Břeclav – IHC Prague Rats 12:4 (kon.) | Mad Parrots – Devils Zlín 4:3 (kon.) | IHC Prague Rats – Devils Zlín 2:14 (kon.)
Břeclav – Mad Parrots 13:4 (kon.)
konec
HC Lvi Fosfa Břeclav
13:4 (8:1, 5:3)
Mad Parrots Úhřetice
Neděle 26.06.2022, 14:00 • MEO Aréna, Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR starších žáků inline hokeje • Finále
Partner:
     
    Zápas je u konce. Břeclav ve finále JERSEY 53 MČR starších žáků inline hokeje poráží Úhřetice 13:4 a může se radovat ze zlatých medailí. Druhá půle už se prakticky jen dohrávala, v dresu Lvů se celkově pětkrát trefil kapitán Ondřej Ruml. (15:23:12)
     
    Konec zápasu.
     
    39:56
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    Těsně před koncem ještě přichází snížení, o které se v početní výhodě postaral JIŘÍ ŘEHOŘEK. Bez asistence.
     
    39:25
    V přesilovce vyslal střelu švihem z hranice levého kruhu Daniel Pavlík. Slavíkovi kotouč vypadl z lapačky, ale rychle si všiml, že leží na brankovišti, a uzmul ho do své moci.
     
    38:58
    Vyloučení v týmu HC Lvi Břeclav:
    Meissner – 2 min, podrážení.
     
    38:27
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Další puk v síti Pavlíka. Illý nahrál z pravé strany před úplně odkrytou bránu a JAROSLAV PRCHAL zakončil přímo pod horní tyčku. Asistence: Patrik Illý.
     
    37:01
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Rovný tucet branek nyní svítí na ukazateli skóre na straně Břeclavi. Střelou do pravého horního rohu z levé strany se o to postaral ONDŘEJ RUML, pro kterého je to pátá trefa v utkání. Asistence: Filip Kaňa.
     
    34:46
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    Už to vypadalo, že hra bude plynout dál, nakonec je to ale gól. Z pravé strany vystřelil MELICHAR KOVÁŘ a Slavíkovi kotouč u bližší tyčky propadl do sítě. Kovář se prosazuje podruhé v utkání. Asistence: Filip Rakouš.
     
    32:50
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Lvi rychle odpovídají. Pavlík se ocitl na zemi, ovšem bez puku. Ten skončil v bráně, kam jej poslal ONDŘEJ RUML. Kapitán Břeclavi skóruje počtvrté v zápase. Asistence: Jaroslav Prchal.
     
    32:32
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    Z levé strany se protáhl před branku MELICHAR KOVÁŘ a poté křížnou střelou zamířil nad vyrážečku Slavíka. Úhřetice se prosazují podruhé v zápase. Bez asistence.
     
    30:55
    Po střele Kani dorážel na brankovišti Prchal, roztáhnutého Pavlíka v brance Parrots ale nepokořil. Šimon Pavlík teď odvedl velmi dobrou práci.
     
    28:48
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Je tu desítka na straně Břeclavi. Na přihrávku Meissnera si před bránu najel MATYÁŠ PROCHÁZKA a střelou do horního rohu Pavlíkovy branky se nemýlil. Asistence: Dominik Meissner.
     
    28:06
    Nechybělo mnoho a bylo sníženo. Střela Řehořka zazvonila o vzdálenější, pravou tyč břeclavské branky.
     
    26:48
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Nyní už se ale Lvi radují. Po spolupráci Lorence s Illým zablokoval letící puk jeden z hostů. Kotouč se ale vzápětí odrazil přímo k DOMINIKU MEISSNEROVI, který zblízka nalezl mezírku v Pavlíkově postoji. Asistence: Patrik Illý a Jakub Lorenc.
     
    26:45
    Odražený kotouč dojel jako první Lorenc, ale nad sedícího Pavlíka ho zvednout nedokázal. To byla dobrá možnost Břeclavi, ale zůstává nevyužita.
     
    25:21
    Ruml u levého mantinelu obešel dva soupeře tím, že si je obhodil. Z levé strany pak postupoval na Pavlíka, střela mu ovšem nesedla.
     
    24:42
    Daniel Pavlík projel na levý kruh, odkud vyslal ostrou střelu zápěstím. Slavík proti tomuto pokusu zaklekl a zkrotil ho ve své výstroji.
     
    23:33
    Kovář mohl snížit. Na pravém kruhu si položil posledního bránícího soupeře a pak si najel přímo před bránu. Svůj pokus ale mezi tři tyče nevměstnal, kotouč poslal nad úroveň horní tyčky.
     
    22:12
    Ruml se znovu v oslabení protáhl před bránu, tentokrát z pravé strany. Brankáře Parrots posadil na zem, Pavlík ovšem i tak zvládl udržet puk ve své výstroji před brankovou čárou.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 1. Kočica (Ruml), 4. Kočica (Ruml), 8. Ruml (Meissner), 10. Illý (Procházka), 11. Ruml, 13. Meissner (Lorenc), 18. Ruml, 20. Prchal (Kočica), 27. Meissner (Illý, Lorenc), 29. Procházka (Meissner), 33. Ruml (Prchal), 38. Ruml (Kaňa), 39. Prchal (Illý) – 19. Řivnáč (Kovář, Řehořek), 33. Kovář, 35. Kovář (Rakouš), 40. Řehořek


    HC Lvi Fosfa Břeclav: Slavík (Brůček) – Král, Procházka, Kaňa – Meissner, Kočica, Lorenc, Ruml (C), Helešic, Slovák, Dvořák, Prchal, Illý (A)
    Trenér: Libor Kocúr

    Mad Parrots Úhřetice: Š. Pavlík – Sedlák, D. Pavlík, Řehořek, Koudelka (A), Urválek – Kovář, Řivnáč (C), Chlupáč, Rakouš
    Trenér: Martin Koudelka

    Rozhodčí: Novotná, Takáč
    bahis siteleri