Litoměřice – Prostějov 5:3 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Vsetín – Benátky n/J 3:1 (kon.)
Jihlava – Kolín 3:2 (kon.) | Slavia – Sokolov 3:5 (kon.) | Vrchlabí – Ústí n/L 3:4 (kon.)
Kadaň – Šumperk 0:5 (kont.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:1 (0:0, 0:0, 3:1)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 29.12.2021, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Situace na ledě byla uklidněna a domácí si mohou v klidu užít děkovačku. Ve třetí třetině totiž rozhodli o svém vítězství v posledním utkání letošního roku, a tím pádem o zisku třech bodů. Jako první se ve vlastním oslabení prosadil David Březina, na kterého přesnou trefou z individuální akce navázal Luboš Rob. Nejproduktivnější hráč Benátek Sebastian Čederle sice snížil, ale třetí brankou domácích pojistil vsetínskou radost dvě minuty před koncem základní hrací doby kapitán Vít Jonák.
    Ode mě je to pro dnešek vše, z Lapače vám přeji příjemný zbytek středečního večera. (19:59:51)
     
    Nejlepšími hráči byli vyhlášení oba gólmani – za domácí Adam Beran a za hosty Matěj Žajdlík.
     
    Při podávání rukou po konci utkání došlo k ostřejší výměně názorů mezi dvěma hosty a jedním z domácích hráčů. Benátečtí obránci soupeře napadli i fyzicky, což odstartovalo sérii dalších potyček a soubojů. Celou situaci mezi oběma týmy museli uklidnit rozhodčí a hosté odchází rovnou do šatny.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    V úniku mohl závěrečný gól Vsetína přidat Rob, ale střelou na vyrážečku na Žajdlíka nevyzrál.
     
    59:36
    Benátky se drží v útoku, jejich aktivita směrem dopředu už ale není stoprocentní.
     
    58:37
    Hosté se semkli kolem vsetínské branky. Překvapivou střelu přes chumel hráčů vyslal na Berana Wiencek, který trefil pouze vsetínského brankáře. Gólman Valachů však o střele vůbec nevěděl a nebylo známo ani to, kde se kotouč nachází. K žádnému dalšímu zakončení už se ale Benátky nedostaly.
    57:59 Vít JONÁK - 3:1
     
    57:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    VÍT JONÁK přidává třetí branku Vsetína. Po spolupráci s Lubošem Robem se s pukem dostal za obranu a v rychlosti zvedl kotouč nad Žajdlíkův levý beton. Asistence: Luboš Rob, Roman Pšurný.
     
    57:30
    Aubrechtovu střelu od modré čáry vytěsnil Beran pravým ramenem.
     
    56:56
    Vsacané se stále snaží o rozehrávku, ale nikam nespěchají. Tempo zvolnily také Benátky, které jsme v utkání v podobné situaci několikrát viděli aktivně napadat, ale nyní se do forčekinku neženou.
     
    56:36
    Rob se na pravém křídle neprobojoval do útoku přes bránícího hráče Benátek. Domácí jsou na puku a rozehrávají zpoza Beranovy brány.
     
    55:28
    Beran si poradil také s další nepříjemnou střelou a tlakem v blízkosti brankoviště, který si Benátky vytvořily. Hra je přerušena po odpískání postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    55:23
    Na teč Duškovy střely z ostrého úhlu čekal před brankovištěm Dlouhý. K nepříjemné střele z bezprostřední blízkosti se hostující útočník dostal, ale domácí brankář byl připraven.
     
    54:53
    Benátky vybojovaly kotouč za vlastním gólmanem, ale s přechodem do útočné třetiny příliš nespěchají. Drží puk pod kontrolou a střídají.
     
    54:14
    Jonák vybojoval kotouč ve středním pásmu a vydal se dopředu sám proti čtyřem hráčům soupeře. Jeho střela z mezikruží letěla mimo.
     
    52:49
    Jeden z čárových rozhodčích zůstal ležet na ledě po střetu s hostujícím hráčem. Sudí je trochu otřesen, ale v utkání bude pokračovat, takže se snad nejedná o nic vážnějšího.
    52:39 Sebastian ČEDERLE - 2:1
     
    52:39
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Domácí gólman čisté konto neudrží. Radek Duda nahrál SEBASTIANU ČEDERLEMU, který projel středem kluziště a střelou přes obránce zakončil do horního rohu. Asistence: Radek Duda.
     
    51:56
    Domácí zakládají ofenzivní tažení z vlastního pásma. Nedaří se jim však projít přes střední třetinu stejně, jak už jsme mohli v některých pasážích dnešního zápasu vidět.
     
    51:12
    Žajdlík na Říhovu střelu od modré dobře viděl, a tak mu zákrok vyrážečkou nedělal sebemenší problém. K puku se u mantinelu dostávají hosté, kteří posílají hru na druhou stranu.
    50:04 Luboš ROB - 2:0
     
    50:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení. Po nepovedené útočné akci nahrál přes dvě čáry LUBOŠI ROBOVI do jízdy Jiří Říha a nejproduktivnější hráč Vsetína už si nikým nebráněn poradil se zakončením do pravého horního rohu. Asistence: Jiří Říha, Alexandrs Jerofejevs.
     
    49:40
    Pituleho přihrávka na Bergera při přechodu středního pásma nebyla přesná. U puku je Aubrecht.
     
    49:12
    Všichni čtyři aktéři již sedí na trestné lavici. Hra nadále pokračuje v pěti hráčích na obou stranách.
     
    49:07
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vít Jonák – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Michal Hryciow – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Erik Čermák – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Benjamin Vomáčka – 2 min., hrubost).
     
    49:07
    Po přerušení hry vznikly před vsetínskou brankou dvě dvojice, které doplnily dnešní utkání o boxerskou vložku. Počkáme, jak budou rozděleny tresty.
     
    49:00
    Domácí v plném počtu.
     
    48:53
    Benátečtí při své přesilovce uklidnili hru a rozehrávají ze svého pásma. Jenáčkův trest však za pár sekund skončí a vsetínský bek bude zpět ve hře.
     
    48:07
    A mohla tady být druhá branka v početní nevýhodě. Spoluhráči poslali do brejku Jonáka, který jel osamocen na Žajdlíkovu bránu. Hostující gólman vykopl puk levým betonem.
    47:19 David BŘEZINA - 1:0
     
    47:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A kromě toho se také dostávají do vedení. Ve vlastním oslabení se před útočnou modrou čarou ujal kotouče DAVID BŘEZINA a poslal jej přesně do vzdálenějšího horní rohu. Asistence: Tom Ondračka.
     
    47:07
    Valaši rychle po buly vyhazují.
     
    47:00
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Šimon Jenáček – 2 min., podrážení).
     
    46:29
    Rob si zpracoval puk na hranici brankoviště a následně jej poslal k pravé tyči. Chvíle při přípravě na střelu však stačila hostující obraně k tomu, aby zareagovala, a střelu zastavila.
     
    45:25
    Oba celky se střídají v držení kotouče, ale ke dvěma dobrým příležitostem se v uplynulých okamžicích dostal Duda. Nejprve pálil od modré čáry, Beran však na jeho pokus dobře viděl. Podruhé Duda u levé tyče naznačil přihrávku a vystřelil na bližší tyč. Také s touto střelou si domácí brankář poradil.
     
    44:50
    Tentokrát už se do útočného pásma nastěhovala celá formace Vsetína, ale Jenáčkovu přihrávku na levém křídle Benátečtí dobře vystihli a míří na druhou stranu.
     
    44:12
    Vomáčka na pravém kruhu mírně změnil střel Bukačovy střely, která šla z větší vzdálenosti. Proti střele po ledě zasáhl Beran betony.
     
    43:45
    Stejně dobrou obranou jako hosté, se prezentují také domácí. Střelu od modré čáry zablokovali v mezikruží, načež se do brejku dostal Rob. Žajdlík si s jeho zakončením poradil, ale vsetínský útočník dostal ještě jednu šanci na přesnou střelu. Dostal se totiž k odraženému kotouči před úplně prázdnou bránou. Při své střele z pravého kruhu trefil povyjetého gólmana.
     
    42:41
    Dlouhému se na levém křídle nepodařilo přebruslit dva vsetínské hráče a Zeman mu po přechodu útočné modré čáry puk odebral.
     
    41:36
    Hosté v plném počtu.
     
    41:05
    Vsacané podruhé v krátkém časovém sledu zakládají útok od vlastní branky. Bez větších problémů se jim podařilo dostat zpět před Žajdlíka, ale jejich střely precizně blokuje bránící čtveřice.
     
    40:23
    Domácí jsou v plném počtu, hosté hrají ve čtyřech a vyhazují kotouč podél mantinelu až do svého útočného pásma.
     
    40:17
    Po levém křídle se do útoku dostali Valaši, kteří třetí třetinu začínají ve čtyřech proti třem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Po druhé třetině je skóre stále bezbrankové. Šancí však bylo na obou stranách nepočítaně a dnešní duel tak patří především brankářům. Valaši na svého soupeře po přestávce vlétli, ale k první větší gólové příležitosti se dostaly Benátky. Ty se také postupně staly lepším týmem a Valachům k častější ofenzivní hře pomohly také přesilovky, které už na rozdíl od prvního dějství byly k vidění, a přibývá také potyček.
    Třetí třetina začne cca v 19:15.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Jerofejevsova přihrávka do předbrankového prostoru na dobře postaveného Pšurného končí na bruslích druhého jmenovaného. Valaši se ve své kombinaci přibližují k brankovišti.
     
    39:36
    Po vsetínské akci, kterou započal svým projektilem od modré Smetana, je za zdržování hry vyloučení Žůrek, jenž vyhodil kotouč mimo hrací plochu. Vsetín čeká další přesilovka a domácí fanoušci se dožadují gólu.
     
    39:14
    Jerofejevs našel volný kotouč kousek před útočnou modrou čarou, čehož okamžitě využil k akci. Jeho pokus míří mimo.
     
    38:23
    Měchurovu střelu k pravé tyči z bezprostřední blízkosti Beran zastavil. Po přerušení hry se však domácímu obránci Říhovi nelíbilo Měchurovo počínání na brankovišti a oba si z potyčky odnáší dvouminutový trest za hrubost.
     
    37:48
    Vsetínští i při hře pět na pět čerpají z převahy, kterou si vytvořili v přesilové hře. Říhovu střelu od modré ztečoval bránící hráč těsně před brankovištěm.
     
    37:26
    Pšurného střelu z levého kruhu dorážel na hranici brankoviště Vlach. Proti oběma střeleckým pokusům domácího mužstva zasáhl Žajdlík betony.
     
    37:14
    Wiencek je zpět ve hře.
     
    36:52
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jan Berger – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Lukáš Pabiška – 2 min., hrubost).
     
    36:46
    Jansovi to nedalo a zkusil útočnou akci v oslabení ještě jednou. Tentokrát přibral na pomoc i Pabišku, jehož střelu zablokoval Jerofejevs.
     
    36:14
    Beranovu pozornost při přesilovce vyzkoušel z pravého křídla Jansa. Vsetínský brankář si proti jeho střele na bližší tyč povyjel a připisuje si další úspěšný zákrok.
     
    36:03
    Benátkám se znovu podařilo vyhodit a Vsetínští zakládají nový útok kombinací za vlastní brankou.
     
    35:39
    Hosté se osvobozují a střídají.
     
    35:22
    Říha nasměroval kotouč směrem na branku od modré čáry. Žajdlík si myslel, že má jednoduchý puk pod kontrolou, ale opak byl pravdou. U betonů jej našel Pšurný, který se postaral o dorážku.
     
    35:14
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Petr Wiencek – 2 min., vysoká hůl).
     
    34:20
    Benátky v útočném pásmu volí přihrávky o mantinel, což se jim vymstilo. Do přečíslení dva na jednoho se vydali Apolenář s Klímkem, ale finální přihrávka prvního jmenovaného vsetínského forvarda nebyla přesná.
     
    33:39
    Po Jonákově zakončení z ostrého úhlu zůstal puk ležet z pravé tyče. Jako první si ho všimli hosté, kteří tak z rohu za vlastní bránou rozehrávají.
     
    32:48
    Kucharczyk si mezi bránícími hráči Benátek vybojoval dobrou pozici na hranici brankoviště, odkud také nasměroval puk do brankářova protipohybu. Ani tímto pokusem si však domácí na Žajdlíka nepřišli. Hostující brankář v poslední sekundě zasáhl lapačkou.
     
    32:23
    Domácí si zachovávají tlak z přesilové hry. Do Smetanovy střely z vrcholu levého kruhu se položil Aubrecht, o jehož hůl se kotouč zastavil. Na druhé straně kluziště následně střílel Březina, ale ani jeho střela k benáteckému gólmanovi neprošla.
     
    31:46
    Rob z otočky poslal kotouč do brankoviště, kde čekal Jonák. Vsetínský kapitán Žajdlíka zblízka neprostřelil a neprosadil se ani Berger, který dorážel.
     
    31:26
    Hosté v plném počtu.
     
    30:33
    Za Žajdlíkem zvonily tyčky. Rob svou střelou tahem z pravého kruhu trefil pouze bližší tyč. Stejně si počínal Jerofejevs, jehož dorážka příklepem skončila na druhé tyči.
     
    29:43
    Řihovu střelu od modré tečoval Vlach. Žajdlík zasahuje a Benátky se osvobozují.
     
    29:26
    Pitule po odpískání postavení mimo hru ihned nepřerušil svůj útok a ještě pár bruslařskými kroky pokračoval směrem dopředu, což se nelíbilo hostující dvojici, která byla poblíž. Dvouminutový trest za nedovolené bránění dostává hostující obránce Žůrek.
     
    28:51
    Vsetínští se snaží v klidu rozehrát z hloubi vlastního pásma, ale není jim to dovoleno. Soupeř i zde aktivně napadá a Vsacané tak opět jen nahazují.
     
    28:04
    Při další útočné akci domácího celku zachytil kotouč u modré čáry Berger, ale Vlach následně proti přesile hráčů Benátek neuspěl. Žajdlík se v posledních minutách může zcela spolehnout na svou obranu, která Vsetínské nepouští do zakončení.
     
    27:18
    Také další vsetínské vyhození je úspěšné a nekončí zakázaným uvolněním. V útočném pásmu se však Valaši k puku nedostali.
     
    26:48
    Vsetínské vyhození podél mantinelu dobruslil Kucharczyk a podržel kotouč pro Březinu. Střela druhého jmenovaného šla z vrcholu pravého kruhu k bližší tyči, kde stál připravený Žajdlík.
     
    26:36
    Hosté po buly před Žajdlíkem okamžitě přesměrovali hru na druhou stranu a donutili Berana k dalšímu zákroku lapačkou.
     
    26:04
    Čederle v situaci dva na jednoho obešel Jenáčka, ale ke střele se nedostal. Benátky jsou aktivnějším týmem, ale hra se po zakázaném uvolnění stěhuje do jejich pásma.
     
    25:31
    Hosté hned z vhazování po Beranově levici zakončili. Domácí brankář se nenechal rozhodit a hra je po jeho úspěšném zákroku přerušena.
     
    25:23
    S větším množstvím šancí přichází také více potyček. Po Beranově úspěšném zákroku a přerušení hry se jedna taková strhla na hranici vsetínského brankoviště.
     
    24:04
    Apolenář za brankou vymyslel dobrou gólovou příležitost pro některého ze svých spoluhráčů. Vsetínský útočník poslal kotouč do volného prostoru, odkud by měli Valaši prostor ke střele k odkryté bližší tyči. K smůle domácího mužstva zde stáli jen hráči soupeře.
     
    23:50
    Z šancemi se roztrhl pytel. Domácí brankář vytáhl zákrok proti Dudově střele z pravého kruhu.
     
    22:19
    V útoku jsou aktivní i hosté. Střelu z pravého křídla vyrazil Beran zpět do hry, kde dorážku bez přípravy do odkrytého pravého horního rohu předvedl Kalaj. Beran po pokusu z mezikruží skočil a sebral hostům jasný gól.
     
    21:54
    Smetana přijel na pomoc Gagovi, který vedl souboj u mantinelu s Benáteckým obráncem. Vsetínské dvojici se podařilo kotouč vybojovat, ale ze svého pásma se s ním nedostali.
     
    21:23
    Vsetínští po přestávce nastoupli ofenzivně naladěni a drží svého soupeře pod tlakem. Ke střele z vrcholu levého kruhu si najel Smetana, jehož pokus má Žajdlík ve své výstroji.
     
    20:24
    Domácí se sice v úvodu druhé části utkání provinili zakázaným uvolněním, ale velmi rychle se dostali do útoku. Od modré pálil Jerofejevs a Robovu střelu z větší vzdálenosti zablokoval Duda.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první třetině duelu mezi Vsetínem a Benátkami nad Jizerou jsme branku neviděli. Úplný začátek zápasu byl bez větších šancí a k výraznějšímu slovu se dostali Valaši přibližně v polovině prvního dějství. Hosté soupeřovu hru rozráželi ojedinělými nebezpečnými protiútoky, které byly ke konci úvodní dvacetiminutovky čím dál častější. To se projevilo také na celkovém obrazu hry, protože to byly právě Benátky, komu patřily poslední minuty před přestávkou. Uvidíme tedy, jak se bude utkání vyvíjet dále.
    Druhá třetina začne cca v 18:22.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Štach vyhrál bruslařský souboj končící za bránou Berana. Benátky ale rozhodně nechtějí první třetinu jenom dohrát a i v posledních sekundách před sirénou aktivně napadají.
     
    19:26
    Beran si připisuje další úspěšný zákrok. Měchurova střela z pravého křídla mířila na vzdálenější tyč a domácí brankář zasahuje betonem.
     
    18:20
    Vsetínský gólman zasáhl vyrážečkou proti Kunstově střele z mezikruží. Pokus bez přípravy mířený k pravé tyči vytěsnil Beran nad horní tyč.
     
    17:29
    Do útočného pásma se dostal také Vsetín, ale Žajdlík v benátecké brance zasahovat nemusel. Všechny vsetínské pokusy míří mimo tři tyče.
     
    16:59
    Měchurovu střelu z levého kruhu srazil Smetana do bezpečí. V posledních minutách jsou Benátky střelecky aktivnější, ale jejich pokusy nečiní vsetínské obraně problémy.
     
    16:26
    Čermákovi se u pravé tyče nabízel Kalaj, ale první jmenovaný hostující útočník do vzal na sebe a vyslal kotouč k Beranově levé ruce. Vsetínský gólman byl na takovou možnost připraven a úspěšně zakročil.
     
    16:06
    Benátky se nastěhovaly před Berana, kde byl aktivní hlavně Dušek. Jeho střelu z bezprostřední blízkosti domácí brankář pokryl a nedovolil soupeři vstřelit úvodní branku ani z žádné z následných dorážek.
     
    15:26
    Přechod zpátky za útočnou modrou čáru se Vsacanům nedaří. Obrana hostů tuto část hrací plochy dobře hlídá.
     
    14:43
    Hosté se při vsetínské herní převaze uchylují k vyhození kotouče. Domácí svůj další útok rozehrávají zpoza vlastní branky.
     
    14:32
    Valaši se drží v útočném pásmu, čímž se vrátili do pasáže hry, kdy drželi soupeře pod tlakem.
     
    13:18
    Gago objel benáteckou branku a pokusil se zasadit kotouč k levé tyči. Na dorážku si najel Kucharzyk a v momentě, kdy si Žajdlík myslel, že na puku leží, našel volný kotouč v brankovišti Březina. K další střele už se však domácí nedostali.
     
    11:46
    Vsetínští vyjeli založit kombinaci mezi modré čáry, kde se puku u mantinelu chopil hostující Dušek. Ten s kotoučem přebruslil dvojici Valachů, mezi soupeři také poslal zadovku na najíždějící spoluhráče. Pabiška tuto nahrávku zpracoval a vystřelil k vzdálenější tyči. Beran proti pokusu vytáhl pravý beton.
     
    11:27
    Žajdlík si připisuje další úspěšný zákrok, a to po zakončení Bergera z mezikruží.
     
    11:05
    Vsetín si poprvé v zápase vytvořil tlak v útočném pásmu. Od modré čáry střílel Štach, jeho pokus vytěsnil gólman na pravé křídle, kde už si s pukem poradil Vlach. Jeho finální střelu zblokoval u pravé tyče hráč Benátek.
     
    10:15
    Vsetínský obránce Říha opět ohrozil hostující branku. Tentokrát vystřelil po krátké kombinaci a jeho pokus mířil do levého horního roku, kde Žajdlík zasáhl lapačkou.
     
    10:03
    Říhova dělovka od modré čáry končí hned po vhazování mezi Žajdlíkovými betony. Buly v útočném pásmu Valachů tak uvidíme znovu.
     
    09:44
    Smetanovi se zadařilo v souboji s Duškem za vlastní bránou, Vsetínu se však nedaří přes střední pásmo. Jejich druhý pokus zastavuje ofsajd.
     
    08:40
    Po krátké pasáží ve středním pásmu se na levém křídle uvolnil Klímek, který ovšem neprošel přes dva bránící hráče Benátek. Na druhé straně se do zakončení od modré dostal Kunst, jeho střela byla sražená.
     
    07:52
    Říha se předvedl v další útočné akce, když zakončil z pravého kruhu. Žajdlík zasahuje levým betonem.
     
    07:24
    Říhova střela od modré se zastavila v mezikruží o Bergerovy brusle. Vsetín pokračuje ve své ofenzivě.
     
    06:57
    Hostující obránce Kovář kryl svou střelu za clonící hráče. Vsetínský gólman si v této situaci poradil a puk, který mířil vedle levé tyče, ukrývá v lapačce.
     
    06:19
    První vsetínská formace nyní dala ochutnat Benátkám svou hru. Z vrcholu pravého kruhu střílel Rob, Žajdlík musel zasáhnout také proti ráně Jonáka a další ze vsetínských pokusů skončil za brankou.
     
    05:18
    Špaček rychlými tempy přebruslil soupeře a ocitl se na pravém kruhu, odkud také vystřelil. Beran si nebyl zákrokem příliš jistý a k dorážce se dostal ještě Čederle.
     
    05:01
    Benátky ve své třetině Vsetínské těsně brání a domácí tak nemají příliš prostoru pro přihrávku. Také to je důvodem, proč nyní končí kotouč mimo ledovou plochu.
     
    04:51
    Zemanovu střelu na bližší tyč Zajdlík úspěšně pokryl, ale při svém zákroku vysunul branku z obvyklého postavení. Hra je tak přerušena.
     
    04:11
    Hosté jsou na puku, ale nedaří se jim probojovat přes vsetínskou obranu. Benátky stále hledají cestu k rozehrávce.
     
    03:51
    Benátky zvládly vhazování ve svém útočném pásmu, ale následná kombinace už jim nevyšla. Přihrávkám chyběla přesnost a domácí jejich sérii nahrávek rychle přerušili.
     
    02:40
    Po pravém křídle unikl dopředu Vomáčka, jehož střelu zablokoval těsně před brankovištěm Apolenář. Beran proti puku nastavil svůj pravý beton, ale zákrok nakonec nebyl vůbec potřeba.
     
    02:05
    Hosté vybojovali kotouč v rohu za svou brankou, odkud také rozehrávají.
     
    01:43
    Své reflexy už musel ukázat také Beran, jehož vyrážečku otestoval pokus Dlouhého z levého kruhu. Hra je přerušena po útoku na druhé straně, kde od modré čáry zakončoval Hryciow.
     
    01:00
    Domácí jsou po krátké odmlce zpět v útočném pásmu a gólman Benátek se musel mít na pozoru při Březinově střele z ostrého úhlu, která mířila na bližší tyč.
     
    00:17
    Úvodní iniciativy se chopili Valaši, ale jejich první útočná akce neměla dlouhého trvání. Nahození od modré čáry za Žajdlíkovu bránu získali hosté.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: A. Beran (D. Sachr) – Jerofejevs, Štach, Ondračka, Smetana, J. Říha, Hryciow, Š. Jenáček – Jonák, Pšurný, Rob – Gago, Kucharczyk, D. Březina – Berger, R. Vlach, A. Zeman – Apolenář, Pitule, Klímek.

    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Vopravil) – Aubrecht, Žůrek, F. Kovář, Kunst, Patzelt, Bukač – Daniel Špaček, Čederle, R. Duda – A. Dlouhý, Dušek, Pabiška – Wiencek, Jansa, Měchura – Vomáčka, E. Čermák, Kalaj..
     
    HC Benátky nad Jizerou

    Benátkám patří aktuálně 15. místo tabulky, odkud by po konci základní části spadli do třetí nejvyšší soutěže. V posledních dvou kolech však Benátečtí, také za přispění posil z partnerského Liberce, porazili Šumperk poměrem 5:1 a v domácím prostředí přehráli Jihlavu 4:2, když v pondělí připravili ne zrovna povedenou premiéru v seniorském hokeji gólmanovi Dukly (a hlavně plzeňské juniorky) Němečkovi.

    Benátky vládnou statistikám v kategorii oslabení, a to s nejlepším průměrem ubráněných početních nevýhod (85,83 %). Individuálním statistikám týmu vévodí se 17 body (11+6) Sebastian Čederle.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Poslední utkání kalendářního roku odehrají Vsetínští na svém ledě. V domácím prostředí naposledy zvítězili minulý týden, když porazili Havířov 4:1. Poslední mistrovské utkání však odehráli v pondělí ve Frýdku-Místku, kde ztratili body hlavně svou nedisciplinovaností. Vývoj zápasu byl totiž až do poloviny třetí třetiny příznivější pro hostující celek, ale domácí rozhodli třemi brankami v nabídnutých přesilových hrách.

    Vsetínu však i nadále patří s 63 body třetí místo v tabulce a platí za tým, který vede statistiku průměru střel za zápas. Kanadské bodování týmu vede druhý nejproduktivnější hráč celé soutěže Luboš Rob (11+21)
    Stejně jako před týdnem nastoupí Valaši ve speciálních dresech, které byly původně určeny pro zápas ve Špindlerově Mlýně.
     
    Vítám všechny fanynky a fanoušky prvoligového hokeje. V rámci 32. kola přivítá VHK ROBE Vsetín na svém ledě HC Benátky nad Jizerou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 48. D. Březina (Ondračka), 51. Rob (J. Říha, Jerofejevs), 58. Jonák (Rob, Pšurný) – 53. Čederle (R. Duda)


    VHK ROBE Vsetín: A. Beran (D. Sachr) – Jerofejevs, Štach, Ondračka, Smetana, J. Říha, Hryciow, Š. Jenáček – Jonák, Pšurný, Rob – Gago, Kucharczyk, D. Březina – Berger, R. Vlach, A. Zeman – Apolenář, Pitule, Klímek.
    Trenér: Roman Stantien

    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Vopravil) – Aubrecht, Žůrek, F. Kovář, Kunst, Patzelt, Bukač – Daniel Špaček, Čederle, R. Duda – A. Dlouhý, Dušek, Pabiška – Wiencek, Jansa, Měchura – Vomáčka, E. Čermák, Kalaj.
    Trenér: Valdemar Jiruš

    Rozhodčí: Jaroš, Marek – Kreuzer, Polonyi
    bahis siteleri