Příbram – Kobra 0:0 (*19:00) | Trnava – Levice 3:2 (kon.) | Kometa Brno B – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.)
Písek – Steel Wings Linz 3:0 (kon.) | Cheb – Kadaň 0:0 (18:00) | Bratislava Capitals – HC Slovan 5:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno B
6:2 (3:0, 3:1, 0:1)
BK Havlíčkův Brod
Středa 11.08.2021, 18:00 • DRFG arena • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Poslední třetina nabídla v porovnání s předchozími dvacetiminutovkami méně gólů. Jako jediný se dokázal v 49. minutě prosadit hostující David Kosťál, když se trefil mezi betony domácího brankáře. Závěrečnou část utkání provázela vyloučení, a to především na straně Komety, což se projevilo také na předvedené hře.
    Ode mě je to pro dnešek vše, z Brna vám přeji příjemný zbytek večera. (20:12:43)
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Do konce utkání zbývají poslední sekundy. Hosté se ještě snaží o založení poslední útočné akce.
     
    58:53
    Holenda zakončil z mezikruží. Jeho pokus vyrazil Slavíček k pravé tyči, kde čekal Voříšek. Hostující kapitán nedokázal najít skulinku mezi pravým betonem a tyčí, při svém druhém pokusu se pokusil odrazit puk o gólmanova záda, ale ani v tomto případě neuspěl. Slavíček si své brankoviště a brankovou čáru pohlídal.
     
    57:49
    Kališovo lehké nahození od modré se snažil v mezikruží tečovat Škvrně. Kotouč nezasáhl.
     
    57:22
    Domácí v plném počtu.
     
    56:26
    Hosté drželi soupeře pod tlakem celou první minutu své přesilovky po vyloučení Kadlece. Střelecky aktivní byli hlavně Kuchta s Davidem Košťálem.
     
    55:22
    Při havlíčkobrodském přečíslení dva na jednoho zahákoval Holendu Kadlec. Gólové příležitosti sice zabránil, nyní však odchází na trestnou lavici s dvouminutovým trestem.
     
    54:48
    Sám proti třem hráčům se v předbrankovém prostoru ocitl Voříšek. Jeho střela přes obránce trefila připraveného gólmana domácích.
     
    53:51
    Trnka rozehrával z vlastního pásma. Kotouč poslal mezi modré čáry, jenže jeho spoluhráči se zrovna vydali střídat. Puku se tak ujali hosté a Mlynář vyzkoušel Slavíčkovu pozornost.
     
    52:51
    Puk nebezpečně poskakoval před Slavíčkem. Havlíčkobrodští se pokoušeli prosadit zpoza branky a před brankoviště se nastěhovali hned tři hráči hostujícího celku. Svému gólmanovi ve zmatku pomohli obránci.
     
    51:31
    Novák sebral gól Štrauchovi, který poslal puk k odkryté pravé tyči. Hostující gólman bleskově zareagoval a k brankové konstrukci přiložil svou brusli.
     
    50:37
    Bruslaři mají puk na svých hokejkách, ale nemůžou se přes brněnskou obranu dostat do útočného pásma. Celou situaci vyřešili nahozením.
     
    48:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Gólman Komety měl na situaci před sebou špatný výhled, čehož ke střele z pravého kruhu využil DAVID KOŠŤÁL. Hostující útočník se trefil přesně mezi betony přemisťujícího se brankáře Slavíčka. Asistence: Jakub Čejka.
     
    48:26
    Malcova střela od modré byla ještě v mezikruží tečována a Novák zasahuje pravým betonem.
     
    48:03
    Hosté v plném počtu.
     
    47:32
    Domácí v plném počtu.
     
    47:16
    Po vyhraném vhazování před vlastním gólmanem dostal Petr Krejčí puk do útočného pásma. Tam se však hráči Komety nedohodli úplně nejlépe a kotouč si přebrali hosté. Bruslaři následně vyhodili jen na zakázané uvolnění.
     
    46:27
    Při hře čtyři na čtyři se v útočném pásmu usadili hráči Brna. Švejdově střele od modré chyběla potřebná razance. Novák zasahuje lapačkou nad levým horním rohem své brány.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 3. Havlát (Kováčik), 9. Moskal (Brabenec, Havlát), 19. Havlát, 27. Havlát (Moskal, Brabenec), 37. Kadlec (Moskal), 40. Sudený (Brabenec, Moskal) – 34. Padělek (Kalač, Kuchta), 49. Košťál D. (Čejka)


    HC Kometa Brno B: Slavíček (Šembera) – Kováčik, Malec, Studený, Kališ, Švejda, Trnka, Buchal – Havlát, Brabenec, Krejčí P., Škvrně, Moskal, Kadlec, Štrauch, Halász, Hasoň, Račický, Novosedlík, Říčka.
    BK Havlíčkův Brod: Chaloupek (41. Novák) – Čermák, Kliment, Nepokoj, Benák, Najman, Smutný, Krejčí M. – Košťál D., Čejka, Bulín, Mlynář, Kuchta, Voříšek, Holenda, Ludvík, Tecl, Košťál J., Padělek, Kalač.

    Rozhodčí: Čuňočka – Měkýš, Otáhal
    bahis siteleri