Mladá Boleslav – K. Vary 3:2 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 3:2 (2:0 po s.n.) | Zlín – Sparta 2:3 (kon.)
Motor ČB – Pardubice 7:1 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 4:3 (3:1 po s.n.) | Kladno – Vítkovice 4:3 (po pr.)
konec
Berani Zlín
2:3 (0:0, 0:1, 2:2)
HC Sparta Praha
Úterý 01.03.2022, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:56 Patriks ZABUSOVS - 2:3
     
    57:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak se nám přece jenom utkání ještě pořádně dramatizuje! Dvě minuty před koncem základní hrací doby snižuje střelou od modré PATRIKS ZABUSOVS, který tak ještě dává poslední naděje svým spoluhráčům. Asistence: Antonín Honejsek.
    48:11 Martin JANDUS - 1:3
     
    48:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak toto je další trest zbytečného vyloučení ze strany Beranů! Díky svým rychlým nohám a perfektní přihrávce do jízdy se dostal MARTIN JANDUS do samostatného úniku, ze kterého už neměl nejmenší problém zakončit. Asistence: Zdeněk Doležal.
    46:23 Pavel KUBIŠ - 1:2
     
    46:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je rychlá odpověď ze strany Zlína! V samém závěru početního oslabení využil PAVEL KUBIŠ zaváhání soupeře, díky kterému se dostal do samostatného úniku. Ten tak výrazně přibližuje svůj celek zisku alespoň nějakých bodů.
    43:42 Michal ŘEPÍK - 0:2
     
    43:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tady druhou branku do svatyně ševců! V téměř stejném čase, jako v minulé třetině se prosadil tentokrát MICHAL ŘEPÍK, který nikým nehlídaný pálil od pravého kruhu. Asistence: Miroslav Forman a Vladimír Sobotka.
    23:37 Tomáš ŠMERHA - 0:1
     
    23:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tady první gól utkání dámy a pánové! Během druhé početní výhody Pražanů se o něj postaral TOMÁŠ ŠMERHA, který poslal kotouč za záda brankáře z bezprostřední blízkosti. Asistence: Michal Moravčík a Michal Řepík.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 47. Kubiš, 58. Zabusovs (Honejsek) – 24. Šmerha (Moravčík, M. Řepík), 44. M. Řepík (M. Forman, Sobotka), 49. M. Jandus (Z. Doležal)


    Berani Zlín: Huf (Synek) – M. Novotný, Riedl, Talafa, O. Němec (A), Hamrlík, Suhrada, Kunst – Honejsek, R. Veselý, Zabusovs – Martinec, Hejcman, Köhler – P. Sedláček (A), Makarenko, Okál – Kubiš (C), Chludil, Fryšara.
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Sparta Praha: J. Hudáček (Machovský) – David Němeček, Tomáš Dvořák, A. Polášek, M. Jandus, Jurčina, Moravčík – E. Thorell, R. Horák, Šmerha – Buchtele (A), Chlapík, Z. Doležal – M. Forman, Sobotka (A), M. Řepík (C) – Prymula, Vitouch, Dvořáček.
    Trenér: Josef Jandač

    Rozhodčí: Hradil, Obadal – Lederer, Bohuněk

    Diváci: 2639
    bahis siteleri