Litoměřice – Třebíč 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Ústí n/L 3:2 (po pr.) | Vsetín – Havířov 4:1 (kon.)
Jihlava – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Vrchlabí – Sokolov 4:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 4:6 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 0:5 (kont.) | Šumperk – Kolín 0:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:6 (3:2, 0:1, 1:3)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 22.12.2021, 18:00Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Petr MRÁZEK - 4:6
     
    59:03
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je zřejmě rozhodnuto, Prostějov si po třech letech kráčí pro vzácnou výhru s přerovským rivalem! PETR MRÁZEK trefil prázdnou branku přes celé hřiště.
     
    58:18
    Süss ihned po vhazování pronikl dopředu a Bláhu trefil zblízka do masky! Hostující gólman měl velké štěstí, jelikož evidentně vůbec nevěděl, kde puk je!
     
    57:54
    Zubři uspěli ve středním pásmu a nahozením do Bláhovy lapačky vybojovali buly v útoku. Klimeš míří na střídačku, Zubři to risknou v šesti!
     
    54:57
    Prostějov hraje v plném počtu, Zubři ale stále tlačí! Bláha měl teď velké štěstí!
     
    52:57
    A MEO Aréna volá po srovnání, Patrik Husák (Prostějov) vyhodil puk mimo mantinely z vlastní třetiny, což pro něj znamená dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    51:20
    Do samostatného úniku se teď navíc řítil Jan Svoboda, na zádech měl ale dva obránce a před tím, než stihl zakončit upadl. Sudí v jeho neúspěchu však neshledali prostějovské přičinění.
     
    50:34
    Tadeáš Král se objevil ve velké příležitosti a mohl rychle srovnat, jenže minul!
    50:20 Jiří GOIŠ - 4:5
     
    50:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři ale nic nevzdávají, navrátilec JIŘÍ GOIŠ jim dává naději! Dvořák z rohu skvělou přihrávkou našel přerovského vousáče, který se před brankou prosadil i navzdory obležení dvou prostějovských obránců! Asistence: Filip Dvořák.
     
    47:39
    Další přečíslení mohl proměnit Husák, kterého našel Mrázek, Klimeš se ale parádně přesunul a zabránil zhoršení situace pro Zubry!
    46:48 Martin NOVÁK - 3:5
     
    46:48
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Krutá rána pro domácí, kteří ve vlastní přesilovce inkasují a Prostějov udělal další krok k tomu, aby po třech letech konečně v derby zvítězil! Jelínek v přečíslení dobře našel MARTINA NOVÁKA, který překonal přesouvajícího se Klimeše! Asistence: Šimon Jelínek,
     
    46:03
    Černý se objevil ve velké šanci u pravé Bláhovy tyče a namířil si to do ostrého úhlu, odkud trefil tyč!
     
    45:03
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Adam Havlík – 2 min., hrubost).
    42:25 Petr MRÁZEK - 3:4
     
    42:25
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov otáčí průběh zápasu ve svůj prospěch! Kanonýr PETR MRÁZEK jel do souboje jeden na jednoho s Kubešem, kterého přelstil dvěma kličkami a následně poměrně nerazantní střelou překonal domácího brankáře mezi betony! Asistence: Marek Švec, Patrik Husák.
     
    36:48
    Kloz prohodil puk na Švece, který se otočkou dostal před Klimeše, sám jej ale zblízka nepřekonal! Klimeš má ve druhém dějství napilno!
     
    35:58
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tadeáš Král – 2 min., hákování).
     
    35:38
    Další velká šance, kterou měl na starost Jakub Babka! Ten si parádně vymíchal Ševčíka a totéž se snažil použít i proti Klimešovi, na něj už však tváří v tvář nevyzrál!
     
    34:58
    Dva přerovští beci se dostali do přečíslení, kde Hrdinka hledal Černého, ten ale v dobré šanci netrefil Bláhovu klec!
     
    32:36
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Doležal – 2 min., nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jakub Babka – 2 min., hrubost).
    31:45 Patrik HUSÁK - 3:3
     
    31:45
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté v signalizované početní výhodě srovnávají! Obsadili útočnou třetinu a od modré střílel PATRIK HUSÁK, jehož puk s přispěním teče vyletěl vysoko nahoru a zapadl za záda Klimeše! Domácí branku ještě reklamovali, tentokráte už se ale hosté ze srovnání radovat mohou! Asistence: Jan Kloz.
     
    31:09
    Prostějov mohl srovnat, Rudovský ale ve spolupráci s druhým Jestřábem situaci překombinoval, a tak ji stihl zastavit Hrabal!
     
    29:11
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Matěj Svoboda – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Adam Havlík – 2 min., hrubost).
     
    27:56
    Na opačné straně měl velkou šanci na srovnání Mrázek, Klimeš však opět skvěle zasáhl!
     
    25:58
    Skvělý zákrok Bláhy! Ševčíkovu střelu z levého kruhu chtěli domácí zblízka dorážet, což se jim povedlo, hostující gólman se ale na brankoviště roztáhl a zabránil Zubrům znovu odskočit do dvoubrankového vedení!
     
    23:52
    Přerov ale opět přichází s brejky! Jan Svoboda v přečíslení zvolil stahovačku a prudkou střelu zápěstím, Bláha však zasáhl ramenem!
     
    22:30
    Jestřábi jsou na startu druhé třetiny aktivnější a zatápí Zubrům v jejich obranném pásmu! Z mezikruží neuspěl osamocený Šimon Jelínek, o chvíli později pak pouze do masky Klimeše nastřelil puk Rudovský!
     
    21:29
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Neuznaný gól! Prostějov obsadil útočné pásmo a Havlík jej obkroužil podél mantinelu, aby pak vyslal přesnou střelu, branka hostů však byla poměrně přísně neuznána sudími, jelikož na hranici brankoviště byl v těsném kontaktu s Klimešem clonící hráč hostů!
     
    20:52
    Švec našel na levém kruhu Mrázka, který pálil z první, Klimeš se však parádně přesunul a proti prostějovskému kanonýrovi zasáhl!
     
    16:05
    Ze hry mají nyní více domácí, ve velmi dobré pozici v mezikruží vyzkoušel bekhendovou stranu své hole Král, Bláha zasáhl betonem!
     
    14:01
    Zubři soupeře pořádně zatlačili a Bláha nevěděl, kam mu po dělovce Hermana spadl kotouč, Hrabal se však k dorážce pořádně nedostal!
     
    12:33
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (David Vala – 2 min., hrubost).
     
    12:33
    Prostějov musel hasit další přečíslení, o které se tentokráte postarala druhá přerovská formace, Bláha ale nadvakrát zasáhl!
     
    11:53
    Zubři soupeře zatlačili v útočné třetině, Ondřej Bláha musel na Hrdinkovu střelu vytáhnou špičku brusle!
    10:14 Marek ŠVEC - 3:2
     
    10:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    To je tedy zápas, po deseti minutách hry tu máme už pátý gól, když hosté využívají svoji první přesilovou hru! Po pěkné křižné přihrávce střílel z pravého kruhu Mrázek, Klimeš ale jeho pokus neudržel a v momentě, kdy se jej snažil přikrýt, se na něj natlačili hráči z obou táborů, čímž způsobili nepřehledný závar na brankovišti. Toho využil MAREK ŠVEC, který ze skrumáže dostal puk za čáru! Asistence: Martin Novák.
     
    08:45
    Jestřábi nezačali přesilovku dobře! Kloz zbytečně držel kotouč a ve vlastním pásmu se nechal obrat Süssem, který si rozvážně najížděl na Bláhu! Toho ale zblízka neprostřelil a druhou branku tak, alespoň prozatím, nezapíše!
     
    08:21
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Robert Černý – 2 min., podrážení).
     
    08:05
    Trio Beránek – Havlík – Jáchym málem zajistilo druhou branku Jestřábů! Opět krásná zadovka přišla zpoza branky ke Krejčímu, který si najel do stoprocentní šance, avšak neproměnil! Dnešní derby nemůže nikoho nudit!
     
    07:21
    Přerov měl teď štěstí, jelikož Ševčík za brankou chyboval a Jestřábi mohli vsítit kontaktní branku, když následně zpoza Klimešovy klece přišel pas na volného Rudovského! Ten ale domácího gólmana nepřekonal.
    06:07 Tomáš JÁCHYM - 3:1
     
    06:07
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Pozor, pozor! S brankami se nám v MEO Aréně roztrhl pytel, Prostějov totiž okamžitě snižuje alespoň na dvě branky! Před Klimeše se šikovně natlačil TOMÁŠ JÁCHYM, který bekhendovým zakončením rozradostnil skupinu prostějovských fanoušků za brankou. Asistence: Petr Beránek, Adam Havlík.
    05:50 Tomáš DOLEŽAL - 3:0
     
    05:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jestřábi jsou na ručník, MEO jde po šesti minutách už do tříbrankového trháku! Ševčík nahodil puk na branku, ten se ale ke smůle Prostějova odrazil od brusle prostějovského beka přímo k TOMÁŠI DOLEŽALOVI, který si luxusně s hokejkou mezi nohama dovolil kotouč postrčit do branky! Nádherné zakončení v podání přerovského forvarda! Asistence: Ondřej Ševčík, Filip Dvořák.
    04:48 Jan SVOBODA - 2:0
     
    04:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    Skvělý start domácího mužstva oceňuje tisícová návštěva bouřlivým řevem! Prostějovští chybovali ve vlastním pásmu, ztratili kotouč a toho rychle využil JAN SVOBODA, který si dobrou střelou pod Bláhův teploměr připisuje druhý bod v pěti minutách! Asistence: Jakub Herman.
     
    04:12
    Mrázek nakonec puk vybojoval, dostal puk na Jelínka a ten zpoza branky hezkou zadovkou hledal před brankou Nováka, jenž se dostal do dobré pozice, trefil ovšem číhajícího Klimeše.
    02:26 Jan SÜSS - 1:0
     
    02:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou rychle do vedení! Prostějov měl dobrou příležitost v kontru v útočném pásmu, utekl mu však kotouč a domácí rychle otočili hru, když v přečíslení krásnou žabkou našel hokejku JANA SÜSSE Jan Svoboda! Süss zakončoval z první a poblíž tyče nedal Bláhovi šanci! Asistence: Jan Svoboda, Jakub Kubeš.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 3. Süss (Jan Svoboda, Kubeš), 5. Jan Svoboda (Herman), 6. T. Doležal (Ševčík, F. Dvořák), 51. Goiš (F. Dvořák) – 7. T. Jáchym (P. Beránek, A. Havlík), 11. M. Švec (Martin Novák), 32. Husák (J. Kloz), 43. Mrázek (M. Švec, Husák), 47. Martin Novák (Š. Jelínek), 60. Mrázek (Husák)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Postava) – Kubeš, Hrabal (A), R. Černý, Hrdinka, Ševčík, Krisl (C), Dluhoš – Jan Svoboda, Süss, Herman – Matěj Novák, Tadeáš Král, F. Dvořák – T. Doležal (A), Matěj Svoboda, Sebera – Goiš, D. Indrák, M. Sloboda.
    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (M. Altrichter) – Husák, Klimíček, P. Krejčí, Babka, Vala, Zajíc – M. Švec, J. Kloz (A), Mrázek – P. Beránek, T. Jáchym, Š. Jelínek – A. Havlík, Martin Novák (C), Rudovský – Štefka, T. Koblížek, Motloch – Podlaha.

    Rozhodčí: Jaroš, Petružálek – Kreuzer, Polonyi
    bahis siteleri