Třinec – Mladá Boleslav 3:6 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 2:13 (kon.) | Slavia – Liberec 2:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:13 (0:4, 1:6, 1:3)
HC Plzeň 1929
Pátek 15.04.2022, 12:00 • RT TORAX ARENA, Poruba • Mistrovství ČR - 9. třída
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše, loučím se s vám a těším se u dalších sportovních přenosů. (14:07:13)
     
    Je za námi utkání druhého kola mládežnického MČR, které s přehledem ovládla Plzeň, který rozstřílela Kometu poměrem 2:13. Ve třetí třetině se tempo hry výrazně zmírnilo, neboť obě strany dobře věděly, že je rozhodnuto. Plzeň v posledním dějství ale přesto přidala další tři trefy, na které Kometa reagovala jen jednou jedinou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V poslední minutě přidává Plzeň ještě třináctý gól. Z pravého kruhu zamířil DANIEL KŘEPEL přesně pod víko. Asistence: Lukáš Hodaň.
     
    58:00
    Na levém křídle si Štulo velmi dobře pokryl puk tělem a zakončil. Byl už ale v příliš ostrém úhlu, čehož Prantner využil pro svůj prospěch.
     
    57:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další šťastný odraz znamená dvanáctý gól v brněnské brance. Kamasovo nahození od modré tečoval do branky JAKUB HANZÁK. Asistence: Jiří Kamas.
     
    56:52
    Spoustu místa měl na levém kruhu Úbl, který byl v ideální pozici na střelu. Místo ní ale ještě hledal přihrávku, což akci zabilo.
     
    56:06
    Rous při pokusu o rozehrávku nejdříve spadl a napodruhé puk poslal do středního pásma přesně na hůl soupeře.
     
    55:52
    Hosté v plném počtu.
     
    55:06
    Před brankou Komety dotíral Hodaň, který se hnal za pukem. Nakonec u něj byl ale první maskovaný muž ve službách Komety Martin Fajmon.
     
    54:24
    Šebela od modré zkusil zahrozit, ale napálil hned prvního stojícího hráče.
     
    53:52
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Černý – 2 min., hrubost).
     
    53:51
    Neskutečně se teď vytáhl Prantner, když zlikvidoval prakticky stoprocentní dorážku z hranice brankoviště.
     
    53:23
    Černého nahození od modré Fajmon neviděl, přesto si s ním dokázal bez výraznějších potíží poradit, neboť stál přesně tam, kde jej bylo třeba.
     
    52:52
    Kometa se snaží prohrané utkání soupeři alespoň znepříjemnit, když vysoko a tvrdě napadá.
     
    51:23
    Na levém kruhu máchal s pukem Oliver Volf, který nakonec přeci jen vyslal střelu. Tu však gólman v klidu schoval do lapačky.
     
    50:56
    Po obrovské minele měl před gólmanem spoustu času Klatovský. Jeho ránu ale Fajmon dokázal vytěsnit do ochranné sítě, což však v 9. třídě neznamená přerušení hry.
     
    49:52
    Prachař jel od poloviny hřiště úplně sám na branku. Bruslil ale příliš pomalu, neboť jej borci ze západu Čech stihli relativně bez problémů dojet.
     
    49:11
    Dyk se protáhl mezi dvěma obránci a řítil se do zakončení. Těsně před střelou ale zbrzdil, čehož dokázali zadáci využít.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 40. Kerbler (Šebela), 47. Volf (Mátl) – 4. Maxa (Hanzák, Kamas), 10. Úbl (Fousek, Černý), 12. Fousek (Klatovský), 17. Martinů (Trachta, Černý), 29. Hanzák (Kamas, Dyk), 32. Trachta (Křepel, Fousek), 34. Trachta (Kamas), 36. Tománek (Kamas), 38. Trachta, 39. Maxa (Tománek), 42. Martinů (Kamas), 58. Hanzák (Kamas), 60. Křepel (Hodaň)


    HC Kometa Brno: Hradil (Fajmon) – Hubáček, Najt, M. Mátl (A), Rous, Starý (A), Daněk, Vyhlídal – Volf, Kijonka, Kerbler, Šulla, Šebela, Brabenec (C), Navrátil, Štulo, Prachař, L. Mátl.
    Trenér: Marek Moskal

    HC Plzeň 1929: Pavlis (Prantner) – Kocek (C), Lučan, Kamas, Fousek, Černý (A) – Trachta, Dyk, Úbl, Maxa, Křepel, Klatovský, Hodaň, Tománek, Hanzák, Martinů.
    Trenér: Tomáš Pejchar

    Rozhodčí: Rimmel – Hladík, Veselý
    bahis siteleri