Plzeň – Olomouc 6:1 (kon.) | Motor ČB – Zlín 4:2 (kon.) | Litvínov – Třinec 2:5 (kon.)
Mountfield HK – Kladno 4:3 (po pr.) | Liberec – K. Vary 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 6:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Úterý 26.10.2021, 17:30Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Vladimír DRAVECKÝ - 2:5
     
    58:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zřejmě je dokonáno. V čase 1:14 poslal kotouč do prázdné sítě VLADIMÍR DRAVECKÝ. Asistence: Tomáš Marcinko a Andrej Nestrašil.
    56:28 Marian ADÁMEK - 2:4
     
    56:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nepříjemná situace pro domácí. Třetí třetina byla velmi vyrovnaná a Litvínov by si zřejmě dokázal i vytvořit šanci na vyrovnání, ale po chybě v obranném pásmu chemiků jde Třinec do dvoubrankového vedení. Miloš Roman zůstal sám mezi kruhy, odkud také vyslal střelu a Godla zůstal mimo brankoviště. Volný puk doklepl do prázdné klece MARIAN ADÁMEK. Miloš Roman.
    32:48 Miloš ROMAN - 2:3
     
    32:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři opět odskakují na rozdíl jedné branky. MILOŠ ROMAN se jako první zorientoval v závaru před litvínovskou svatyní a našel kotouč, který bleskově poslal za dezorientovaného Godlu. Bez asistence.
    26:41 Patrik DEMEL - 2:2
     
    26:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V Litvínově máme zase vyrovnáno. Z pravého kruhu vypálil PATRIK DEMEL a vymetl pavučiny v horní části Mazanocovy branky. Asistence: Petr Straka, Viktor Hübl.
    20:21 Petr VRÁNA - 1:2
     
    20:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    To byla parádní souhra v podání Ocelářů. Nejprve pálil Martin Růžička z pravého kruhu, ale kotouč vyrazil Godla betonem. Hosté se nadále drželi v útočné třetině a puk se odrazil na Růžičku, který jej poslal na PETR VRÁNA, který bez větších obtíží propálil Godlu. Asistence: Martin Růžička, Marko Daňo.
    13:45 Marek HRBAS - 1:1
     
    13:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Cheza se nadále udržela v útočné třetině a hledala recept na třineckého brankáře. Nakonec se našel. Od modré čáry poslal dělovou ránu MAREK HRBAS, jenž zamířila přímo za záda Marka Mazance. Asistence: Giorgio Estephan.
    11:51 Petr VRÁNA - 0:1
     
    11:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pět vteřin před koncem početní převahy se Oceláři prosadili. Marcinko nabil na PETRA VRÁNU, který z předbrankového prostoru nasměroval kotouč za záda Denise Godly. Asistence: Tomáš Marcinko, Andrej Nestrašil.
    Marken.cz

    Kamila Stříteská Ströer

    Branky a nahrávky: 14. Hrbas (Estephan), 27. Demel (P. Straka, V. Hübl) – 12. P. Vrána (Marcinko, A. Nestrašil), 21. P. Vrána (Martin Růžička, Daňo), 33. Miloš Roman, 57. M. Adámek (Miloš Roman), 59. Dravecký (Marcinko, A. Nestrašil)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Hrbas, Balinskis, Stříteský, D. Zeman, Demel – Jarůšek, Estephan, P. Zdráhal – P. Straka (A), V. Hübl (C), F. Lukeš (A) – Kudrna, Gerhát, P. Svoboda – Zygmunt, Latta, M. Havelka.
    HC Oceláři Třinec: Marek Mazanec (Kacetl) – D. Musil, Kundrátek, M. Doudera, M. Adámek, Jaroměřský, Zahradníček, J. Michálek – Daňo, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – A. Nestrašil, Miloš Roman, O. Kovařčík – O. Šedivý, Marcinko, Kofroň – Hrehorčák, R. Szturc, Dravecký (A).

    Rozhodčí: Svoboda, Kika – Gebauer, Hlavatý

    Diváci: 2345
    bahis siteleri