Karlova univerzita – Uniza Žilina 10:5 (kon.)
konec
Karlova univerzita
10:5 (2:3, 5:0, 3:2)
HC Uniza Žilina
Pondělí 21.03.2022, 19:00 • Zimní stadion Slaný • European University Hockey League
Partner:
     
    Konec zápasu! Pražané nakonec zvládli zápas poměrně v klidu i přesto, že po první třetině prohrávali. Nakonec zvítězili vysoko 10:5. (21:00:46)
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Trestné střílení jel Marek Ondrásky, ten ale backhandovým blafákem proti Yildirimovi neuspěl!
     
    59:56
    Pouhé čtyři sekundy přeed koncem základní hrací doby hosté pojedou trestné střílení poté, co soupeře v úniku zahákoval Petr Svoboda!
     
    59:21
    Po střele Janáka dorážel z levé strany Jakub Legiň, ten ovšem trestuhodně minul poloprázdnou branku!
     
    58:26
    Pavel Husárik se po přihrávce Petra Nováka z pravé strany dostal do zakončení, z blízka zamířil mimo tři tyče.
     
    56:37
    Karlova univerzita právě vstřelila branku!
    Desátý gól v síti slovenského týmu! TOBIÁŠ SLAVÍČEK vyslal přízemní střelu od modré čáry, která prošla pod betony gólmana až za brankovou čáru! Asistence: Jakub Krajíček.
     
    56:32
    Vyloučení v týmu HC Uniza Žilina (Jakub Klopan – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    55:10
    Hráči v červeném se nyní usadili v pásmu soupeře a obstřelují branku Ševčíka, ten ale zatím další gól neinkasuje.
     
    53:47
    Pavel Husárik přihrával před branku Petru Novákovi, jeden z obránců puk tečoval. u to vypadalo, že se dokutálí za brankovou čáru, nakonec ale šel těsně mimo.
     
    52:54
    Karlova univerzita právě vstřelila branku!
    Náskok se znovu zvětšuje! Jakub Krajíček přihrál na vrchol levého kruhu ANTONÍNU VALDOVI, jehož laserově přesná střela se otřela o břevno a skončila v síti! Asistence: Jakub Krajíček a Karel Herr.
     
    51:47
    Slibné přečíslení domácích! Ti jeli na branku hostů ve třech proti jednomu obránci, Dominik Jiráň ale z levé strany nechal vyniknout brankáře!
     
    50:53
    Petr Novák ukryl svůj přízemní pokus za obránce, Matej Ševčík si ale i tak poradil. Z následujícího protiútoku hostů byl jen další zákrok Yildirima.
     
    49:03
    Hosté jsou v posledních minutách nebezpeční a ohrožují branku Karlovy univerzity. O další snížení skóre se nyní pokusil Alexander Gašparovič, Yildirim zakročil betonem.
     
    48:08
    Uniza jela do přečíslení tři na jednoho, Jakub Ďurica to ale nevyřešil ideálně, jeho přihrávka, která měla najít Makra Ondráskyho, byla až příliš dlouhá.
     
    47:44
    Další zákrok gólmana domácího týmu, který tak zabránil Marku Janákovi v završení hattricku.
     
    47:24
    Mohl to být další gól v domácí síti! K dorážce z bezprostřední blízkosti se dostal Jakub Legiň, toho ale v leže skvěle vychytal brankář Bora Yildirim!
     
    46:34
    Denis Valášek ukryl střelu za obráncem, zamířil ale mimo pravé tyče domácí branky.
     
    45:47
    Dominik Jiráň se dostal k dorážce, střelu backhandem ale dokázal zachytit před brankovou čarou brankář Ševčík.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 9. Herr (Svoboda), 14. Švejda (Matoušek), 23. Krajíček (Kotrba), 24. Kopica (Husárik, P. Novák), 30. Svoboda (Husárik), 32. Herr (Matoušek), 35. Matoušek (Jiráň), 43. Kopica (Švejda, Husárik), 53. Valda (Krajíček, Herr), 57. Slavíček (Krajíček) – 7. Vydra (Valášek, Legiň), 10. Gašparovič (Legiň), 20. Janák (Legiň), 42. Ondrásky (Kristály), 45. Janák


    Karlova univerzita: Yildirim (Jelínek) – J. Kučera, Svoboda, Matoušek, Kotrba, Krajíček, Švejda, Křepelka, Kopica, M. Novák, Valda, Herr, P. Novák (A), Husárik, Jiráň, Slavíček (C).
    Trenér: Stanislav Veselý

    HC Uniza Žilina: Ševčík (Bielan) – Burčík, Kristály, Ďurica, Nagy, Klopan, Janák, Valášek, Gašparovič, Legiň, Bencko, Koreník, Ondrásky, Vydra.
    Trenér: Radoslav Bielečka
    bahis siteleri