Frýdek-M. – Vsetín 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 4:2 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 0:7 (kon.)
Třebíč – Slavia 0:3 (kon.) | Kolín – Kadaň 5:0 (kont.) | Ústí n/L – Přerov 4:2 (kon.)
Prostějov – Vrchlabí 2:0 (kon.) | Sokolov – Litoměřice 2:4 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
2:4 (0:2, 0:1, 2:1)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 27.12.2021, 18:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:04 Marek BERKA - 2:4
     
    55:04
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Dost možná je definitivně rozhodnuto! Z levé strany zamířil za branku Josef Jícha, který následně přihrával mezi kruhy, odkud okamžitě vystřelil Martin Kadlec. Jeho pokus domácímu brankáři vypadl před sebe a pohotovou dorážkou se předvedl MAREK BERKA – 2:4. Asistence: Martin Kadlec a Josef Jícha.
    49:13 Daniel PŘIBYL - 2:3
     
    49:13
    Baník právě vstřelil branku!
    Při signalizované výhodě se na pravé straně ocitl DANIEL PŘIBYL, který objel branku a zasunul černou gumu do prázdné brány. Sokolov střetnutí výrazně dramatizuje a bude útočit na vyrovnání! Asistence: Petr Hašek a František Klejna.
    43:45 Patrik PRYMULA - 1:3
     
    43:45
    Baník právě vstřelil branku!
    Západočeši se dočkali trefy v přesilové hře, čímž snižují! PATRIK PRYMULA přihrál na hranici brankoviště, odkud mu Jaromír Kverka černou gumu vrátil. Sparťanský útočník pak zamířil do odkryté branky – 1:3. Asistence: Jaromír Kverka a Ondřej Jurčík.
    24:20 Ondřej PROCHÁZKA - 0:3
     
    24:20
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Severočeši hrají ve velké pohodě a znovu zamířili přesně do černého! Martin Procházka z pravé strany přihrával před branku, kde se sám před brankářem nacházel ONDŘEJ PROCHÁZKA, jenž zamířil do protipohybu Cichoně – 0:3. Asistence: Martin Procházka a Karel Klikorka.
    04:32 Jaroslav KRACÍK - 0:2
     
    04:32
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Baník vyhazoval kotouč po mantinelu, ale situaci na modré čáře zavřel Karel Klikorka, který zvedl hlavu a přihrával mezi kruhy. Tam se nacházel osamocený JAROSLAV KRACÍK, jemuž stačilo nastavit hůl a jet se radovat se spoluhráči – 0:2. Asistence: Karel Klikorka.
    01:25 Martin PROCHÁZKA - 0:1
     
    01:25
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hostující celek velmi rychle otevírá skóre zápasu! Ve středním pásmu sebral kotouč MARTIN PROCHÁZKA, který unikal po pravé straně před branku, kde si skvěle vytáhl Oldřicha Cichoně a následně objel branku, aby do ní zasunul černou gumu. Asistence: Ondřej Procházka a Jan Holý.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 44. Prymula (Kverka, Jurčík), 50. D. Přibyl (Hašek, Klejna) – 2. Martin Procházka (O. Procházka, J. Holý), 5. Kracík (Klikorka), 25. O. Procházka (Martin Procházka, Klikorka), 56. Berka (M. Kadlec, J. Jícha)


    HC Baník Sokolov: Cichoň (Pitoňák) – Klejna, J. Novák, Vodička, D. Zeman, Popela, Seemann, Mrowiec – Jurčík (A), T. Rohan (C), Tomi – Šmerha, Kverka (A), V. Bílek – Prymula, Hašek, D. Přibyl – Vracovský, D. Novotný, Kuťák.
    Trenér: Martin Štrba

    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Sklíba) – P. Marcel, Kremláček, Výtisk (C), J. Holý (A), Klikorka, Jebavý (A), Černohorský – Sihvonen, R. Přikryl, Válek – Martin Procházka, Kracík, O. Procházka – M. Kadlec, J. Jícha, Berka – Hauser, Rouha, Routa.
    Trenér: Miroslav Přerost

    Rozhodčí: Tomáš Zubzanda, Jakub Valenta – Václav Beneš, Ondřej Kokrment

    Diváci: 468
    bahis siteleri