Třinec – Motor ČB 4:0 (kon.) | Zlín – Litvínov 2:4 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 1:0 (kon.)
Kladno – Vítkovice 1:2 (kon.) | Pardubice – Plzeň 4:0 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.)
konec
Berani Zlín
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Pátek 10.09.2021, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:12 Patrik ZDRÁHAL - 2:4
     
    56:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak toto je velice důležitá branka pro celý mančaft Litvínovu! Po velice dlouhém tlaku soupeře se dostal do úniku jeden na nikoho PATRIK ZDRÁHAL. Jeho střela z pozice mezi kruhy byla dostatečně prudká a přesná na to, aby na ni Kašík nestihl zareagovat. Asistence: Patrik Demel.
    44:04 Lukáš VOPELKA - 2:3
     
    44:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak se nám to ještě pořádně dramatizuje vážení diváci. Díky velice dobrému napadání Beranů se dostal k puku Daniel Gazda. Když už to vypadalo, že vystřelí, rozhodl se, že ještě přihraje LUKÁŠI VOPELKOVI, což se nakonec ukázalo jako ta správná volba. Asistence: Daniel Gazda.
    37:43 Tomáš FOŘT - 1:3
     
    37:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak i na opačné straně je po neuznané brance vidět jisté rozhození. Díky němu se k zakončení od levého kruhu dostal TOMÁŠ FOŘT, který tak jako první Beran dostává kotouč za záda Godly. Asistence: Tomáš Mikúš.
    33:18 Petr STRAKA - 0:3
     
    33:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak tuto kličku si jeden z Beranů určitě za rámeček nedá. Při ní totiž přišel o kotouč díky čemuž mohl jít PETR STRAKA do úniku jeden na nikoho. Na Kašíka vytáhl ukázkový blafák, díky kterému měl zakončení poměrně dost jednoduché.
    18:17 Giorgio ESTEPHAN - 0:2
     
    18:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A máme tady další početní výhodu a sní další braku. Tentokrát se opět po kombinaci dostal k zakončení z pravého kruhu GIORGIO ESTEPHAN, který mířil přesně do levého horního růžku. Asistence: Matěj Stříteský a Aaron Irving.
    16:44 Richard JARŮŠEK - 0:1
     
    16:44
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak toto byla ukázková kombinace celého útoku Litvínova, na jejímž konci stál RICHARD JARŮŠEK. Ten byl připravený přímo před brankářem na teč, která se mu podařila nasměrovat přímo mezi betony Kašíka. Asistence: František Lukeš a Tomáš Pospíšil.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 38. Fořt (T. Mikúš), 45. Vopelka (Gazda) – 17. Jarůšek (F. Lukeš, Pospíšil), 19. Estephan (Stříteský, Irving), 34. Straka, 57. P. Zdráhal (Demel)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Suhrada, O. Němec (A), Trška, Ferenc, M. Novotný, Gazda, Hamrlík – T. Mikúš, Fořt (C), Kubiš (A) – Köhler, Honejsek, Vopelka – Okál, Fryšara, Šlahař – Hejcman, P. Sedláček, Karafiát.
    HC VERVA Litvínov: Godla – Demel, Irving, Hrbas, Balinskis, D. Kolář, Stříteský, D. Zeman – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš (A) – Kudrna, Estephan, P. Zdráhal – Straka (A), Sukeľ, Jarůšek – L. Stehlík, M. Havelka, Zygmunt.

    Rozhodčí: Hradil, Obadal – Gančarčík, Klouček

    Diváci: 3452
    bahis siteleri