Omsk – Petrohrad 1:5 (kon.)
konec
Avangard Omsk
1:5 (1:0, 0:3, 0:2)
SKA Petrohrad
Pondělí 25.10.2021, 18:30 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:47:57)
     
    Československá stopa v utkání

    Šimon Hrubec (OMS) 20 zákroků, úspěšnost 80%
    Peter Cehlárik (OMS) 0+0, 3 střely, čas na ledě 20:42
     
    Střely na branku: 29 – 25
     
    Je dobojováno. Petrohradští ještě ve třetí třetině dvakrát udeřili a svého soka tak definitivně srazili na kolena. Omsk tak na svém ledě nezískal ani bod, hosté si odvezou oba dva.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Zápas se už jen dohrává, hosté odklepávají poslední sekundy duelu.
    58:51 Andrej KUZMENKO - 1:5
     
    58:51
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A ještě hosté skórují a pečetí výhru. Na pravém kruhu pálil ANDREJ KUZMENKO, jenž ho umístil do horního rohu domácí branky – 1:5. Asistence: Joonas Kemppainen.
    58:01 Valentin ZYKOV - 1:4
     
    58:01
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A je asi hotovo. Odražený puk od mantinelu se dostal do předbrankového prostoru, kde ho nekompromisně sklepl za Hrubce VALENTIN ZYKOV – 1:4. Asistence: Mikko Lehtonen a Mat Robinson.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:28
    Marčenkova rána končí mimo, hosté stále operují před Hrubcem a snaží se o pojistku.
     
    56:47
    Hosté se nemohou dostat k puku v obranném pásmu a čelí tak stále akci Omsku. Po chvilce už se daří a kotouč je ve středním pásmu.
     
    55:40
    Hosté se už nikam zbytečně neženou a drží svůj náskok. Domácí se tak stále marní dostat se Petrohradu na dostřel jediné branky.
     
    54:55
    Arsenij Gricjuk, autor jediného gólu Omsku, se teď dostal do dobré palebné pozice, ale jeho rána končí taktéž mimo tři tyče.
     
    53:57
    Mikko Lehtonen tvrdě pálil z levého kruhu a jeho dělovka pak končí jen těsně vedle domácí branky.
     
    53:01
    Po chvilce se hosté přesunuli před branku Šimona Hrubce, kde zakombinovali, ale pokus Švece-Rogového končí mimo tři tyče. Po zisku puku pak otáčí hru zase hráči Omsku.
     
    52:19
    Na řadě je znovu komerční přestávka.
     
    51:41
    Hosté v plném počtu.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Gricjuk (V. Žarkov, Děrgačov) – 22. M. Lehtonen (N. Gusev, Kuzmenko), 25. Chusnutdinov (M. Lehtonen, N. Gusev), 27. Kuzmenko (Kemppainen, Švec-Rogovoj), 59. V. Zykov (M. Lehtonen, M. Robinson), 59. Kuzmenko (Kemppainen)


    Avangard Omsk: Š. Hrubec (Vasilij Děmčenko) – Šaripzjanov, Pokka, K. Gotovec, Běreglazov, Jemelin (C), Kaski – Sošnikov, Cehlárik, Prochorkin – I. Tělegin, N. Jakupov, C. Knight (A) – Gricjuk, V. Žarkov, Děrgačov – Kosov, Kablukov (A), Dědunov – Brjukvin.
    SKA Petrohrad: Lars Johansson (Askarov) – Fantenberg (A), Ožiganov (A), M. Robinson, M. Lehtonen, Pylenkov, Falkovskij, Koromyslov – Kemppainen, Švec-Rogovoj, Kuzmenko – Ivan Morozov, Cicjura, N. Gusev (C) – Chusnutdinov, Ketov, Danila Moisejev – M. Vorobjov, E. Galimov, K. Marčenko – V. Zykov.

    Rozhodčí: Olenin, Ravodin – Golovljov, Savenkov
    bahis siteleri