Havířov – Přerov 3:2 (po pr.) | Benátky n/J – Vsetín 2:4 (kon.) | Sokolov – Slavia 3:4 (0:2 po s.n.)
Prostějov – Litoměřice 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Vrchlabí 3:4 (1:2 po s.n.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 2:5 (kon.)
Kolín – Jihlava 3:7 (kon.) | Šumperk – Kadaň 5:0 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
4:2 (3:1, 0:1, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 25.10.2021, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:46 Jan ŠTEFKA - 4:2
     
    57:46
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Litoměřice špatně zahrály situaci bez brankáře. Lukáš Válek hned z první střílel od modré čáry, aniž by se vlastně podíval, kam. To však byla chyba. Ke kotouči se tak dostal JAN ŠTEFKA, který jej nejprve zblokoval a následně poslal přes celé kluziště do prázdné klece soupeře! Stav je 4:2 a o osudu utkání je téměř rozhodnuto. Bez asistence.
     
    57:39
    Litoměřice odvolávají brankáře a hrají v útočném pásmu se šesti bruslaři v poli. Buly před Altrichterem dokázali vyhrát.
     
    54:06
    Tomáš Jiránek se nyní dobře protáhl kupředu a posunul touš za sebe, odkud z pravého kruhu zajímavě pálil Jan Rudovský. David Čermák jeho pokus skryl ve své náruči.
     
    51:19
    Nový hráč v dresu Prostějova Miloslav Jáchym je vyloučen za to, že v obranném pásmu strhl helmu soupeři v rohu hrací plochy. Další početní výhoda pro Stadion. Trochu se divím, že si trenér po předchozí přesilovce nebere time-out.
     
    48:59
    Jiří Klimíček je vyloučen za sekání, které se odehrálo v rohu kluziště u hrazení. Stadion má velkou šanci srovnat skóre!
     
    48:25
    Tohle vypadalo docela dobře! Jeden z borců Prostějova se vymotal zpoza klece Stadionu a přihrál do druhé vlny na kruh, odkud zajímavě pálil Jan Kloz! Čermák si ale připisuje další zákrok.
     
    45:46
    Jakub Babka nyní dvakrát pálil, jeho první pokus byl zblokovaný, druhá střela byla rovněž sražená a nakonec jen těsně minula brankovou konstrukci svatyně hostí, když ji lapačkou lehce lízl i gólman Čermák!
     
    39:40
    Jan Rudovský dostal dobrou přihrávku na levý kruh a jeho rána měla dobrou razanci! Zda by šla do sítě, nevím jistě, ale tvrdá byla. David Čermák na každý pád zapisuje parádní zákrok lapačkou.
     
    33:49
    Ještě jednou pálil z pravého kruhu Patrik Marcel, ale brankář Altrichter si s dalším přízemním pokusem opět dovedl bravurně poradit.
     
    31:55
    David Vala nyní tvrdě vrazil do Smoly a dostává dvě trestné minuty za hrubost. Stadion si zahraje dnes první přesilovku.
     
    30:37
    Stadion rychle vyráží po levé straně kupředu Lukáš Pajer se v situaci dva na jednoho rozhodl vzít odpovědnost na sebe a pálil na přední tyč, Altrichter ale skvěle zakročil!
     
    30:08
    Buly před Čermákem skončilo znovu úspěchem Litoměřic, které hned šly na zteč a Josef Koláček se na pravé straně dostal až na kruh, jeho ránu ale Altrichter vyráží do rohu!
     
    26:42
    Buly před útočnou modrou Jestřábů dopadlo znovu lépe pro hráče Stadionu, kteří ale vyrobili minelu v rozehrávce a Tomáš Jáchym měl tutovku v mezikruží, svou střelou ale dovolil Čermákovi předvést další parádní zákrok lapačkou!
     
    25:27
    Je tu únik! Martin Novák šel sám na branku Litoměřic, ale střelou na lapačku jen nechal vyniknout rukavici brankáře Davida Čermáka!
    22:16 Ondřej PROCHÁZKA - 3:2
     
    22:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice se dostávají na dostřel! ONDŘEJ PROCHÁZKA se dokázal probít skrz obranu Jestřábů, aby následně bekhendem vystřelil z pravého kruhu. Altrichter vyrazil jeho pokus těsně před sebe, jenže útočník Stadionu zvládl i dorážku, když pohotově přehodil beton domácího gólmana a snižuje na 2:3! Bez asistence.
     
    17:40
    Litoměřice nyní hrály se šesti bruslaři na ledové ploše. Dostávají tak další menší trest za příliš mnoho hráčů. Ten odsedí Urban.
     
    15:49
    Postup Litoměřic byl zastaven někde na útočné modré. Jestřábi rychle obrací hru. Ránu Miloslava Jáchyma tečoval v předbrankovém prostoru jeden ze spoluhráčů a David Čermák si připisuje dobrý zákrok!
    14:49 Tomáš JIRÁNEK - 3:1
     
    14:49
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov vede již 3:1! TOMÁŠ JIRÁNEK nyní na levé straně předvedl parádní výkon! Jednoho obránce obešel sám, druhého se zbavil stahovačkou a pak parádní ranou z kruhu vymetl vzdálenější horní růžek svatyně Litoměřic! Asistence: Tomáš Jáchym, Patrik Husák.
     
    12:19
    Tomáš Urban se vydal po levé straně rychle kupředu a ranou z kruhu trefil boční síť svatyně Jestřábů, kteří jsou tak i nadále ve vedení.
    11:26 Šimon JELÍNEK - 2:1
     
    11:26
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov jde v přesilovce do vedení a otáčí tak vývoj utkání! Tomáš Jáchym vystřelil z pravé strany, Čermák puk vyrazil před sebe a uspěl i následně proti dorážce Jiránka. Avšak na druhou dorážku z hole ŠIMONA JELÍNKA už byl krátký, tady se může velice oprávněně zlobit na své obránce – 2:1 pro Jestřáby! Asistence: Tomáš Jiránek, Tomáš Jáchym.
     
    11:11
    Jakub Černohorský na pravé straně obranného pásma přidržel Šimona Jelínka, což pozorný sudí viděl a píská faul.
     
    08:26
    Jan Rudovský měl nyní dvakrát nabito na levém kruhu, jeho prví rána byla vyražena Čermákem, podruhé se snažil jít do kličky, ale brankář Litoměřic si poradil i s tímto pokusem!
     
    07:12
    Na trestné lavici už sedí Ondřej Procházka, který krátce poté, co Jestřábi přešli útočnou modrou, zahákoval jednoho ze soupeřů.
    05:19 Petr MRÁZEK - 1:1
     
    05:19
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Pěkná akce Jestřábů a máme srovnáno! Jakub Babka vyjel až na pravý kruh, odkud poslal dobrý pas do předbrankového prostoru, kde PETR MRÁZEK zamířil nahoru na bližší tyč a trefil přesně pravý růžek brány Čermáka! Je srovnáno na 1:1! Asistence: Jakub Babka.
    03:48 Josef JÍCHA - 0:1
     
    03:48
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice jdou na začátku utkání do vedení! JOSEF JÍCHA sebral v obranném pásmu kotouč, nabral rychlost, ujel Husákovi a v zakončení vybral střelu nad rameno a vyrážečku Altrichtera u bližší tyče. Na ránu z takové blízkosti nestihl brankář Jestřábů reagovat – 1:0! Parádní akce útočníka Stadionu! Asistence: Matěj Pinkas.
     
    01:05
    Do zajímavé pozice na pravé straně brankovišti Prostějova se dostal snad Marek Berka, jenž z blízka vyprášil beton Altrichtera!
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 6. Mrázek (Babka), 12. Š. Jelínek (Jiránek, T. Jáchym), 15. Jiránek (T. Jáchym, Husák), 58. Štefka – 4. J. Jícha (Pinkas), 23. O. Procházka


    LHK Jestřábi Prostějov: M. Altrichter (Bláha) – Husák, Klimíček, Vala, Babka, Zajíc, M. Jáchym – Jiránek (A), T. Jáchym, Rudovský – Martin Novák (C), J. Kloz (A), Mrázek – P. Beránek, Štefka, M. Švec – Dubský, T. Koblížek, Š. Jelínek.
    HC Stadion Litoměřice: Čermák (Sklíba) – P. Marcel, O. Baláž, Výtisk (C), J. Holý (A), Pinkas, Kottek – Válek (A), R. Přikryl, Sihvonen – O. Procházka, J. Jícha, Berka – T. Urban, Koláček, Pajer – Rouha, Černohorský, Smola.

    Rozhodčí: Cabák, Marek – Kleprlík, Komínek
    bahis siteleri