Třinec – Litvínov 4:3 (po pr.) | Pardubice – Sparta 2:5 (kon.) | Zlín – Motor ČB 3:4 (kon.)
K. Vary – Liberec 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 5:1 (kon.) | Olomouc – Plzeň 4:1 (kon.)
Kladno – Mountfield HK 0:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:1 (3:0, 2:0, 0:1)
HC Kometa Brno
Úterý 14.09.2021, 17:30Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:18
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Luboš Horký – 2 min., vražení na hrazení).
    45:44 Alexandre MALLET - 5:1
     
    45:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po vhazování si domácí nepohlídali ALEXANDREHO MALLETA, který vykoupal Gašpera Krošelje a poslal mu puk do sítě, čímž mu sebral čisté konto. Asistence: Radek Kučeřík.
     
    43:29
    Opět Mueller. Ten se postavil na bližší kraj kruhu, kam přišla tečovaná nahrávka do ideální pozice. Zamířil na bližší růžek, ale Krošelj se stihl přemístit a ramenem vyrazil do ochranné sítě.
     
    40:01
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Tomáš Vincour – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Martin Pláněk – 5 min., zásah do hlavy nebo krku + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Adam Raška I.
     
    38:25
    Pořádnou ránu letící od levého kruhu musel krotit Gašper Krošelj. Puk nedostal pod kontrolu a v závaru ho našel Zaťovič, který však poloprázdnou branku nedokázal trefit a Krošelj puk zachytil!
     
    37:48
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Jakub Kotala – 2 min., podrážení).
     
    33:23
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Gašper Krošelj – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká David Šťastný.
     
    33:15
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Martin Zaťovič – 2 min., hrubost).
     
    29:32
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Martin Ševc – 2 min., podrážení).
    28:12 Jakub KOTALA - 5:0
     
    28:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V přesilovce Bruslaři nebyli úspěšní, ale krátce po jejím skončení už ano! Pátou branku zařídil bekhendovým zvednutím z bezprostřední blízkosti JAKUB KOTALA. Asistence: David Šťastný, Miloš Kelemen.
     
    26:00
    Střídání v týmu HC Kometa Brno: ze hřiště odchází Lukáš Klimeš, přichází Matej Tomek.
     
    26:00
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / oslava gólu). Trest odpyká Luboš Horký.
    26:00 Adam JÁNOŠÍK - 4:0
     
    26:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gól byl sudími uznán, k bránění brankáři dle zjištění u videa nedošlo. Střelcem je ADAM JÁNOŠÍK, jenž uklidil odražený puk do prázdné brány. Asistence: Jan Eberle, Martin Pláněk.
     
    Boleslavští ujeli do útoku, kde nejprve Eberle zaútočil u levé tyče, ale puk se odrazil do mezikruží, kde ho uklidil do odkryté sítě Adam Jánošík. Kometa Brno si vzala trenérskou výzvu. Situace bude zkoumána u videa.
     
    22:59
    Kometa v plném počtu jen na pár sekund. Ještě během přesilovky Holík v útočném pásmu fauloval, ale výhodu šesti na čtyři Bruslařů zastavil ukrytím pod lapačku Klimeš. Holík (KOM) vyloučen na dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    20:50
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Daniel Rákos – 2 min., nedovolené bránění).
    12:43 David ŠŤASTNÝ - 3:0
     
    12:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A sám faulovaný trestné střílení proměňuje krátkým vymácháním gólmana a posláním puku přesně do skuliny mezi beton, ruku a pravou tyč.
     
    12:43
    Šťastný během střídání spoluhráčů zůstal na modré a dostal perfektní přihrávku. Z akce bude nájezd, neboť byl faulovaný Radkem Kučeříkem (KOM)! Trestné střílení nařízeno za sekání.
    09:26 Ondřej NAJMAN - 2:0
     
    09:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Před brankovištěm schovaný a o samotě nechaný ONDŘEJ NAJMAN, jenž dostal parádní přihrávku od kruhu a hodil puk do odkryté části klece. Asistence: Pavel Kousal, Martin Ševc.
     
    08:45
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Marcel Haščák – 2 min., hákování).
    07:32 Jan DUFEK - 1:0
     
    07:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další akce domácích už přináší gólový úspěch, když Claireaux zavezl puk po levé straně a nahrál u pravé tyče zpětně do předbrankového prostoru, kam zničehonic najel JAN DUFEK, který se s ničím nepáral a prostřelil brněnského brankáře. Asistence: Valentin Claireaux.
     
    06:28
    Boleslavi se delší čas nedařilo dostat se do útočného pásma, pak ale Šťastného první lajna vykouzlila pěkné přečíslení a sám Šťastný pořádnou ránu, kterou Klimeš se štěstím a akrobaticky vyrazil. Následoval závar, v němž museli hostující obránci předvést svou ostrost.
    Marken.cz

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 8. J. Dufek (Claireaux), 10. Najman (P. Kousal, Ševc), 13. Šťastný (TS), 26. Jánošík (Jan Eberle, Pláněk), 29. Kotala (Šťastný, Kelemen) – 46. Mallet (Kučeřík)


    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Pýcha, Ševc (C), Jánošík (A), Pláněk (A), Bernad, Fillman, D. Moravec – Kelemen, Adam Raška I, Šťastný – O. Flynn, Najman, P. Kousal – Kotala, Claireaux, J. Dufek – Lunter, Bičevskis, Jan Eberle.
    HC Kometa Brno: Klimeš (26. Tomek) – Ďaloga, Bartejs, Kučeřík, R. Holland, Gulaši (A), D. Mikyska – Zaťovič (C), P. Holík, Mueller (A) – M. Haščák, Kollár, Vincour – L. Horký, Rákos, R. Pavlík – Magee, Kusko, Mallet – Šoustal.

    Rozhodčí: Pražák, Pilný – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 2123
    bahis siteleri