Black Dogs Budweis – Akademici Plzeň 3:1 (kon.) | North wings Ústí – BO Ostrava 8:4 (kon.) | Riders Univerzita Pardubice – VUT Cavaliers Brno 5:2 (kon.)
konec
Black Dogs Budweis
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
Akademici Plzeň
Pondělí 01.11.2021, 18:15 • Hokejové centrum Pouzar, České Budějovice • Univerzitní liga ledního hokeje • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu konec utkání. Black Dogs jsou nakonec šťastnějším týmem. Posledních dvacet minut bylo velmi vyrovnaných, nakonec se střelecké štěstí přiklonilo na domácí stranu. Pro Jihočechy to bude velká úleva, chvílemi byli v poslední periodě pod velkým tlakem, a to za vyrovnaného stavu. Pak se ale střelecky prosadili, vedení udrželi a nyní mohou slavit. (20:19:46)
     
    Konec zápasu.
     
    59:08
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Ale nyní už je hotovo. Ke kotouči se pohotově dostal LUKÁŠ PRÁŠEK, jemuž byla adresována dlouhá přihrávka, a pak neměl problém zakončit do odkryté klece. Asistence: Pavel Grauer.
     
    58:44
    Jiří Kubeš vypálil od modré čáry, jen těsně ale netrefil prázdnou klec, a tak se kotouče ujímají protihráči.
     
    58:03
    Štekr míří na střídačku svého celku. Plzeň to bude zkoušet s odkrytými zády.
     
    57:59
    Schyluje se k dramatického konci utkání. Akademici se pomalu nadychují k závěrečnému náporu. Uvidíme, zda se jim ještě podaří srovnat.
     
    56:56
    Nyní se hrálo v útočném pásmu domácích. I oni byli ale protihráči odzbrojeni od kotouče a nyní se hra znovu otáčí před Svobodovu branku.
     
    55:58
    Štěpán Říha to zkusil dobře, už byl skoro před brankou, pak ale poslal zpětnou přihrávku na spoluhráče. Ten na ni však jen těsně nestačil, zachytil ji totiž jeden z domácích beků.
     
    54:40
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se domácí dočkali druhé trefy a nyní jsou to oni, kdo má ke třem bodům o něco blíže! Přes celé střední pásmo přejel RADEK ROLÍNEK. Nabral rychlost a.z pravého křídla pak trefil přesně nad zadní tyč. Obrovská radost domácích. Asistence: Ivo Svoboda.
     
    54:08
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Reitspies – 2 min., podrážení).
     
    53:38
    Dobře to udělal nyní poslední jihočeský obránce, který si počkal na svého soupeře a pak mu sebral v pravý moment kotouč .Tím zamezil rodící se nebezpečné situaci.
     
    52:48
    Akademici hrají v útočném pásmu. V posledních okamžicích své soupeře z jihu příliš nepouštějí před svého gólmana.
     
    51:28
    A prozatím ukázaly skvělou střelu od modré, která šla z hole Marguše. Nebyla špatná a Svoboda s ní měl problémy. Nakonec ji však, stejně jako dorážky MArgušových spoluhráčů, udržel před brankovou čárou.
     
    51:05
    Do konce periody zbývá zhruba necelých devět minut. Zatím však o vítězi rozhodnuto není. Uvidíme, co nám poslední minutky ukáží.
     
    49:42
    A byl to Marek Princl, kdo se ocitl po přihrávce zpoza branky v dobré šanci. Jeho pokus z nápřahu letěl tak akorát vysoko, těsně nad beton. I tak si s ním domácí gólman poradil a udržel ho v lapačce, uvidíme tak další vhazování.
     
    49:12
    Prozatím není přesilovka hostů vůbec špatná, snaží se o kombinaci ap ůsobí velmi nebezpečným dojmem. Uvidíme, zda v početní výhodě překlopí vedení na svoji stranu.
     
    48:07
    Jan Kalus nabruslil do útočného pásma, přímo před branku, kde měl v přesilové hře poměrně dostatek prostoru. Svoboda si na něho ale počíhal a pak jeho pokus o zvednutí kotouče pod víko zlikvidoval. Dobrý zákrok gólmana tedy i na opačné straně.
     
    47:39
    Oddechový čas pro hosty.
     
    47:39
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Rolínek – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 10. Vochozka (Šuhaj, Pinkas), 55. Rolínek (Svoboda), 60. Prášek (Grauer) – 39. Kalus (Princl, Reitspies)


    Black Dogs Budweis: Svoboda (Dvořák) – Kubeš, Grauer, Bouška, Svoboda, Krtek, Hrůša – Kronus, Pinkas, Rolínek, Bahula, Tejko, Šafář, Vochozka, Šuhaj, Prášek, Kaisler, Prokop, Dvořák
    Akademici Plzeň: Štekr (Černý) – Margus, Šibra, Jankovský, Koco, Šperl, Soukup, Beer (C) – Strmiska, Rejzek, Reitspies, Šiška, Šefl, Kalus, Princl, Říha, Švec, Králíček, Fořt

    Rozhodčí: Mejzlík – Polák, Bělohlav
    bahis siteleri