Buffalo – Tampa 5:1 (kon.) | Ottawa – Washington 5:7 (kon.) | Florida – Arizona 5:3 (kon.)
NY Rangers – Calgary 1:5 (kon.) | Carolina – Toronto 4:1 (kon.) | Columbus – Dallas 4:1 (kon.)
St. Louis – Los Angeles 3:0 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Dallas Stars
Úterý 26.10.2021, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:11 Alexandre TEXIER - 4:1
     
    58:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    Stars samozřejmě ještě znova odvolali svého brankáře a Werenskému se podařilo zastavit přihrávku Heiskanena a kotouč se navíc následně odrazil do jízdy ALEXANDRU TEXIEROVI, jenž už jej trefil do opuštěné klece. Asistence: Zach Werenski.
    57:41 Tyler SEGUIN - 3:1
     
    57:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se přeci jen dočkávají alespoň jedné branky, když po vyhraném vhazování pálil od modré Lindell a jeho střela se od zadního mantinelu odrazila přímo k TYLERU SEGUINOVI, jenž už jen trefil odkrytou bránu domácích. Asistence: Esa Lindell, Ryan Suter.
     
    56:02
    Po zakázaném uvolnění Columbusu zůstává Holtby na střídačce Dallasu.
     
    50:41
    Werenski zkusil své štěstí od modré čáry a od vstřelení druhé branky v utkání jej dělilo pouze břevno hostující klece!
     
    50:29
    Je tu další vyloučení na hostující straně, když je na trestnou lavici poslán Ryan Suter (DAL), který dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    46:31
    Domácí hokejisté si zahrají přesilovou hru, když je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen John Klingberg (DAL).
    45:14 Zach WERENSKI - 3:0
     
    45:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak a nedáš dostaneš dokonale platí na druhé straně. Blue Jackets se dostali do rychlého protiútoku, kde ZACH WERENSKI posunul puk na levou stranu Kuralymu, jehož následnou střelu Holtby vyrazil jen vedle sebe, kde ještě dojížděl právě obránce Columbusu Werenski, jenž už jen doklepl puk do prázdné brány. Asistence: Sean Kuraly, Eric Robinson.
     
    44:51
    Radulov vybojoval puk v útočné třetině, kde ho přihrál Bennovi, který poté viděl zcela volného Gurjanova před bránou Columbusu, jenže Merzlikins předvedl další fantastický zákrok.
     
    44:15
    Merzlikins v tomto utkání prostě branku neinkasuje, když Bennův pas si mezi kruhy sebral Heiskanen, jenže tomu se poté ve velké příležitosti nepodařilo překonat domácího brankáře.
     
    42:57
    Klingberg na modré čáře hazardoval s pukem, čehož využili Laine a Voráček, který mu jej vypíchl z hole a a díky tomu jel poté Laine na Holtbyho, kterého však se svou kličkou do bekhendu nepřekonal.
     
    39:27
    V rohu obranného pásma se strhla menší potyčka, ve které byli nejaktivnější Denis Gurjanov (DAL) a Sillinger (CBJ), kteří oba dostávají po dvou minutách za hrubost, avšak domácí hráč ještě dostává dvě minuty navíc a Dallas bude hrát přesilovou hru.
     
    33:13
    Andrej Sekera (DAL) na útočné modré podrazil střelce druhé branky Hofmanna, a tak za své počínání dostává dvě minuty.
    30:39 Grégory HOFMANN - 2:0
     
    30:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak a nyní už se domácí hokejisté konečně dočkávají, když Blue Jackets využili hodně laxního přístupu hostujících hráčů v jejich obranném pásmu a kotouč se dostal mezi kruhy k GRÉGORY HOFMANNOVI, jenž pohotovou střelou k tyči vstřeluje svou první branku v NHL! Asistence: Oliver Bjorkstrand.
     
    30:08
    Heiskanen se pokusil překvapit Merzlikinse střelou z velkého úhlu a hostující útočník trefil přesně spojnici domácí klece!
     
    28:40
    Ve vlastním oslabení jeli domácí ve dvou na jednoho, kde Jenner nahrával Texierovi, která však trefil tyč hostující klece!
     
    27:31
    Navíc je tu vyloučení na domácí straně, když dvě minuty za držení dostává Jakub Voráček (CBJ), kterému se tento trest rozhodně nelíbí.
    27:17
     
    27:17
    Columbusu se podařilo dostat puk před bránu Dallasu, kde do něj práskl Sillinger a kotouč prošel Holtbyho výstroji, ale zastavil se na čáře, odkud jej odpálil Lindell, který tak zachránil svůj tým.
     
    14:53
    První přesilovou hru v utkání si zahrají i domácí hokejisté, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Joel Kiviranta (DAL).
     
    09:19
    Gurjanov obdržel přihrávku na středu útočného pásma a jeho střela opět orazítkovala tyč domácí klece! Tak to je neuvěřitelné po kolikáté už branková konstrukce zachránila domácího brankáře.
     
    09:05
    Merzlikins má dobře postavenou svou klec, protože jej už po druhé zachránila tyč, když Klingbergovo nahození vůbec neviděl.
     
    07:31
    Dallas si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty za podrážení dostává Gregory Hofmannm(CBJ).
     
    06:29
    A málem bylo hned vyrovnáno, když Benn přihrál kotouč Heiskanenovi, který se svou okamžitou střelou trefil břevno domácí klece!
    05:53 Oliver BJORKSTRAND - 1:0
     
    05:53
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se prosazují hned ze své první střely v utkání, když Blue Jackets sebrali puk na vlastní modré a šli do rychlého protiútoku, kde nakonec Roslovic posunul puk OLIVERU BJORKSTRANDOVI, jehož střela k tyči možná trochu překvapila Holtbyho, protože ten se ve své bráně ani nehnul. Asistence: Jack Roslovic, Gregory Hofmann.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 6. O. Bjorkstrand (Roslovic, Hofmann), 31. Hofmann (O. Bjorkstrand), 46. Werenski (Kuraly, E. Robinson), 59. Texier (Werenski) – 58. Seguin (Lindell, R. Suter)


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Korpisalo) – Werenski, Bean, Gavrikov, Peeke, Kukan, G. Carlsson – Laine, Jenner, J. Voráček – Hofmann, Roslovic, O. Bjorkstrand – Nyquist, Sillinger, Činachov – E. Robinson, Kuraly, Texier.
    Dallas Stars: Holtby (Chudobin) – Lindell, M. Heiskanen, J. Klingberg, R. Suter, Sekera, Hakanpää – Gurjanov, Hintz, Pavelski – M. Raffl, Faksa, Seguin – Jamie Benn, Peterson, A. Radulov – Kiviranta, Glendening, Kero.

    Rozhodčí: O´Donnell, Joannette – Smith, McNamara
    bahis siteleri