálenosti a poté Ritter vypálil do tyče a skládal hlavu do dlaní. K odraženému míči se ale dostal RÓBERT ŠTEFÁNEK, poslal ho razantně k tyči a dostává svůj tým do vedení.

    Adam Kodet

    Branky: 25. Kopřiva, 78. Jurásek – 18. Štefánek, 51. Vedral, 71. Klobása, 90+4. Selnar

    Karty:   23. Píchal (PRO), 74. Sus (PRO) – 25. Červ (JIH), 53. Shudeiwa (JIH), 67. Ritter (JIH), 90+3. Klobása (JIH)


    1. SK Prostějov: Mucha – Machynek (59. Sečkář), Bala, Schuster (31. Stříž), Sus (C) – Koudelka, Omale, Kopřiva (75. Dittmer), Zapletal (31. Jurásek) – Zlatohlávek (59. Spáčil), Píchal.
    Náhradníci: Bárta – Stříž, Dittmer, Sečkář, Jurásek, Spáčil.

    FC Vysočina Jihlava: Lancman – Křišťál (73. T. Svoboda), Štefánek, T. Vlček, Peřina – Lacko (C) (86. Tureček), Červ – Ritter, Shudeiwa (86. Selnar), Patrák (61. Klobása) – Vedral.
    Náhradníci: Číž – Ševčík, Tureček, Klobása, Selnar, Pojezný, T. Svoboda.

    Rozhodčí: Dorušák – Hájek, Hurych

    Diváci: 0.
    bahis siteleri