Plzeň – Trnava 4:1 (kon.) | Slovácko – Prostějov 5:0 (kon.) | Sparta – Dukla Praha 7:0 (kon.)
Kroměříž – Ostrava 1:1 (kon.) | Táborsko – Č. Budějovice B 2:0 (kon.) | FC Košice – Kalša 9:0 (kon.)
Zlín – Uničov 5:1 (kon.) | Pardubice – Brno 0:2 (kon.) | Teplice – Chomutov 4:2 (kon.)
Olomouc – Vyškov 3:0 (kon.) | Hr. Králové – Bohemians 1905 3:1 (kon.) | Liberec – Žižkov 5:0 (kon.)
Líšeň – Skalica 1:2 (kon.) | Púchov – Opava 1:3 (kon.) | Karviná – Trenčín 0:3 (kon.)
Cracovia – Třinec 2:0 (kon.) | Michalovce – FC Košice 0:0 (zruš.) | Admira – Slovan Bratislava 0:4 (kon.)
Senica – Orenburg 1:4 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
7:0 (1:0, 0:0, 3:0, 3:0)
FK Dukla Praha
Sobota 26.06.2021, 10:00 • Strahov (Tréninkové centrum mládeže) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního přátelského utkání mezi Spartou a Duklou! Výkop je naplánovaný na 10:00.
     
    Dnešní utkání se bude hrát na 4*30 minut, tak bychom se mohli dočkat nějaké zajímavější přestřelky.
     
    Úvodní sestavy:

    AC Sparta Praha: Heča – Vindheim, Panák, Krejčí ml., Højer (C), Karlsson, Sáček, Souček, Karabec, Krejčí st., Drchal.

    FK Dukla Praha: Rada – Ruml, Piroch, Kovernikov, Peterka, Barac, Krunert, Bin, Šebrkem Faleye, Pázler.
    Náhradníci: Štefan, Šťovíček, Jeřábek, Fábry, Souček, Konan, Kozel, Ogiomade, Buchvaldek, Březina.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    A dnešní přípravné utkání se nám právě rozjelo! Domácí fotbalisté nastupují v rudých dresech, zatímco hosté pro dnešek zvolili žlutou barvu.
     
    2
    David Moberg Karlsson se pokoušel vymyslet první průnikovou přihrávku, ovšem nerozuměl si se svým spoluhráčem. Brzy proto přišla Sparta o balón.
     
    3
    A to byla vůbec první šance celého utkání, už ve třetí minutě! Adam Karabec se uvolnil na pravé straně vápna, ovšem jeho pokus mířil přesně doprostřed.
     
    4
    Sparťané jsou v úvodu utkání aktivnější, na druhou stranu jsou také favority. Andreas Vindheim centroval z pravé strany do vápna, ale centr byl přetažený.
     
    5
    Je za námi úvodní pětiminutovka, ve které jsme zatím viděli převahu domácích fotbalistů a jednu střelu na bránu. Na změnu skóre si ještě musíme počkat.
     
    6
    Hostující celek se asi podruhé v utkání pokusil o nějaký útok. Ten byl ale zastaven daleko od sparťanské brány. Dukla se přesto nadále drží u balónu.
     
    7
    Jenže ne na dlouho. Andreas Vindheim chtěl jenom posunout balón na útočné polovině, ale jeho pas byl zblokovaný. Domácím to však nemuselo vadit a ke střele se z hranice vápna dostal Filip Souček. Tomu skákavý míč ale úplně nesedl, a tak mířil vedle tyče.
     
    8
    Většina útoků Sparty je zatím vedena přes pravou stranu. Proto to nyní zkusila také zleva. jenže tam byla Dukla připravena a svého soupeře dále nepustila.
     
    9
    K vidění byl první rohový kop zápasu. Rozehrával ho Filip Souček. Ten zvolil jen krátkou přihrávku po lajně a domácí se rozhodli spíše pro kombinaci.
     
    10
    Po kratší kombinaci nakonec přišel centr z nějakých pětadvaceti metrů, ale obrana hostujícího celku si s tím poradila. U míče jsou však zase domácí hráči.
     
    11
    A během krátké doby uvidíme dokonce třetí rohový kop Sparty! Poprvé jsme viděli centr až do vápna, kde se snažil zakončit Václav Drchal, výsledkem je další rohový kop. Ty nám začínají přibývat.
     
    12
    Avšak ani další rohový kop nepřinesl přímé ohrožení brány. Jeden z domácích hráčů se sice vyšplhal naprosto nejvýše, ovšem mířil hodně vysoko.
     
    13
    Asi nás nyní nepřekvapí, že jsme viděli další rohový kop na sparťanské straně. Filip Panák se nakonec probojoval k hlavičce, ovšem mířil vedle tyče.
     
    14
    Ladislav Krejčí starší rozběhl novou domácí akvizici Caspera Højera, jenž nastupuje s kapitánskou páskou. Přihrávka na něj byla o něco delší, než bylo třeba.
     
    16
    Je za námi úvodních patnáct minut, ve které jsme se vyložené gólovky nedočkali. Domácí jsou sice jasně lepší, ale Rada zatím zasahovat nemusel.
     
    17
    Andreas Vindheim vymýšlel celkem zajímavý centr na zadní tyč, kam si nabíhal Ladislav Krejčí starší. Ten se k hlavičce nedostal a je z toho další roh.
     
    18
    K rozehrávce rohového kopu se znovu postavil Filip Souček, avšak jeho centr odhlavičkoval do bezpečí jeden z hostů. Sparta je však stále na míči.
     
    19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ze začátku to sice na nějakou velkou šanci nevypadalo, přesto je z toho první branka utkání! Adam Karabec centroval před bránu a jeho centr byl sražený vysoko do vzduchu. Vypadalo to, že se Dukla ubrání, jelikož před bránou probíhal souboj. V tu chvíli tam však přilétl LADISLAV KREJŠÍ STARŠÍ, jenž svou prudkou hlavičkou nedal gólmanovi šanci!
    19. Krejčí ST. - 1:0
     
    21
    Tak jsme se v první části zápasu přece jen dočkali branky a dali ji domácí fotbalisté. Ti jsou ve vedení zaslouženě, jelikož jsou zatím jasně lepším týmem.
     
    22
    Sparta se snaží pokračovat v aktivní hře i nadále. Ovšem i Dukla se začíná trochu zvedat a zaútočila po levé straně. Domácí tým se ale stihl včas vrátit.
     
    23
    Dukla se nakonec rozhodla pro přenesení hry na pravou stranu, ovšem přišla zde nepřesnost. Domácí celek se tak zadarmo dostává k míči.
     
    25
    Václav Drchal chtěl zajímavým pasem vysunou Davida Moberga Karlssona, jenže pro něj byla přihrávka moc dlouhá. U míče jsou proto hosté.
     
    26
    Ondřej Ruml je zatím asi nejaktivnější hráč ve žlutém. Tentokrát se prezentoval centrem na zadní tyč, ale tam se nikdo ze spoluhráčů k hlavičce nedostal.
     
    27
    Hra se nám v posledních momentech trochu vyrovnala a nevidíme na hřišti vlastně vůbec nic zajímavého. Hra se odehrává hlavně okolo poloviny hřiště.
     
    28
    Faleye se uvolnil na levé straně a chtěl poslat další z centrů na zadní tyč. Ten se mu však vůbec nepovedl a skončil hodně mimo. Následuje odkop Heči.
     
    29
    Málo vídaná chyba, ale stane se. Jeden z hostujících hráčů vhazoval daleko od místa přestupku, a tak je míč přiřknut pro změnu domácím fotbalistům.
     
    30
    První čtvrtina se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci. O jedinou branku se zatím postaral Ladislav Krejčí starší, a tak je ve vedení domácí Sparta.
     
    30
    První čtvrtina skončila.
     
    Je za námi tedy první čtvrtina přátelského utkání mezi Spartou a Duklou. Ve vedení je favorit utkání, tedy domácí celek. ten se prosadil po necelých dvaceti minutách, když se hlavou prosadil Ladislav Krejčí st. Jinak jsme žádnou zajímavější šanci neviděli, a tak se snad dočkáme ještě většího počtu branek.
     
    31
    Začala druhá čtvrtina.
     
    32
    Hraje se tedy druhá část zápasu a oba týmy útočí na stejnou stranu jako předtím. Filip Rada nyní neudržel balón, ale Sparta toho využít nedokázala.
     
    33
    Viděli jsme další roh na domácí straně. Balón propadl někam na penaltu, odkud pálil Adam Karabec. Tomu byl ale malou chvilku předtím odpískaný faul.
     
    34
    Domácí znovu faulovali, a tak se Dukla pomalu ale jistě mohla přibližovat bráně. Následoval ale nepřesný pas a rozehrávat bude moci Heča od své svatyně.
     
    35
    V prvních minutách druhé čtvrtiny vidíme hodně nepřesností na obou stranách. Tu poslední udělali hráči ve žlutých dresech, a tak jsou u míče domácí.
     
    36
    Filip Souček si přece jen zavařil na polovině hřiště a měl štěstí, že se stihl okolo míče ještě otočit. takto ho soupeř fauloval, což sudí také odpískal.
     
    37
    Ne, zatím to není taková podívaní jako v první části hry. Vidíme zatím hodně nepřesností. Ani jeden z gólmanů ještě nemusel zasahovat.
     
    38
    Filip Panák zastavil soupeře kousek za polovinou hřiště a posunul balón na Milana Heču. Ten se rozhodl pro krátkou rozehrávku a domácí postupně kombinují.
     
    39
    Andreas Vindheim si šikovně zpracoval balón na pravé straně a mohl centrovat do vápna. Tam byl sice Václav Drchal, ovšem k hlavičce se nedostal.
     
    40
    Velká možnost na domácí straně, ale dvougólové vedení z toho není! Viděli jsme krásný centr před bránu, který spadl někam na malé vápno. Tam se natáhnul Ladislav Krejčí mladší, ale Filip Rada se tentokrát zaskvěl!
    40. Velká šance Ladislava Krejčího mladšího
     
    42
    A další možnost na straně Sparty! Krásnou individuální akcí se prezentoval David Moberg Karlsson, který se dostal až do vápna. Jeho následná střela ovšem letěla kousek nad břevno! Velká škoda pro domácí.
     
    43
    Skvělý obranný zákrok ukázal Andreas Vindheim, který čistě vypíchl skluzem soupeři balón. Dukla se však na míči udržela a může pokračovat v akci.
     
    44
    Hosté vybojovali standardní situaci, se kterou si obrana domácích nakonec poradila. Dukla ale vybojovala ještě rohový kop, a to vůbec první v celém zápase.
     
    45
    Na starosti si ho vzal Bin, který vyslal vysoký centr do toho největšího ohně. Tam si však nejlépe počínal Milan Heča, který našel balón v rukavicích.
     
    46
    Dukla rozjíždí další akci až od svého gólmana, ale musí dávat míč rychle od nohy. Sparťané aktivně napadají a hosté s tím přece jen mají menší problémy.
     
    47
    Dukla se však k žádnému ohrožení brány nedočkala, pokud se nepletu, Milan Heča ještě nemá žádný zákrok... Sparta je zatím dominantním týmem.
     
    48
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Andreas Vindheim, přichází Adam Gabriel.
     
    49
    Sparta nám tedy poprvé vystřídala. Krátce poté jsme viděli nepříjemný zásah do obličeje, který schytal Jan Pázler míčem do obličeje. Hra je nyní přerušena.
     
    50
    Byla to opravdu bomba, kterou schytal Jan Pázler od Ladislava Krejčího mladšího. Nyní je ošetřovaný, ale vypadá to, že bude schopen v utkání pokračovat.
     
    51
    Fotbalisté v rudých dresech pokračují s balónem na noze. Viděli jsme krásnou průnikovou přihrávku, ale Václav Drchal v pádu na míč o kousek nedosáhl.
     
    52
    Filip Panák zkoušel takový jemný lob na pravou stranu, ovšem David Moberg Karlsson to měl k míči trochu dále než soupeř. Následuje odkop pro Radu.
     
    54
    Druhá část se nám pomalu ale jistě začíná blížit ke svému konci. Zbývá nám do jejího konce šest minut, nastavovat se nejspíše nebude. Stále je to o gól.
     
    55
    Výsledek dnešního duelu je tedy nadále hodně otevřený. Dukla kombinovala na útočné polovině, ale následovala nepřesnost a Sparta bude vhazovat.
     
    56
    Václav Drchal byl zády k bráně, takže nemohl střílet. Proto chtěl míč prostrčit na pravou stranu, ovšem tam stihla zasáhnout hostující obrana.
     
    57
    Faleye zůstává ležet na hřišti a drží se za lýtko. Nevypadá to však nijak vážně, jelikož se po nějaké chvilce zvedl, navíc nepotřeboval ani ošetření.
     
    58
    Højer zvolil přihrávku zpět na Heču, a tak Sparta bude muset rozjet akci až od svého gólmana. Dočkáme se branky ještě v samém závěru poločasu?
     
    59
    Fotbalisté ve žlutém se ještě pokusili o jednu z posledních útočných akcí druhé čtvrtiny. Daleko se však nedostali, jelikož Sparta si to na pravé straně pohlídala.
     
    60+1
    Nakonec se něco ještě nastaví! Filip Souček táhl akci, když posunul balón na Václava Drchala. Skvělým obranným zákrokem se ale prezentoval jeden z hostí, který míč srazil mimo.
     
    60+2
    Druhá čtvrtina skončila.
     
    Je za námi polovina dnešního duelu, po které vede nadále domácí celek o jednu branku. Sparta má nadále více ze hry, ovšem střelecky to nedokázala potvrdit. Je pravděpodobné, že týmy se hodně obmění. Veškeré změny sestav se pokusíme přinést co nejrychleji!
     
    Sparta změní svou sestavu naprosto. jediný hráč, který zůstal na hřišti je Adam Gabriel, který střídal ve 48. minutě. Jinak se sestava kompletně obmění.
     
    Proměnila se samozřejmě také sestava Dukly, ale na veškeré změny si musíme počkat.
     
    61
    Začala třetí čtvrtina.
     
    61
    Sestava Sparty v druhém poločase: Holec – Gabriel, Vitík, Štetina, Polidar – Wiesner, Pavelka, Dočkal, Minčev – Pulkrab, Juliš.
     
    62
    Sestava Sparty vypadá nyní o něco silněji než v prvních dvou třetinách. Na hřišti vidíme třeba Lukáše Štetinu, Bořka Dočkala, Dominika Holce či Lukáše Juliše.
     
    63
    Adam Gabriel měl hodně prostoru na pravé straně a poslal přízemní přihrávku až do vápna. Tam však nikdo z jeho spoluhráčů nestihl doběhnout.
     
    64
    Dukla založila rychlou protiakci, když šla tři na dva. Sparta se však na poslední chvíli stihla vrátit a zažehnat nebezpečnou akci. Hosté zůstávají u míče.
     
    65
    Fotbalisté ve žlutých dresech vybojovali svůj druhý rohový kop v utkání. Viděli jsme znovu centr do největšího ohně, kde ho odhlavičkoval Lukáš Juliš.
     
    66
    Dukla vstoupila do třetí čtvrtiny velmi aktivně, jenže zatím nemá žádnou střelu na bránu. Dominik Holec tak zatím od svého příchodu nic nemusel řešit.
     
    67
    Tohle nevypadá úplně ideálně! David Pavelka zůstal klečet na polovině hřiště a drží se za koleno. Na hřiště už míří lékařský tým. Je otázku, jestli bude pokračovat.
     
    68
    Ovšem vypadá to, že ano. David Pavelka odchází po svých za postranní lajnu, kde ještě probíhá obstřik. Sparta tak nyní pokračuje jen v deseti lidech.
     
    69
    Kozel se na straně Dukly dostal až ke střele, kterou poslal po zemi. Mířil na zadní tyč, ovšem tu přece jen o dost minul. Dominik Holec se po míči jen ohlédl.
     
    70
    Adam Gabriel celkem zbytečně fauloval na hranici vápna před soupeřovou brankou. Domácím to ale nevadilo a po chvilce se dostali zpět k balónu.
     
    71
    Velká škoda, že Lukáš Juliš neposunul míč do vápna, kam si nabíhal Martin Minčev. Nakonec pálil z větší dálky David Pavelka, ovšem po zemi těsně minul.
     
    73
    Dukla nemá v tomto utkání tolik náhradníků jako její dnešní soupeř, a tak někdo bude muset odehrát celé utkání. To přitom dnes má celých 120 minut!
     
    74
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí celek se dostává do dvougólového vedení! Lukáš Juliš získal přízemní centr ve vápně. Byl však zády k bráně, a tak míč posunul na nějakých dvacet metrů. Tam se do něj opřel MATĚJ POLIDAR, který krásnou střelou překonal gólmana k pravé tyči.
    74. POLIDAR - 2:0
     
    76
    Dukla se rozhodla pro hodně vysoké napadání, ovšem domácí fotbalisté si s tím poradili bez větších problémů. Tentokrát se však na útočnou polovinu nedostali.
     
    77
    Sparta právě vstřelila branku!
    To až o chvilku později a je z toho vedení o tři branky! Tomáš Wiesner měl spoustu prostoru na pravé straně a přízemním centrem našel před bránou volného LUKÁŠE JULIŠE, jenž se trefil naprosto neomylně.
    77. JULIŠ - 3:0
     
    79
    Fotbalisté ve žlutých dresech vybojovali po delší době zase rohový kop. S tímto centrem si však obrana v rudých dresech poradila a bude vhazovat.
     
    80
    Martin Minčev trochu pozdržel rychlou akci, přesto jsme nakonec viděli centr do vápna. Tam se po míči natahoval ještě Lukáš Juliš, ale zamířil vedle.
     
    81
    Dukla se snažila něco vymyslet na útočné polovině, jenže Sparta danou akci zastavila. Hosté však předvedli dobré napadání a dostali se zpět k balónu.
     
    82
    Dukla zahrávala další rohový kop. Přišel přetažený centr na zadní tyč, odkud se balón vracel zpět. Tam však zasáhla Sparta a znovu se ubránila.
     
    84
    Adam Gabriel nevymyslel zrovna lehkou přihrávku pro Martina Vitíka. Ten se naopak musel hodně snažit, aby se Dukla nedostala do rychlého kontru.
     
    85
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí celek vede už o čtyři branky! Má slova o silnější sestavě se přece jen potvrzují. Jan Šťovíček nepředvedl vůbec přesvědčivý zákrok a balón mu vypadl. Tam byl následně jako buldok MATĚJ PULKRAB, jenž dostal míč až za brankovou čáru.
    85. PULKRAB - 4:0
     
    87
    Fotbalisté ve žlutých dresech vybojovali standardní situaci. Centr měl mířit na přední tyč, ovšem tam znovu byla připravena obrana fotbalistů v rudém.
     
    88
    Domácí fotbalisté se krátce před koncem třetí čtvrtiny drží na balónu na útočné polovině. Podaří se jim ještě jednou překonat hostujícího gólmana?
     
    89
    No, nechybělo k tomu mnoho! Tomáš Wiesner vymyslel celkem zajímavý centr do malého vápna, ovšem ten o kousek přeletěl všechny spoluhráče.
     
    90
    Třetí čtvrtina skončila!
     
    Tak třetí čtvrtina byla celkem jednoznačně v režii domácího celku. Dukla se sice na jejím začátku byla schopna dostávat i na útočnou polovinu, jenže toho nijak nevyužila. Naopak domácímu celku se povedla hlavně posledních šestnáct minut, do které vtěsnal všechny tři branky. Postupně se trefili Matěj Polidar, Lukáš Juliš a Matěj Pulkrab.
     
    91
    Začala čtvrtá čtvrtina zápasu!
     
    92
    Bořek Dočkal posunul míč na pravou stranu, kde byl volný Adam Gabriel. Ten se rozhodl pro individuální akci a zkusil pálit, gólman hostí nohou zasáhl.
     
    93
    Bořek Dočkal posílal během chvilky dva centry do brány. První hlavičkoval Lukáš Štetina, ovšem nemířil mezi tři tyče. Druhý si ze vzduchu sebral Štefan.
     
    94
    Do sparťanské brány se nám podívá také loňská jednička v podání rumunského gólmana – Florina Nity! Ten si tak zapíše 30 minut mezi tyčemi.
     
    95
    Začátek této čtvrtiny je zatím také hodně pozvolný, což jsme viděli i v té minulé. Dukla se snaží prosadit směrem dopředu, ale zatím branku neohrozila.
     
    96
    A mohlo to být dokonce o pět branek! Tomáš Wiesner vymyslel skvělý centr na nabíhajícího Lukáše Juliše. Ten hlavičkoval úplně sám, ovšem Štefan se prezentoval skvělým zákrokem!
    96. Juliše skvěle vychytal Štefan
     
    97
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tentokrát už z toho ale branka je, takže domácí vedou o pět branek! Adam Gabriel měl spoustu prostoru kousek od vápna. Nakonec se rozhodl pro jemný centr na hlavu MATĚJE PULKRABA, který svou hlavičku zamířil přesně do růžku.
    97. PULKRAB - 5:0
     
    99
    Fotbalisté ve žlutých dresech se po delší době dostali do akce. Nakonec se o střelu pokusil Ogiomade, jenž je na zkoušce, ovšem trefil jen soupeře před sebou.
     
    100
    Adam Gabriel sice předvedl pěknou akci, ovšem následně doslova naskočil do soupeře, takto se penalta vybojovat opravdu nedá. Dopředu může mířit Dukla.
     
    101
    Ogiomade se dostal ke střele ze střední vzdálenosti. Vyslal sice celkem zajímavý projektil, jenže mířil dost nad bránu. Nita navíc ve skoku míč kontroloval.
     
    102
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak nakonec je to demolice hostujícího celku! Nejspíše to byl Bořek Dočkal, který vymyslel skvělou přihrávku dopředu. Tam si seběhl MARTIN MINČEV, který krásným obloučkem překonal brankáře Dukly.
    102. MINČEV - 6:0
     
    104
    Sparta si vybojovala další rohový kop a zatím opravdu dominuje na Strahově. K hlavičce se nakonec dostal Lukáš Štetina, který však o kousek přestřelil.
     
    106
    Domácí fotbalisté pokračují ve velmi aktivním výkonu a snaží se ještě směrem dopředu. Podaří se jim ještě přidat nějaký gólový zásah? Zkompletuje Matěj Pulkrab hattrick? To se dozvíme!
     
    107
    Matěj Polidar předvedl skvělý sprint dozadu, kde navíc čistě obral svého soupeře o balón. Tomu se to sice nelíbilo, ovšem rozhodčí faul neodpískal.
     
    108
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nakonec jsme se branky dočkali, navíc vidíme zkompletovaný hattrick! Lukáš Juliš táhl rychlou akci, kde nakonec šli domácí dva na nikoho. Juliš posunul míč na volného MATĚJE PULKRABA, který měl jednoduchou práci a přidává dnes už svou třetí branku.
    108. PULKRAB - 7:0
     
    110
    Do konce dnešního utkání nám chybí už jen posledních deset minut. Rudí budou s vývojem rozhodně spokojení, jelikož už nyní vedou o sedm branek.
     
    111
    Štefan měl tentokrát celkem jednoduchou práci, když sebral dlouhou přihrávku, pro kterou si nikdo moc nešel. Sparta se brzy dostal zpět k míči.
     
    112
    Bořek Dočkal se dostal k odraženému míči na hranici vápna, ale střela mu vůbec nesedla. Nejenže nebyla vůbec prudká, k tomu nemířila ani mezi tři tyče.
     
    113
    Velká škoda, že to Matěj Pulkrab nezkusil z otočky rovnou na bránu. Hosté si totiž nyní vůbec nerozuměli a pomalý pas sebral právě Pulkrab, bohužel byl zády.
     
    114
    Martin Vitík se dostal k zakončení, které bylo hodně akrobatické. Rozhodčí ovšem následně odpískal ofsajd a Štefan bude moci v klidu odkopávat od brány.
     
    115
    A do konce utkání nám chybí posledních pět minut! Sparťané si bez problémů hlídají sedmibrankový náskok. Dukla už se víceméně jenom brání.
     
    116
    A pozor, na Strahově se nám objevil i kus přírody! Zajíc to nejprve vzal přes tribunu, ovšem následně se podíval také na trávník. Vzal to okolo brány Florina Nity a velmi rychle se dostal přes hřiště a ven.
     
    117
    Bořek Dočkal si vzal na starosti další rohový kop a jeden z jeho spoluhráčů se dostal znovu k zakončení. To však opět šlo jenom nad břevno...
     
    118
    A další velká šance na domácí straně, klidně mohla padnout i ta osmička. Lukáš Štetina se dostal osamocený k hlavičce, ovšem přestřelil!
     
    120
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Sparta naprosto dominovala v dnešním utkání a odnáší si jasnou výhru 7:0. V poslední čtvrtině měl první velkou šanci Lukáš Juliš, ale toho fantasticky vychytal Štefan. O minutu později si však na krásný centr naskočil Matěj Pulkrab, jenž hlavičkoval do šibenice na zadní tyči. Následovala branka Martina Minčeva, jenž přehodil šikovně gólmana hostí. Skóre zápasu zpečetil Matěj Pulkrab, jenž zkompletoval hattrick.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:22:48)

    Denisa Józsová

    Branky: 19. Krejčí st., 74. Polidar, 77. Juliš, 85. Pulkrab, 97. Pulkrab, 102. Minčev, 108. Pulkrab


    AC Sparta Praha: Heča – Vindheim (48. Gabriel), Panák, Krejčí ml., Højer (C) – Karlsson, Sáček, Souček, Karabec, Krejčí st. – Drchal.

    2. poločas: Holec (91. Nita) – Gabriel, Vitík, Štetina, Polidar – Wiesner, Pavelka, Dočkal, Minčev – Pulkrab, Juliš.

    FK Dukla Praha: Rada (60. Štovíček, 90. Štefan) – Barac (60. Souček), Piroch (90. Kovernikov), Kovernikov (60. Konan), Ruml (60. Březina) – Peterka (60. Jeřábek), Krunert (90. Bin), Faleye (60. Ogiomade), Šebrle (60. Buchvaldek) – Bin (60. Kozel), Pázler (60. Fábry).

    Rozhodčí: Szikszay – Mokrusch, Hrabovský
    bahis siteleri