Vsetín – Vrchlabí 5:4 (1:0 po s.n.) | Poruba 2011 – Přerov 1:2 (po pr.) | Sokolov – Benátky n/J 1:5 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 14.02.2022, 18:00 • ZS Sokolov • Chance liga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:23 Adam KLAPKA - 1:5
     
    54:23
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Autorem branky z trestného střílení je ADAM KLAPKA, který si kličkou do pravé strany roztáhl Cichoně a jisto jistě rozhodl o vítězství Benátek.
    46:30 Adam KLAPKA - 1:4
     
    46:30
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Ovšem Benátky se po šanci Špačka udržely před branou a nakonec celá situace končí jejich další brankou. Autorem branky je ADAM KLAPKA. Asistence: Daniel Špaček a Antonín Dušek.
    33:22 Tomáš VRACOVSKÝ - 1:3
     
    33:22
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov tuto šanci chytil za pačesy. Ihned po buly přišla tvrdá rána, kterou Žajdlík ještě vyrazil. Ovšem puk šel na TOMÁŠE VRACOVSKÉHO, který trefil polo odkrytou branku. Asistence: Vojtěch Tomi a Jan Pohl.
    29:27 Adam DLOUHÝ - 0:3
     
    29:27
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Trochu nenápadný útok Benátek a ten skončil jejich třetí trefou. ADAM DLOUHÝ dojížděl celou akci a nejspíše od jeho brusle skončil puk za zády gólmana. Asistence: Jan Štibingr.
    16:52 Petr WIENCEK - 0:2
     
    16:52
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    A Benátky dávají slepenou branku! Cichoň na první střelu zareagoval výborně, ale neudržel puk, PETR WIENCEK dokázal využít odrazu a s dorážkou už byl úspěšný. Asistence: Adam Klapka a Jan Štibingr.
    15:58 Lukáš PABIŠKA - 0:1
     
    15:58
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hostující celek nakonec zvládá přesilovku a po střele Aubrechta se puk odrazil od brusle jednoho se sokolovských a to příhodně pro LUKÁŠE PABIŠKU, který umístil puk do branky. Asistence: David Aubrecht a Sebastian Čederle.
    Marken.cz

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 34. Vracovský (Tomi, J. Pohl) – 16. Pabiška (Aubrecht, Čederle), 17. Wiencek (Klapka, Štibingr), 30. A. Dlouhý (Štibingr), 47. Klapka (Daniel Špaček, Dušek), 55. Klapka (TS)


    HC Baník Sokolov: Cichoň (A. Beran) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, Kadeřávek, Seemann, A. Rulík, Vodička – Jurčík (A), T. Rohan (C), Tomi – Vracovský, Kverka (A), J. Konečný – Kulhánek, Hašek, D. Novotný – T. Jandus, Vrhel, M. Sloboda.
    Trenér: Štrba

    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Vopravil) – Štibingr, Aubrecht (A), Bukač, F. Kovář, Kunst, Patzelt – Klapka, Dušek, Daniel Špaček (A) – A. Dlouhý, Čederle, Wiencek – Pabiška (C), E. Čermák, Vomáčka – Křepelka, Kalaj.
    Trenér: Jiruš

    Rozhodčí: Petružálek, Kostourek – Belko, Baxa
    thejrc.org