Kobra – Tábor 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Kobra Praha
4:3 (1:1, 0:0, 2:2 - 1:0)
HC Tábor
Pondělí 10.01.2022, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4–Braník • 2. liga skupina Jih (ČR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou příště! (20:32:37)
     
    To byla bitva! Dohrávka mezi Kobrou a Táborem splnila očekávaní – dnes večer byla v Braníku k vidění dramatická bitva mezi dvěma z nejlepších celků celé druhé nejvyšší soutěže, kterou pro sebe nakonec v prodloužení urvali domácí. Hosté byli sice o něco málo lepší, jejich výkon ale na výhru nestačil, a to zejména kvůli výbornému výkonu Michajlova mezi třemi tyčemi.
     
    Konec zápasu.
    64:44 Tomáš ŠŤASTNÝ - 4:3
     
    64:44
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí sice v přesilovce nepodali příliš přesvědčivý výkon, nakonec jí ale přeci jen využívají a berou si na své konto bod navíc! Po sérii přihrávek se z hranice brankoviště prosadil TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který puk za Koláře uklidil jen těsně před tím, co táborský gólman svatyni omylem vykopl z její předepsané pozice – 4:3! Asistence: Lukáš Tondr, Dominik Šteiner.
     
    64:10
    Dlouhá série přihrávek vyvrcholila prudkou, ale nepřesnou střelou z kruhu. Puk vyjel ven z útočného pásma, Kobra to bude muset zkusit znovu.
     
    64:00
    Ohlášena poslední minuta prodloužení!
     
    63:30
    Oddechový čas pro domácí.
     
    63:30
    Přichází dost možná klíčový moment střetnutí, Dominik Havelka (TAB) je vykázán za podrážení, a Tábor tak čeká oslabení čtyři na tři!
     
    63:23
    Po bleskovém výpadu domácích ale nyní puk poskakoval nebezpečně blízko k brankové čáře, kterou dokonce snad i z malé části přejel! Kolář ho ale na poslední chvíli zvládl vyhodit mimo nebezpečí!
     
    63:10
    Tábor je v prodloužení jasně lepší, Kobra se krom Tondrovy střely z úvodu zatím nedostala do zakončení.
     
    62:36
    Hasman z modré mířil pod víko, kotouč ale nakonec svatyni přeletěl a trefil plexisklo.
     
    62:22
    Jeden z hostů ztratil puk, Petrov ho následně zachytil až za modrou. Odpískán ofsajd, který byl navíc posouzen jako úmyslný, a buly tak proběhne u Michajlova.
     
    61:45
    Start prodloužení byl celkem divoký, nyní už týmy hrají s mnohem větší rozvahou. Obzvlášť Jihočeši, kteří se snaží rozjet kombinaci před Michajlovem.
     
    61:17
    Trojice hostujících hráčů se na moment usadila vepředu, domácí ji ale celkem rychle vytlačili.
     
    60:55
    Tondr se obtočil kolem hostující klece, jeho následná střela skončila na rameni Kristiána Koláře.
     
    60:21
    Černý málem poslal do úniku Endála, forvardovi ale dlouhá přihrávka vůbec nesedla.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Infarktový závěr v Braníku nám nepomohl rozluštit jméno vítěze, ba naopak. Po tříminutové přestávce tak půjdeme do prodloužení. Oba celky si na své konto zapisují bod, teď se bude hrát o ten třetí.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 5. Tondr (Šťastný, Ženíšek), 42. Novák (Svach), 58. Petrov (Heldák), 65. Šťastný (Tondr, Šteiner) – 9. Černý (Šulek), 53. Zíb (Endál, Hasman), 59. Endál (Černý, Šulek)


    HC Kobra Praha: Michajlov (Sochůrek) – Šteiner (A), Svach, Ženíšek, Knesl, Zmeškal, Janda – Čech, Bříška (C), Havrda, Heldák, Novák, Zídek, Petrák, Šťastný, Janča, Ksandr, Tondr, Petrov.
    Trenér: Miloslav Šeba.

    HC Tábor: Kolář (Dvořák) – Havelka, Pařízek, Zíb, Černý (A), Radoš, Kříž, Hubata – Švec, Prášek, Zayml, Hasman, Chocholoušek, Matiášek, Šulek, Bárta, Endál (A), Seidl (C).
    Trenér: Arpád Györi.

    Rozhodčí: Zavřel – Kettner, Hlinka.

    Diváci: 137.
    bahis siteleri