Tisková konference BK Mladá Boleslav (kon.) | Tisková konference PSG Berani Zlín (kon.)
Tisková konference HC VERVA Litvínov (probíhá) | Předsezónní tisková konference Českého florbalu (kon.)
Tisková konference HC Dynamo Pardubice (kon.)
konec
Tisková konference PSG Berani Zlín

Úterý 07.09.2021, 11:00 • Zimní stadion Luďka Čajky • Tiskové konference
     
    Tisková konference skončila. (11:30:24)
     
    Berani do nového extraligové ročníku vstoupí v pátek na domácím ledě proti Litvínovu, se kterým zároveň sehráli poslední zápas loňského ročníku.
     
    Libor Kožík, marketing: "Chceme poděkovat všem fanouškům, kteří klubu nechali celou hodnotu permanentky z minulé sezony. Vrátit permanentky chtělo pouze minimum, což znamená, že většina se přenesla do nové sezony nebo si někteří zakoupili nové. Při porovnání je nějaký mírný pokles, ale ten je způsoben nepředvídatelnou dobou."

    "V současné době operujeme s kapacitou kolem pěti tisíc míst. Sezení není nijak omezeno, stání nějaká omezení má. Situace se může měnit vzhledem k epidemiologické situaci. Každý návštěvník musí předložit při vstupu potvrzení, že byl testován, prodělal onemocnění nebo očkován."
     
    Mgr. Robert Svoboda, hlavní trenér: "Posloucháme neustále, že jsme outsider. Už od roku 2017 a nám se je daří zklamat. My se s tím musíme vyrovnat, protože pro některé je to téma. Neděsí nás, že nás odepisují a jsme si vědomi toho, co nás čeká. Tým má na víc, než odhadují odborníci."

    "Kašík bude jednička, to je jednoznačné. My jsme rádi, že Danovi Hufovi se podařila chytit šance a dokázal, že může být dobrým partnerem pro Libora Kašíka."
     
    Ing. et Ing. Jiří Korec, prezident: "Minulá sezona byla co se týče ekonomiky úspěšně zvládnutá, což nebylo jednoduché. Klub je ekonomicky stabilní a nemá žádné závazky či dluhy. Dále jednáme i o dalších partnerech, snažíme se to ještě vylepšit. Díváme se už i do budoucna. Musím poděkovat všem partnerům."

    "V současné chvíli platí, že se chystáme nadále na rekonstrukci. Zastupitelstvo města Zlína bude o tom rozhodovat někdy v říjnu, tuším. Budou tři varianty. První a nejvýhodnější je velká rekonstrukce, druhá je rekonstrukce na budoucích deset let a třetí s novým stadionem na zelené louce. Platí ale to, že máme přislíbenou dotaci z kraji a také od Národní sportovní agentury."
     
    Tomas Fořt, kapitán týmu: "Jsem vděčný, že si mě tým zvolil jako kapitána. Musím říct, že naše výkony šly v průběhu přípravy nahoru a to je velice pozitivní. Chceme, aby nás to bavilo a mě baví vyhrávat. To je nejdůležitější. Po minulé sezoně, kdy nehrálo roli, jestli hrajeme doma nebo venku, tak se těšíme na diváky a věřím, že nám úvodní los může pomoci."
     
    Martin Kotásek, sportovní manažer a vedoucí týmu: "V současné době máme kádr uzavřený a věříme hráčům, které tady máme. Věříme, že budou zdraví, abychom mohli hrát v kompletní sestavě. Na ledě všichni ukazuji, proč jsme je do týmu přivedli. Máme možnost také využít hráče na střídavé starty."
     
    Mgr. Robert Svoboda, hlavní trenér: "Těšíme se všichni. Bude to velmi dynamické vzhledem k nastavení systému. Příprava proběhla, tak jak jsme si představovali až na malé drobnosti. Nicméně je pozitivní, že jsme kompletní s výjimkou Tomáše Žižky, který má drobné zranění. Co nás těší, že hráči, kteří přišli, tak jsou výrazné osobnosti toho týmu. Věříme, že naplníme očekávání prezidenta klubu. Máte vždy nejvyšší cíle a dobrý vstup do soutěže nám k tomu může pomoci. Nahrává nám i úvodní los, kdy hrajeme čtyřikrát doma."
     
    Ing. et Ing. Jiří Korec, prezident: "Cíl naší sezony je otevřeně vyhrát extraligu, nemůžeme mít nižší cíle. Ale sezona bude zároveň úspěšná i postupem do play-off. Máme nejlepšího brankáře v extralize, trenér může aspirovat na trenéra sezony a tým je vhodně doplněn. Věřím, že se nemusíme o zlínský hokej bát."
     
    Účastníci tiskové konference:
    Ing. et Ing. Jiří Korec, prezident
    Mgr. Robert Svoboda, hlavní trenér
    Martin Kotásek, sportovní manažer a vedoucí týmu
    Tomas Fořt, kapitán týmu
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

    David Šimon

    bahis siteleri